נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo15.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo115.gif

פתאום נזכרתי שעוד לא עשיתי! אז הנה.
עזרתי לחברה שלי לצבוע את החדר שלה, והיה ממש כיף. עשינו שפכטל וכל מני כאלה, ואכלנו מרק ממש טעים ועוגיות ושתינו סיידר חם
בין השפכטל לצביעה היינו צריכות לחכות, אז ראינו גארדן סטייט, וזה היה כיף. אני אוהבת את נטלי פורטמן. ואת המוזיקה שם. ואת הסרט.
בדרך אליה שמתי את Blue של ג'וני, וזו נסיעה בכבישים פתוחים כאלה. השמים היו ממש אפורים-מתכתיים, כמו שאני אוהבת, וכמו שאמרתי ללירון - זו הייתה חוויה מזככת. ממש. לא יודעת להסביר אפילו. לדרך חזרה נשארו לי שני השירים האחרונים (A Case Of You ו-The Last Time I Saw Richard), ונהגתי איתם מול השקיעה, ואני לא יכולה להסביר אפילו עד כמה זה התאים.
ואזזזז חזרתי הביתה! ובדיוק אז ידיד שלי התקשר אליי, וחברה שלנו הייתה אצלו, והם הזמינו אותי לבוא ולאכול עוגיות! והן היו מושלמות
צ'וקלט צ'יפס ואגוזי לוז, מויסט כאלה, לא קשות. וואו. נפלא.
להקשיב להופעה של רג'ינה בארץ בלופים ולצחוק עם לירון על זה ששומעים אותנו ולמצוא את כל הקטעים ולהזכר איזה כיף היה, ואיך היינו שמחים באותו ערב, כולם, פשוט אפשר לשמוע את החיוכים דרך המוזיקה.
ארוחת חנוכה עם דודים שלי, ואח שלי וחברה שלו גם היו, והיה טעים וכיפי.
דייט #1 עם עדי! היינו במקס ברנר והשירות היה גרוע, אבל היה כיף בכל זאת, והפרלינים היו טעימים עד מאוד. וזו דידי, נו, ברור שהיה כיף.
היתה לנו ישיבה בחדר ישיבות הכי מגניב ביקום. כזה עצום, עם שולחן ענק ומקרופונים ומצלמות לקונפרנס, ומקרן ופלזמה וכסאות ממש נוחים. ויצא שישבתי ממש ילד הדבר הזה שמפעיל הכל, אז התחלנו לשק עם האורות של החדר במן לוח מגע מגניב כזה
אלוהים!! זה היה פשוט מגניב!! ואז תהחלתי לשלוט במקרן והייתי מאושרת כה! אני רוצה כזה חדר בבית. זה כמו איזה ג'יימס בונד, הדבר הזה.
שיעור ציור נפלא. לשם שינוי ציירתי בצבע ולא רשמתי, ומלא מלא זמן לא ציירתי ככה, בחופשיות, עם מלא צבע ואנרגיות ומכחולים. וואו, זה היה פשוט כיף. אמנם נתפסה לי היד מלהחזיק שעה וחצי את הפלטה, אבל היה כיף.
נסעתי עם אח שלי לשדה התעופה, ואמנם הנסיבות לא כאלה כיפיות, אבל היה טוב לראות אותו והיה מצחיק כל עוד היינו שם והוא לא טס. לפחות הוא נחת בשלום והוא נהנה לו בניו יורק המושלגת. ואני כלכך צריכה לטוס לאנשהו. במקרה היה עליי דרכון באותו יום, ופשוט רציתי לקנות כרטיס של דקה 90 ולטוס.
החולצות המגניבות שקנינו הגיעו!!!!!!! והן יפות כה!!!! אההה!!! כה מגניב!!!
משחקי גמד-ענק מגניבים בעבודה. היה כזה מצחיק. הכנו מתנות מגניבות, והכינו לנו (קצת דשדשו בהתחלה, אבל לאט לאט זה השתפר), והיה כזה כיף לראות את כולם מגובשים ונהיים קצת קטנים לרגע. יש הווי נחמד כזה, אני מרוצה מזה.
דייט #2 עם עדי! והפעם: טופמודל ובית הבירה. עשו לי טעימות בירה ואז בחרתי משהו, אין לי מושג איך קוראים לו אבל שישית כוס בשילוב עם עייפות זה לא טוב לנהיגה, מזל שיצאתי מוקדם ולא חיכיתי עוד קצת, כי יותר מאוחר זה היה פחות טוב. ומזל שיש פיג'יי ורדיוהד לשיר איתם. אה, ושרנו שם פייפר באג
עדי, אני לא מאמינה שגרמת לי לשיר. במקום פומבי. עם אנשים. שיכולים לשמוע אותי.
שיחות טלפון עם התקפי צחוק מטורפים, או חפירות כשאני תקועה בפקקים, או סתם. זה נחמד.
ראיתי תכנית ממממש מגניבה על גוגל בערוץ 8. וואו, זה כבר שני סעיפים ממש חנוניים, רעות ממש תצחק עליי. אבל היא באמת הייתה מגניבה! When Larry Met Sergey
זה היה מצחיק!!! טוב, נראה לי שזהו, אני לא מצליחה להזכר ממש מה עוד. אבל זה מספיק! עכישו אתם. ותכתבו. באמת. רעות, זה כולל אותך. דברים טובים זה חשוב
. שבת שלום לכולנו
. והמון גשם וחורף כיפי (הו, הייתה היום קשת ממש יפה!!). ושבוע נפלא שיהיה.

לולילולילו ../images/Emo95.gif

מלימלי.
יער. תודה.
פסנתר.
חברה שהמון זמן.
החדש של פיג'יי, אפילו שעוד לא שמעתי אותו [מחכה לרגע הנכון?! :-|]
כל רגע בו שמעתי יעל דקלבאום

ונועה ../images/Emo6.gif

[מתמטיקה אנחנו אוהבים, כן?]
+ |רג'ינה| + סעיפייך החנוניים בלי שום קשר אליי =

רעוּת

New member
נועה, האיומים שלך לא מפחידים אותי ../images/Emo46.gif

אבל מצ'עמם וזה.
הילדים
טוב, אז הם נטשו אותי ומתתי, אבל נתעלם שניה מהחלק הזה של השבוע, כי נקודות אור וזה (
) היה לי ממש כיף איתם השבוע, הייתי איתם מלא שעות והם כאלה מתוקים
היא כתבה לי ברכה: "שיהיו לי ילדים אני רוצה שתהיי בייביסיטר שלהם ושל עצמי" וכל הזמן אמרה לי שהיא הכי אוהבת אותי ושאף בייביסיטר לא תהיה טובה כמוני
ואמרתי לקטנה - "עד שתחזרו לא תזכרי אותי בכלל" והיא חשבה שזה נורא מצחיק
ואחכ היא דיברה בטלפון ואמרה למורה לאנגלית: "כשנחזור אני בכלל לא אזכור אותך!"
אוף, הם הרסו לי ת'חיים ואני עדיין אוהבת אותם
דברתי עם חברה שלי מדרום אמריקה במסנג'ר, איזהכיף לה
הייתי כל השבוע בבית, החפשנות...
נו מה. יש שביתה
אתמול אמא של הילדות שאני מלמדת אנגלית אמרה לי שהיא ממש מרוצה מההתקדמות שלהן ומאיך שאני מלמדת
ביום שני נפגשתי עם חברה שלי שלא ראיתי מלא זמן, והיה נחמד, למרות שהברזתי לחברות אחרות בשביל זה, ואני מקווה שלא יגלו לעולם כי הן מהזה יתעצבנו עלי
אבל לא היה לי כוח אליהן, הן חופרות |סוציומט| טוב, זהו
האמת שהכל היה חרא השבוע, אז סתם הנפצתי כמה דברים כדי להיראות אופטימית

למעלה