משחק!

../images/Emo15.gif משחק!

|הגדגש| נכון שלא רק אני חושבת על קריירות חלופיות לדמויות אינו? אז, כאן תוציאו את הההזיות שלכם! בתור התחלה: קאגומה כוכבת אולימפית בתחום הגולף. מתמחה בחבטות בכדורים ירקרקים מקרקרים למרחקים. שחקנית מקצועית בתחום הדיפת כדור כוח למטרה. עובדת סוציאלית- כי היא תמיד שואלת שאלות מטומטמות. מאלפת כלבים יועצת גישור בסיכסוכים משפחתיים (ראיתם את השטיפה שהיא נתנה לסאש?!) אינויאשה שחקן בייסבול/ חובט בקווידיץ'. בלש פרטי. פרסומת לפעילות גופנית אלוף עולם בקפיצה בחבל (ראיתם אותו מתחמק מהשוט של סאש?!) נס רפואי. סאשומארו עובד במועדון סאדו-מאזו, בתפקיד הבחור עם השוט. פרסומת לשמפו. נשיא אגדות "גמאני רוצה להרוג את אחי/אחותי הקטנה" (חברים ראשיים נוספים: ביאקויה מבליץ' ואיטאצ'י מנארוטו). בודק שטיחים. פורץ צירים (זה פשוט. משחררים אותו ונותנים לו להסתובב עדד ששומעים ספלאצים וקללות בערבית- והמחבלים מנוטרלים) כלב מזחלות. ג'אקן שטיח פרסי בכרמל (לסאש) מטרה אולימפית חוקית (בשביל קאגומה) כדור (כדי שאינו וןקאגו יכולו לשחק גולף או בייסבול כמה שבא להם) ביביסיטר משרת אישי דיק מסרט בילוש חסר תקציב ('המשרת אשם!') קאדה מפרסמת לבית אבות "אחוזת בית"- אין לך זמן להזדקן! מורה לתנ"ך בתיכון. הזקנה שמרביצה לאנשים עם התיק שלה. טבחית בפנימייה.

MomijiSan

New member
עממ אני D:../images/Emo215.gif

מצטערת מראש על חוש ההומור המעוות שלי
קאגומה תופרת חצאיות מינימינימיני ירוקות מדריכת סדנת צעקות והוצאת עצבים על חיות המחמד שלהם אינויאשה מנהל מכון כושר לגייז בתל אביב סשומארו מנהל חנות רהיטי עור קוסמטיקאית לבניית ציפורניים ג'אקן אלטעזכאן *מקווהשרשמתינכון* נגן רחוב עם חלילית קאדה עושה קמפיין פרסומות לאחוזת ראשונים סורי על הדבר הצולע הזה מצטערת מראש על מי שקיבל שבץ ומת במקום מהטמטום שלי XP

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifXD ../images/Emo190.gif *מדמיינת את אינוי' על מטאטא רודף אחרי כדורים*

Dark Neko

New member
*אינו נופל מהמטאטא ופוגע בריצפה

בעצמה רבה* *יש ברק בשמיים* *הברק פוגע בסקווידיץ' [או איך שלא קוראים לזה, כבר שחכתי XD]* *הכדור נופל ליד של אינויאשה* *אינויאשה אומר:"יאי עשיתי את זה" ומת* *קאגומה נכנסת לשוק ומתה גם* *הם מפגשים בגן עדן* *הם מופתעים לראות שאלוהים חיבר להם את הכנפיים לתחת ולא לגב בטעות* *מתחתנים* *סאשומארו מתאבד* *הם נפגשים שם* *סאשומארו מקנא* *סאשומרו לא רוצה לקנא אז הוא רוצח את קאגומה* וככה אינויאשה וסאשומרו היו יחד, לכל אורך חייהם בגן עדן עם כנפיים על התחת...!

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי D:

אינויאשה מעצבת בגדים ביקורתית. מדריך בקבוצת תמיכה למתקשים לשמור על עצביהם. מלצרית. קאגומה סקולגירל (כי היא תמיד תהיה סקולגירל בליבה 3>). משתתפת בטור דה פראנס. אלכימאית. סאשומארו מוכר בחנות שטיחים פרסיים ביפו. סגן מנהל בית ספר. פסל בדם. ג'אקן בריון (שיחטיף לכל אלו שעכשיו צוחקים עליו!!!111). שמן. שחקן. קאדה רוקחת. מוכרת בחנות תכשיטים. קופאית בסופר. לא משוים X_X

טיהי~ ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

קאגומה- היסטוריונית גננת בגן פאודלי שדרנית במשחקי כדור למיניהם XP אינויאשה- דוגמן על וכוכב פרסומות דוגלי ומוצרי כלבים למיניהם גארדי דוג באחוזה של נארוקו הכלב רקס הדור הבא (או הקדמון) מוחץ פרעושים/יתושים/כלזוחלאחרלמינו נייד וקומפקטי XP שף ראשי במסעדת 10 כוכבים P: סאשומרו- כוכב פרסומות להסרת שיער בכל השיטות למיניהן קעקוען קפל ואשוח הקוסם מארץ אוץ~ רודן אכזר על כל אומת הקרפדים והשטיחים למיניהם (עכשיו שאני חושבת על זה, אולי הפלאפי הוא קרוב משפחה של ג'אקן? ם-ם) ג'אקן- שטיח אמבטיה אנטיבקטוריאלי שטיח קיר הצפרדע המשוגעת משה רבינו מצית קרפדי קאדה- פריט באוסף העתיקות של סבא של קאגומה הפיראטית האכזרית של הברכה ליד הבית הזקנה מבית הרפאים בפרק 18 של גאקואן אליס XD;

הא!! ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

מצאתי עוד עבודה לסאשי!!! לצד המשיח שאמור להחיות את כל המתים שקבורים בהר הזיתים! P: רק שהוא יהיה זה שיעשה את רוב העבודה XP או בחברת קדיש"א אומשו כזה י-י

Bakura

New member
חח, למקרה שלא שמת לב P:

איטאצ'י זה לא מי שרוצה להרוג את האח הקטן שלו. זה די ההפך.

Bakura

New member
כן, הי, מה קורה? D:

(ראיתי את הציור שמן או גואש או משהו שלך, הוא היה ממש יפה! )

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif גדול!!

קאגומה- יחצ"נית מדי בית ספר רשמית
אינויאשה- שפן ניסויים לפרוייקט הגנום
סאשומארו- מיחצ"ן ומופיע בפרסומות למייבילין ניו-יורק, רבלון וג'ייד
ג'אקן- מפרסם משחה נגד יתושים -_- (כי הוא יתוש!) קאדה- משווקת עם ג. יפית

SaijinKun

New member
אני >_<

*טיפה באיחור* קאגומה: מדגמנת בתכנית "בגדים קצרים להחריד" מלמדת שימוש נכון והגייה נכון בכל הקשור למילה "אוסווארי" מושכת-לאנשים-עם-אוזניים-למעלה-באזניים-שלמעלה-מקצועית. אינויאשה: מעצב שיער דרגה ב' מאלף שוורים, נחשים, פלאפים, ג'אקנים, ושאר יצורים. חוץ מקאגומה. משייף חרבות. סאשומארו: מעצב קעקועים לפנים עם טושים ומברשות. מוכר שטיחים פרוותיים שלובשים על הצוואר. מדביר חרקים. מלמד בסדנה לשיכוח זעם ואדישות. ג'אקן: מלמד איך _לא_ לנסות לנשק *באמאשלי, ראיתם איך הפה שלו נראה? T_T* מעצב בגדי בובות. חסילון מקולקל. נאראקו: מעצב בגדים מעור קופים *כגון חזיות, תחתונים ובוקסרים מגרדים במיוחד. כדי להפסיק את הגירוד תנו לנאראקו סטירה וגזרו לו את השיער.* לכל הקוראים, עמכם הסליחה. זה כל כך עלוב שזה יכול לצלק, אז סליחה. >_<;

13daniel13

New member
אממ ../images/Emo3.gif

קגומה - נערת ליוי, מוכרת במקדולנדס אינויאשה - מנקה רחובות סאשומארו - רשום לחוזה של שנה בחברות קרליין [איפור] ופנטנט [שיער]. ג'אקן - זמר ים תיכוני קאדה - מלכת אנגליה.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אני חייבת להודות שהרעיון

שקאדה תהיה בתור מלכת אנגליה העלה לי חיוך על הפרצוף. XD.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אני חייבת להודות שהרעיון

שקאדה תהיה בתור מלכת אנגליה העלה לי חיוך על הפרצוף. XD.

Dark Neko

New member
קאדה יכולה לספר לתלמידים איך

היה ביציאת מצריים, היא הריי הייתי שם
+ סאשומרו: מנקה רחובות חזאי כתב חדשות קאגומה: תולה מודעות מוכרת דיסקים טבחית במסעדת בשר- והריי קגומה מנפנפת! [כבר כמה פעמים היא בטעות שרפה את אינויאשה, לא בטעות] מנגבת חומוס קאגה: דוגמן על היפראקטיבי שוטר עונה לטלפונים כאשר ילדים במצוקה מתקשרים ["תירגע חמוד, אל תתיחס לזה כאונס, זה היה רק נגיעה, יהיה בסדר ביי" *ניתוק*] רופא שיניים אינויאשה רופא שיניים קופאי פסיכולוג אין לי רעיונות מקוריים >.<"

למעלה