משחק

../images/Emo15.gif משחק../images/Emo103.gif../images/Emo106.gif

"מה היה הסול סלייר שלו
" זהנ השם והחוקים הם ככה. אני נותנת רשימה של אנשים שלא קשורים לבלי' ואתם חביבי בעלי המוחות המעוותים ממציאים להם סול סלייר. לדוגמא: סבתא- סול סלייר בצורת מסרגות ענק- באנקי- כובע סרוג מביך עם פונפון אז הנה הרשימה: אמא פולניה מורה לגיאוגרפיה דודה קבליסט מרצה בנאי אוהד מכבי ג'ורג' בוש הומו ראנדומאלי סוטודנטית זרה פושע פדראלי מוסיקאי מיובש תלמיד ממוצע בני גורן(
) הארי פוטר גורג'יה ניקולסון אנדר (בשביל קיל) מורה לנהיגה טבח בצפר משועמם גיא- המצנזר מערוץ העילגים אין לי עוד- אם יש לכם- תוסיעפו כאוות נפםשיכם

Neon taichou

New member
XDDDDD

גאי - שיקאי: מלבן שחור גדול ועליו כתוב "מצונזר", בנקאי: נארוטו בערוץ הילדים

המ משעמם לי.

ואני בחתיכת מצברוח ממורמר. אז זה לא בא לי, וזה מה שיצא. ;( אמא פולניה: סולסלייר- קופסאת שימורים של גפילטעפיש [מה זה היה נדרש!] אוהד מכבי- הם בכלל ידעו איך להשתמש בה? P: ג'ורג' בוש- ראה סעיף קודם. מוסיקאי מיובש-סולסלייר: אם הוא רוצה להצליח במיינסטרים הוא צריך סולסייר שיראה בישי במיוחד-ואז יהיו לו המון מעריצות, והמוזיקה תיהיה הדאגה האחרונה שלו. תלמיד ממוצע-סולסלייר שתעניק לו הרבה ידע. לא עזבו..קודם כל מוח. בני גורן()-סולסלייר: משהו שיפרוץ בתי כלא. הארי פוטר:סולסלייר-פאנפיק של רמוס וסיריוס עושים אהבה. *פאנגירלז נופלות* משועמם- המ סולסלייר רב שימושית? משהו כמו הVOD, רק הרבה יותר מעלוב. גיא- המצנזר מערוץ העילגים- אינויאשה מדובב לעברית? *פאנגירלז נופלות*

Violettecat

New member
יאי אני רוצה לשחק!

בני גורן- סול סלאייר בצורת מד זוית! בנקאי- מחשבון ענק שרשום עליו "I HATE STUDANTS " הארי פוטר- אני חושבת שהמטה שלו זה סול סלייר, בנקאי- מטאטא ענק עם משקפיים. מורה לנהיגה- תעודת ביטוח רפואי (במיוחד אם מדובר במורה שלי) בנקאי- ספר חוקי התיאוריה. הומו- דגל של מצעד הגאווה בנקאי- שמלת נצנצים ענקית בצבעי הגאווה גיא- שלט ענקי עם המילה "צונזר" בנקאי - הוא אף פעם לא הגיע אליו כי הרגתי אותו...

dark max

New member
עונה ../images/Emo11.gif

דני [מורה לגג] - שיקאי - מפת העולם, באנקאי - ספרים עבי-כרך
טבח בצפר - שיקאי - פלפל, באנקאי - שמן רותח
מרצה - שיקאי - שיעורי בית, באנקאי - בוחן פתע אנדר *_*
אהבתי השניה - שיקאי - מחשב, באנקאי - בני אנוש, חזרזירים ובאגים חהחהחה! [למה קארד היה חייב להרוג-לא להרוג אותו?
]

../images/Emo15.gif אני עונה לעצמי

אמא פולניה- שיקאי- סיר של מרק באנקאי- יצירים מוזרים נדבקים לגליים וצובטים לחיים תמימות מורה לגיאוגרפיה שיקאי- אטלס, ואחד כבד. באנקאי- מפת עולם. דודה שיקאי- צבתות באנקי- סרטנים נשקנים. קבליסט- הוא לא מאמין בזה מרצה שיקאי- מצביע לייזר באנקי- עביזרי מעבדה למיניהם בנאי- שיקאי- פטיש, באנקאי- קורה, מאוד מאוד כבדה. אוהד מכבי- שיקאי- צעיף מפלצתי באנקאי- חזיז ג'ורג' בוש- הוא לא צריך את זה הומו ראנדומאלי- שיקאי- תמונות יאוי *גררר* באנקאי- יאוי חי *גרררר!!!* מוסיקאי מיובש- שיקאי- כינור באנקאי- מקהלה תלמיד ממוצע שיקאי- סרגל באנקאי- שליף בני גורן() הוא רק צריך את הספרים הארורים שלו הארי פוטר- שיקאי- קרניים באנקאי- סריוס גורג'יה ניקולסון שיאקאי- אודם, באנקאי- אינלי מושג

למעלה