,"מה שבא ליד!" (או לראש)

../images/Emo15.gif ,"מה שבא ליד!" (או לראש)

אני לא משתגעת! אני כבר משוגעת. אז אין צורך להזמין לי מקום בשלוותא, כי אני עוד מעט אסביר מה אומרת הכותרת הזו. *מחכה* *מחכה* אוקקי. מה שהכותרת אומרת זה פשוט מאוד- מה שבא ליד או לראש. זותומרת- זה שרור שתכליתו להיות שרשור צחוקים. איך זה הולך? ככה. לדוגמא אני כותבת: בשיעור ביולוגיה למדתי שמים מזוקקים גורמים לתאי דם אדומים להתפוצץ וכך נראה שיש הרבה יותר דם אז תהיתי כמה מים מזוקקים הם פאקינג שכפו על הפצעים של רנג'י?! זה מה שבא לי לראש. ואני מצרפת תמונה ערוכה (לא צריך יותר מדי השקעה, מספיק צייר) של רנג'י מדמם ועליה כתוב "כמה ליטרים של מים מזוקקים צריך לזה?!" וזה מה שבא ליד. עכשיו, אם סתם יש לכם מסקנה מעיניית נוספת על העיניין עם המים, את משרשרים "ואותי מעניין *הכנס מה שעלה בראש*" ומוסיפים תמונה. אז קדימה. מה שבהא ליד ומה שבא לראש. אין צורך לצנזר את המחשבות שלכם. את מטורפים גם ככה, קצת יותר טירוף לא יזיק לנו.

Goggle Girl

New member
אני רק שואלת

למה הם לא המשיכו עם הטרנד הזה אצל אנשים אחרים ובמקום זה מבזבזים גלונים שלמים של קטשופ על איצ'יגו. (בטח המאכל הקינקי של קובו זה תותים עם קטשופ X_X)

../images/Emo15.gif זה מוביל למסקנה

שהאוכל של אוריהימה זו בעצם מעין פארודיה עצמית? ואם כן מה מסמל ראמן, עם דג מלוח, חרדל וואסאבי?!

CibiHeart92

New member
תותים עם קטשופ? XDDDDDD

ותפוזים עם נחשי גומי? (לא מצחיק.) תסלחו לי, הרגע ראיתי מחזמר....

../images/Emo15.gif מה שבא לראש וליד!

חהחהחה~! ראו את התוצאה של שיחה אחת מסכנה עם אתי בנושא "איך נראים החיים של ביאקויה בעקבות רוקיה!"

Goggle Girl

New member
עשית לי חשק לעצב את הנקמה של

איצ'יגו אחרי שהיא עשתה משהו דומה לארון שלו. זה יכלול המון המון ברווזי גומי >.>

למעלה