מה עשה לכם את השבוע?

m i c h a l i

New member
../images/Emo15.gif מה עשה לכם את השבוע?

בשבוע שעבר דילגנו על המשאל שלנו.. ( עקב חגיגות יום ההולדת שהסתיימו אתמול באופן סופי
עד לשנה הבאה ואימרו אמן) אזזזזזזזזז מה הדבר שעשה לכם את השבוע ומה הרס לכם?

א ל ו ל י

New member
או קיי ...../images/Emo9.gif

עשה לי את השבוע- זימון לראיון עבודה שיהיה ביום שני הקרוב ... בדיוק מה שאני רוצה ואיפה שאני רוצה ... מחזיקה לעצמי אצבעות כבר כמה ימים
הרס- צ'ק של הגן של הילדה שחזר מהבק בלי שיצלצלו אלי קודם להודיע, בלי להתחשב בצורה מינימלית בקשיים שיכולים לקרות לכל אחד.... המזל שלי זה גננת מבינה שלוקחת הכל בקלות וחיוך. זהו. מקווה לאחלה חדשות בשבוע הבא !

m i c h a l i

New member
נוווווווווווווווווו

נתפסו לי כבר האצבעות מה קורה אלולי????? אני במתח

א ל ו ל י

New member
חדשות טובות !! ../images/Emo124.gif

התקבלתי לעבודה נחמדה. ומצאנו בית מקסים. עוברות ב-1 ליולי ... אני ממש לא מאמינה ...
(למה אין פרצוף מחייך עם דמעה? דמעות של שמחה ??)

אiסי

New member
עשה לי את השבוע

אז ככה השבוע היה עוד דיון בנוגע להסדרי הראיה . כמובן שהוא הגיע באיחור... סתם הרס לי את השבוע לראות אותו אבל חפיף עשה לי את השבוע : קיבלתי העלאה במשכורת
אפשר לתכנן את חופשת הקיץ עם הילדים שבוע טוב לכולם

אני מבינה

שכל הודעה שלי תיכתב היום פעמיים...פעם לראות שכל מה שכתבתי להד"ם ופעם בשביל שהיא תתקבל... עשה לי את השבוע... ש"נאלצתי לוותר" על הגרבילים (תודהההההההההה יסמין) לא עשה לי את השבוע.....שבגלל הויתור הנ"ל הביאו לי כלב

m i c h a l i

New member
../images/Emo2.gif

לא מאמינהההההההה חחחחחחחחחחחחחח וואלה התחלת להתקפל לעת זיקנה? יו כמה אני צוחקת פה עכשיו חחחחחחחח

../images/Emo11.gif

רעה!! (תמיד ישנה האפשרות שאצליח לשכנע את הנסיכה להחליף בין החיות) וזה לא כלב, זו כלבה (כי ככה הם אמרו, שנקבות זה יותר טוב) וזה לא כלבה, זה גורה וזה לא סתם משהו מבורבב, זה גזעי וזה לא סתם גזעי, זה יקר וזה לא סתם יקר, נתנו אותו במתנה אז מתנה לא לוקחים? סאמק, סיבות של פולנים.
(ועל ה"קשישה וזקנה, תבוא תגובה נפרדת....רעה)

מישלללללללללללל

חמוד, מה שלומך? אופו נעלמת לנו?, חסרת מאד . . . . . . רוצה כלבה?...תעודות, מחונכת, מאולפת, מדהימה, יפה....רק תיקח

mishele5

New member
היי,עוגייייייייייייי

חסרתי? אוקיי,משמע חושבים עליי.
לקחתי מעט חופש עבורי,גם אתם חסרתם לי. יש לי כלב,אומנם הוא קשיש ובא בימים,אך מקומו מובטח.

תכניס ת'לשון

חסרת לנו וחשבנו עליך.
ואם הכלב בא בימים, אז אולי תיקח כלבה שבאה בלילות? (וזה לא צחוק, היא באמת הגיעה עכשיו
)

mishele5

New member
זה מה שחסר לו,[לכלב כמובן]

כלבה שבאה בלילות,
גם כך הוא תשוש,עם כלבה לצידו, ימיו יתקצרו,בעקבות הלילות. ולכן אמתין בעיניין הכלבה.

m i c h a l i

New member
גורה???? ../images/Emo67.gif

בואי בואי מאמי... מכינה לך טישו וכדור הרגעה גורה זה כמו תינוק ( וסליחה על ההשוואה) רק הרבה יותר גרוע !!! גור בבית זה אומר הרצפה אף פעם לא תהיה נקייה שוב... בת כמה הגורה? ( בגיל שנה הן מתחילות "לקבל" וזה סיוטטטטט אין טמפונים לכלבים) הרהיטים החדשים בבית? תשכחי מהם ומכל דבר שאפשר לנעוץ בו שיניים דבר אחד טוב: כמו שאני מכירה את יושבי הבית את תמצאי את עצמך בקרוב אחראית על הורדת הכלב למטה שלוש פעמים ביום ... אחלה התעמלות חחחחחחחח ועוד דבר אחד טוב: זה רק בתנאי שבחרתם גזע ללא פרווה אחרת.... כל הבגדים שלך יתחילו לקבל גוון פרוותי העיקר שהבונבון מרוצה

..............

......... ............ ............. ......................... ........................ ................. ............... ............... ...................

למעלה