משחקמכור מגיע לבליץי!

../images/Emo15.gif משחקמכור מגיע לבליץי!

זו גניבה קטנה מפורום אינויאשה המוכר והאהוב שלנו, ולדעתי "אם לאינויאשה מותר אז גם לנו
". אז אחרי שצחקנו בשרשור הומור, כתבנו קרמבו עשיר בארונות מגרות ומצנזרים מתים, ושיחקנו במטרה להפוך למפקדים (קיל- תחזירי את המשחק הנסגד הזה!).... הגיע הזמן להפוך את בליץ' לראשות הממשלה
אז החוקים הם כלהלן- כל שבוע אני אתן דמות אחרת ואתם יקירי תצטרכו להציע ססמאות עבורה לראשות הממשלה
והיום: הג'ינג'י העצבני ורב העוצמה, מחסל ההולואים ולועג-השכמיות קבלו את..... איצ'יגו
הנה סמה לדוגמא: "כל האחרים מלבינים כספים, אני "מלבין" רק הולואים!" קדימה- תמצאו משהו, תגרמו לי להתגלגל על הרצפה מצחוק!D-:

Kakashi Sensei

New member
אממממ...

"הוא כתום ונמאס לו מכל הצהובים שמנהלים את המדינה! הצביעו איצ'יגו! לעתיד לבן יותר"

KiaritChan

New member
אמ..נו..הכי לא מקורי שיש.אבל ניחא.

"איצ'יגו - כי רק הוא יוציא את רוקיה מהארון!" כל הזכויות שמורות לספידע >>..

Violettecat

New member
הרעיון שלי.

יש שיר מפורסם של אתניקס בשם "תותים" עקרונית ביפנית תותים= איצ'יגו, אז תנו לי להדגים לכם שיר מתוך הקמפיין של איצ'י צ'אן לראשות הממשלה. איצ'יגו,איצ'יגו ,בואו נקנה עוד איצ'יגו במקום עוד מכונות של מלחמה......

*עיוותים* XDDDD גדול!

אני יכולה להמשיך את השיר- אבל אני לא אעשה את זה כי אני יותרמדי עייפה עכשיו. *ניצנע גם מפחדת ששירי הטרללה יגיעו גם לפה ופתאום יצוץ המנון פורום* *אהמ* שירהפורומיסט *אהמ*

ThePiper

New member
אוקיי, יש לי משהו מעפן...

"איצ'יגו - כי הפעם הכתום ינצח!" *סוקלת את עצמה*

למעלה