מנסה טופיק חדש למי שנמצא פה

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifמנסה טופיק חדש למי שנמצא פה

איזה שיר של פינק אתם הכי אוהבים... תנסו להסביר למה בחרתם דווקא שיר מסויים... אני אוהבת את Get The Party Srarted בגלל שהוא שיר שמח, אופטימי וקליל...

השיר הכי אהוב עליי.....

הוא "18 ווילרס".........גם בגלל הלחן וגם בגלל המנגינה הקצב והכול....לא יודע איך להסביר אבל זה פשוט שיר מהמם!!!!!! וחבל שלא יוצא לו סינגל....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif השיר האהוב עליי הוא:

just like a pill וכל מילה נוספת מיותרת!

../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif השיר שאני הכי אוהבת...

אמ.... Family Portrait למה???..... כי זה שיר חמוד.. ויפה.. לדעתי...

DuNcS aLiEn

New member
גם אני הכי אוהבת את השיר הזה

הוא מאוד יפה, אבל לדעתי הקליפ קצת עצוב

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gifאוקיי טופיק נחמד לחלוטין!

קשה ממש לבחור שיר אחד ויחיד אהוב
אבל שיר שגם אני אוהבת מאוד- כן גם 18 Wheeler שיר מדהים!!! גם Catch22 Don't Let Me Get Me שיר קטלני לגמריי! גם Lonely Girl
הוקצור=> כל האלבום... אני מוחה על לבחור שיר אחד ויחיד!
הצביעו בסקר

natalyrst

New member
אוקיי

אז מעריצה גדולה שלה אני ממש לא האמת שאני לא מאלה שמעריצים, אלא יותר מעריכה מוזיקה השירים שלה חביבים אני אוהבת את... לא יודעת איך קוראים לו: now in first place... בכל מקרה... סתם רציתי להראות שאני כאן
יום עצמאות שמח

natalyrst

New member
נראה לי שאת צודקת ../images/Emo13.gif

האמת שאני די בטוחה שאת צודקת...

Human Nature

New member
לינדה פרי עשתה פלאים בהפקה. |טל| †

"Lonely Girl" הוא פשוט שיר מופלא. כל-כך חבל שהוא לא יצא כסינגל

yanivtr

New member
../images/Emo45.gif צודק../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

היא עובדת עם לינדה פרי גם על הדיסק החדש!

ShaDoW GiRl

New member
כן, עוד משהו../images/Emo54.gif ../images/Emo29.gif

כן כמו שכתבתי גם למטה, בדיון *שעדיין לא כולם השתתפו בו
* לינדה פרי עשתה באמת פלאים בכ-ל ההפקה, הדיסק מכר מעל 10 מיליון עותקים וזאת כמות שקשה לתאר!

השיר הכי יפה?...כאילו זה לא ברור?

לדעתי התשובה ברורה, המילים, הלחן, הקול, הביצוע, הכל מושלם בשיר הזה! בעיקר ההזדהות שלי . ... .. "Love Is Such A Crazy Thing" I never thought I'd find someone-לא חשבתי שאמצא מישהו But you came along and made me see-אבל אתה באת וגרמת לי לראות That you were the only one for me-שאתה היחיד בשבילי Boy, I love you constantly-ילד,אני אוהבת אותך [Bridge:] You are my love, my only love-אתה אהובי<האהבה שלי>האהוב היחד שלי Baby my heart belongs to you-בייבי, הלב שלי שייך לך Be with me, don't play with me-תהיה איתי, אל תשחק איתי If you want love just let me know-אם אתה רוצה אהבה, רק תיידע אותי [Chorus:] Love...love is such a crazy thing- Never understood the way I was supposed to feel-לעולם לא הבנתי את איך שאני אמורה להרגיש Is this love for real-זו אהבה אמיתית Oh love, love is such a crazy thing Never understood the way I was supposed to feel-לעולם לא הבנתי את איך שאני אמורה להרגיש Is this love for real (love for real)-זו אהבה אמיתית I dreamed of someone like you before-חלמתי על מישהו כמוך בעבר But I never thought I'd get the chance-אבל לעולם לא חשבתי שתהיה לי ההזדמנות To romance someone as sweet as you-לרומן עם מישהו מתוק כמוך I hope you feel the same as I do-אני מקווה שאתה מרגיש כמוני [Repeat Bridge] Love, love is such a crazy thing (crazy feeling) Never understood the way I was supposed to feel-לעולם לא הבנתי את איך שאני אמורה להרגיש Is this love for real (boy you are my love)-זו אהבה אמיתית Love, love is such a crazy thing (love is such a crazy thing) Never understood the way I was supposed to feel-לעולם לא הבנתי את איך שאני אמורה להרגיש Is this love for real (oh my love)-זו אהבה אמיתית [Repeat Bridge] Love, love is such a crazy thing (it's too crazy for me) Never understood the way I was supposed to feel Is the love, is it real, is it real Love, love is such a crazy thing (love is such a crazy thing) Never understood the way I was supposed to feel Is this love for real, love for real (baby I think of you, I wanna be with you, I don't understand, is this love for real? You see I dream of you...every night and day. I don't understand, is this love for real? Love's such a crazy thing...)

למעלה