מפגש שיניגאמי קאפ

../images/Emo15.gif מפגש שיניגאמי קאפ

חבר'ה... לפלוגה שלנו, הידועה כפלוגה 14, האחראית לשמירת האנשים בעולם מהולואים חיים מסוג פאקצה, ערס ופרחה, כבר יש הוקיבושי, אבל משהו עדין חסר..... אין לנו שיניגאמי קאפס! לכולם יש שיניגאמי קאפס... רק לנו לא! ואני שואלת אתכם- האם זה הוגן?! לא! גם אנחנו צריכים שיניגאמי קאפס! אנחנו הפחלוגה הכי הזויוה שיש! לצורך זה החלטתי שנתארגן לנו על מפגש, על טקסטים, על מצלמה והכי חושב- על סדין שישמש גלימה- ונעשה לעצמנו שיניגאמי קאפס! *מחיאות כפיים* *מכבה את ההקלטה* קדימה, תעלו רעיונות. השלושה שלי הם: פלוגה 14 מעבירה שיעור בשיטות אלטרנטיביות לחיסול הולואים על ידי הצחקתם/ הפחדתם למוות פלוגה 14 יוצאת לציד הולואים בעזרת בוחאחא פלוגה 14 משטלטת על אוקטאקו. כדי שהעיניין יעבוד- עליכם להופיע למפגש, ולשתף פעולה! אני לא גננת ואני הולכת להרביץ למי שיחליט להתפצל! הפעם נשארים יחד כמו מסטיקים בסולייה של נעל! ומי שיתפצל יקבל ממני מכות באופן אישי, ואני קיו 2 בקראטה! טוב, בנימה יותר רגועה- תעלו רעיונות, אני כבר אתארגן לי על הטקסטים. ואני צריכה רשימה: מי שיכול להשיג פריט שיוכל לשמש אותנו (מניפות, חרבות, מטוסי נייר, כדורי גומיות.... כל דבר יתאים) יסמן
מי שיכול להביא מצלמה יסמן
מי שרוצה לעשות קטע אישי/ בקבוצה קטנה/ יש לו רעיון יסמן
מי שחושב שאני מטומטמת, ושזה בחיים לא יעבוד ושאני סתם שורפת אנרגיה בזה שאני עושה את זה יסמן

Vivi Sparrow

New member
יש לך חביתה עם מלפפונים ? ../images/Emo99.gif

קאורוווווווווווווווו

../images/Emo219.gif

אבל תעשו טובה, אחרי שהמלחמה תיגמר(לגמריי, כלומר- שבוע-שבועיים אחרי,ככה הרבה ירגישו יותר נוח להגיע לתל אביב).

השמלאני

New member
אמממ יש בעיה אחת בתכנית שלך

עוד שבוע שבועיים כבר אין חופש ולי לא הייתה בעיה להגיע לת"T גם בזמן המלחמה וזה נראה לי די בטוח גם עכשיו

JeeChan

New member
אז יהיה את מפגש בליץ' - שנה למפגשים

כי מפגש בליץ' הראשון היה שבוע אחרי אייקון :]

JeeChan

New member
ברור כפרעינייםנשמה 3>

אל תשכחי להביא מצחי אוכל =]

JeeChan

New member
ם: איזה מפגש יומולדת ם:

זה שבמקרה יהיו שם בריסטולים עם מלא ברכות לקיפי 3> לא אומר כלום ^_^

השמלאני

New member
אז יהיה מפגש אחר זה לא קשור למפגש

שדנים בו עכשיו באייקון זה גם יהיהשונה כי לכל הפורומים יהיו מפגשים אזבטוח נתפצל ונגי שלום לאנשים אם רוצים שזה יהיה בליץ' אז ייקון זה לא רעיון טוב ת"א לא יותר מסוכנת מבד"כ גם בזמן המלחמה היא לא הייתה אם ההרים שלך לא מרשים זה ממש חבל אבל...אני רוצה מפגש בליץ' לפני סוף החופש כי לא הייתי באף אחד מהם

keep smiling

New member
תקשיבי, כפרה,../images/Emo197.gif|לה|

אנשים כבר נוסעים לצפון פוש, אני נוסעת לשם לשבוע עוד מעט, אם ההורים שלך פרנואידים כל-כך לגבי ת"א, זאת לא אשמת כולנו.

למעלה