מבזק חצוף ונועז

Dawn12

New member
../images/Emo15.gif מבזק חצוף ונועז

חדשות, שמועות, רכילויות ושאר ירקות - לזה אתם יכולים לצפות במבזקים אשר יעלו כאן בפורום מדי פעם, ויעסקו כמובן בצעירים של ג'נואה סיטי. היות וזהו המבזק הראשון חלק מן החדשות קצת פחות עדכניות והופיעו כבר באתר, אך גם הפעם תוכלו למצוא תוספות והרחבות. בעתיד יהיו גם חדשות קרובות יותר לפרקים המשודרים בארץ, אך הפעם אנו עוסקים בארה"ב, משמע
. תזוזות
לאחר 25 שנה והפסקה בת שנתיים, אדווארד ג'יי סקוט (שהוא גם במקרה בעלה של מלודי תומאס סקוט, היא ניקי ניומן) חזר ל"צעירים חסרי מנוח". סקוט החליף את המפיק היוצא של צח"מ, דיוויד שואנסי (שהחליף אותו בדצמבר 2001). אולם לפי העיתון TV Guide מספר דמויות מפתח ב-CBS לא היו מעוניינות בחזרתו של המפיק, בניגוד לאנשים ב-Sony Pictures Television (החברה המפיקה את הסדרה) שכן. סקוט הגיב לעניין בעקיפין ואמר: "אני מתכוון להפגיז אותם במצויינות."
כריסטיאן לבלנק חתם לאחרונה על חוזה חדש עם הסדרה, שישאיר אותו בג'נואה סיטי בשנים הקרובות בתור עורך הדין החלקלק מייקל בולדווין.
ג'ון מרטין ומיטסי קפטצ'ור דונאו המגלמים את פרדריק ואניטה הודג'ס (הוריה של בריטני) יעזבו את העיר לקראת סוף החודש הנוכחי.
בימים אלה נערכים ליהוקים לתפקיד לא קבוע של אישה בשם "שילו". היא תהיה בשנות ה-20 המאוחרות או ה-30 המוקדמות לחייה, וקיימת אפשרות שהסדרה תלהק לתפקיד שחקנית מוכרת. שילו תתחיל להופיע על המסכים בארה"ב לקראת אמצע פברואר. טקס פרסי ה-NAACP
ברכות מגיעות ל"צעירים חסרי מנוח" שזכו לארבע מועמדויות בטקס פרסי ארגון ה-NAACP ה-35. מדובר בארגון מפורסם מאוד אשר פועל לטובת זכויותיהם של האפרו-אפריקנים ובני המיעוטים האחרים, והטקס כאמור מתמקד בעולם הבידור. המועמדות הן ויקטוריה ראוול (דרו) וטוניה לי וויליאמס (אוליביה) בקטגוריית השחקנית הטובה בדרמה יומית. קריסטוף סיינט ג'ון (ניל) וקית' המילטון קוב (דיימון) הם המועמדים של צח"מ בקטגוריית השחקן הטוב בדרמה יומית. "זה כבוד גדול עבורי," אמרה ויקטוריה ראוול, "ואני מאוד מתרגשת מהמועמדות שלי בטקס. זה מאוד חשוב עבורי, ומגיע לאחר הרבה עבודה קשה." 15 שנים במקום הראשון!
"צעירים חסרי מנוח" סגרה בעונת החגים הנוכחית שנה מוצלחת נוספת. בהודעה שפרסמה משפחת בל ב-18 בדצמבר נכתב: "היום הוא יום השנה ה-15 שבו צעירים חסרי מנוח מדורגת במקום הראשון מבין הדרמות היומיות. רצינו להזכיר את ציון הדרך המשמעותי ולהודות לכולם על עבודתם הקשה והכישרון שהפכו את ההישג החסר תקדים הזה לאפשרי." ציון הדרך הגיע לאחר ששבוע לפני כן נרשם לצח"מ רייטינג מרשים ביותר של 4.8%, דבר שכמובן שימח עוד יותר את צוות השחקנים וההפקה. סילבסטר רצחני
בזמן שמחוגי השעון בישרו את כניסתה של 2004 ג'נואה סיטי חגגה, אך דמותה של שרון קייס (שרון), עשתה שימוש אחר בבקבוק השמפנייה וניפצה אותו על ראשו של קמרון (לינדן אשבי) שמת כתוצאה מכך. "מאוד התרגשתי מהסיפור הזה," אמרה שרון, "זה מאוד נדיר שיש לך אפשרות לשחק בסיפור בו אתה הורג מישהו. זה בהחלט הולך נגד האופי של שרון ניומן ולכן הייתי מאושרת." שרון רואה בסיפור הרצח את השיא החדש בקריירה שלה. "במשך כל השנה מרגישים ששרון מנסה לפצות בצורה מוגזמת על משהו, מנסה להיות מאוד חזקה פתאום, מנסה לעמוד מול ניקי, ועושה דברים שהקהל לא ממש מבין את מטרתם. כעת, לקראת סוף השנה, הסיפור של קמרון סוף סוף מגיע - והכל נראה הגיוני. אני חושבת שזה סיפור מדהים - הטוב ביותר בו השתתפתי עד עכשיו."

שרון ניומן ../images/Emo58.gif

תוכל להרחיב ולספר לי מדוע היא רצחה
אני יודע שיש לך באתר פירוט יומי על כל פרק בארה"ב, אבל אני לא קורא את זה. אם אפשר רק את הסיפור הזה בתמציתיות, אשמח לשמוע. (ואני מאוד מקווה שזה לא עוד "כמעט אונס" ובגלל זה היא הרגה אותו... נמאס כבר מהמיחזורים האלה
) ולא הבנתי את דבריה: "במשך כל השנה מרגישים ששרון מנסה לפצות בצורה מוגזמת על משהו, מנסה להיות מאוד חזקה פתאום, מנסה לעמוד מול ניקי, ועושה דברים שהקהל לא ממש מבין את מטרתם. כעת, לקראת סוף השנה, הסיפור של קמרון סוף סוף מגיע - והכל נראה הגיוני."
הכל נראה הגיוני

Dawn12

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

נתחיל דווקא מהסוף. לפני כמעט שנה (פברואר 2003) עזבה שרון את ג'נואה סיטי לאחר שניק מצא אותה ואת ויקטור מחליפים נוזלים. שרון לא ידעה איך לצאת מהמצב אליו הכניסה את עצמה והחליטה לעזוב את העיר. כמובן שהעזיבה התעכבה במשך מספר חודשים כיוון ששרון קייס היתה כבר עם רגל אחת מחוץ לסדרה לאחר שהמו"מ איתה נתקע. לבסוף התפשרו הצדדים, שרון (קייס) חזרה ואיתה גם שרון ניומן. לגבי ההתנהגות של שרון, אני לא יכול לענות תשובה מדוייקת כי כמובן לא ראיתי בעצמי את הפרקים. מספרים ששרון מתנהגת בצורה מוזרה כבר תקופה ארוכה מאוד. לקח לה הרבה זמן להשלים עם קאסי (לאחר שנטשה אותה) ועם ניק, ולאחר שעשתה זאת התייצבה מול ניקי ונלחמה איתה על כל דבר כמעט (השיא היה בארגון הגאלה של ג'נואה סיטי בחודש אוקטובר האחרון). אמנם ניקי כבר מזמן שינתה את היחס שלה לכלתה, אך נראה כי השינוי ביחס של שרון כלפיה קרה רק לאחרונה. באשר לסיבת הרצח, לצערי אין לי בשורות מעודדות עבורך. מדובר אכן בניסיון לאונס שהוביל לרצח. באותה תקופה בה שרון לא נראתה על המסך, גילינו לאחרונה כי היא עשתה את הדבר האהוב עליה - פתחה רגליים. היה לה סטוץ עם גבר זר (קמרון) ששכב איתה והכה אותה בחדר המלון אליו הלכו. לפני חודשיים בערך קמרון צץ בג'נואה סיטי דווקא כאחד הלקוחות של ניומן אנטרפרייז. שרון נדהמה לראות שהלקוח החדש של בעלה הוא לא אחר מאשר הגבר איתו השתגלה. קמרון שמח על ההזדמנות שנפלה בחיקו להמשיך לעשות בשרון כרצונו ואיים עליה כי אם לא תשכב איתו הוא ידאג לסיים את נישואיה. כידוע לכולנו, שרון לא ניחנה במנת משכל גבוהה, ולא חשבה על כך שבעצם אין לו כל הוכחה וזה מילה שלו נגד מילה שלה. היא הלכה אל חדר המלון שלו בליל הסילבסטר, ובזמן שהוא ניסה לאנוס אותה היא "הרימה כוסית" לשנה החדשה.

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif

וואאוו אני בהלם מכל ההתפתחויות שיהיו אבל שרון וויקטור הצפע ?? על זה לא חשבתי !!
מעניין ומרתק
תודה

../images/Emo51.gif על ההסבר ../images/Emo29.gif

למרות שנמאס מכל סיפורי האונס/רצח האלה.... ואגב, מישהו יודע מתי יגיעו הפרקים בישראל כשניקי תעבור מתיחת פנים
מה שכן אני מוכרח להודות שהמתיחה ממש שיפרה את המראה שלה

אור2221

New member
ניקי... מתיחת פנים??

לא קרה. יש לי את כל הפרקים מעכשיו ועד ארצות הברית.. ולא קרה שום דבר שנראה ככה. פשוט יום אחד, בעקבות הפרידה מויקטור, הפסיקו להלביש אותה בבגדים מזקינים והתחילו לאפר אותה נורמלי... מלודי תומס סקוט סיפרה שהם בכוונה איפרו אותה נורא בזמן כל הסיפור עם בראד וויקטור, כדי שיעני כל הסיפור על משבר גיל הבלות שלה יראה הגיוני. פתאום במקום שחור התחילו להלביש אותה בורוד,אדום, כחול...כמו שצריך ולאפר אותה נורמלי.

את בטוחה? ../images/Emo47.gif

אולי (בעצם בטוח) לא שילבו את המתיחה בעלילה (לא כמו קתרין), אבל אני כמעט בטוח שהיא עברה מתיחה. זה לא הבגדים שלה, גם לא האיפור - אני מדבר על הפנים שלה שממש ממש הצטערו.

אור2221

New member
ניקי... מתיחת פנים??

לא קרה. יש לי את כל הפרקים מעכשיו ועד ארצות הברית.. ולא קרה שום דבר שנראה ככה. פשוט יום אחד, בעקבות הפרידה מויקטור, הפסיקו להלביש אותה בבגדים מזקינים והתחילו לאפר אותה נורמלי... מלודי תומס סקוט סיפרה שהם בכוונה איפרו אותה נורא בזמן כל הסיפור עם בראד וויקטור, כדי שיעני כל הסיפור על משבר גיל הבלות שלה יראה הגיוני. פתאום במקום שחור התחילו להלביש אותה בורוד,אדום, כחול...כמו שצריך ולאפר אותה נורמלי.

למעלה