סיכום שבועי

../images/Emo15.gifסיכום שבועי../images/Emo15.gif

אז אחרי שהלכנו לישון מאוחר במיוחד, כמובן בגלל השידור ברדיו אמצע הדרך של נועם
הגיע הזמן לקום!!
ולסכם את השבוע שעבר עליכם...
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע:
תמונה שבועית:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
המלצה/מסקנה שבועית:
ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? * * * * האירוח של נועם בפורום ייערך בשבוע לאחר הצוותא מטעמי נוחות וחוסר זמן, וגם כי אני חושבת שיהיו לכן המון שאלות אחרי ההופעה הזאת..
סופ"ש מעולה..

מסכמת

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות שיר השבוע בכלליות: אין שיר ספציפי אומן השבוע: נועם
תמונה שבועית:
משהו רע שקרה השבוע: אין... דווקא היה אחלה שבוע משהו טוב שקרה השבוע: נועם..... נועם ביומולדת זה יותר ממה שציפיתי המלצה/מסקנה שבועית: החיים יפים יחסית ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? מוסיקה טובה

סופ"ש מקסים.

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות. שיר השבוע בכלליות: האזרח האחד- שלומי שבן אומן השבוע:שלומי שבן תמונה שבועית:חח אין:) משהו רע שקרה השבוע:הקייטנה משהו טוב שקרה השבוע: שיחות עם אנשים,שיעור תופים,סיימתי בגרויות,ושהייתי אצל מיכלי
המלצה/מסקנה שבועית: לא צריך הרבה מילים כדי להתכוון. אהמ אהמ. ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך?מוסיקה כמובן,ואנשים שסביבי.

שנינה11

New member
איזה שבוע../images/Emo171.gif

שיר השבוע של נועם: אם הייתי:)
שיר השבוע בכלליות: רכבת לצפון-אסף אמדורסקי
אומן השבוע: עברי לידר שוב:)
תמונה שבועית:-
משהו רע שקרה השבוע: פרידה מהכיתה שלי
משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד בקייטנה והחניכים מזה חמודים
המלצה/מסקנה שבועית: ילדים הם אנשים נחמדים [רוב הזמן]
גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? מוזיקה טובה

אחלה שבוע של חופש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נועם: - שיר השבוע בכלליות: אלוהים/מוקי. והשיר של כוכב נולד
אומן השבוע: מוקי. תמונה שבועית: - משהו רע שקרה השבוע: מתכונת זוועה בלשון, קצת בלאגנים עם חברה, עצבים! משהו טוב שקרה השבוע: חופש כל השבוע, חיוכים סתם, טוב לי
המלצה/מסקנה שבועית: לשקר אין רגליים. ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? -אתם,כל המערכת פורומים המדהימה הזאת. והחברים המדהימים שיש לי ביומיום. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם ובלעדיהם.

פלדלמן

New member
גמני גמני!

שיר השבוע של נועם: שמתי לב שיר השבוע בכלליות: תומר יוסף - עברתי רק כדי לראות, שלמה ארצי ונורית גלרון - המיסטיקנים הסינים אומן השבוע: תומר יוסף תמונה שבועית: ככה מועכים נמלים בצבא.... (מזל שאני לא משרתת שם) -----------------------------------------------> משהו רע שקרה השבוע: בקושי ישנתי בלילות
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי סמלללל המלצה/מסקנה שבועית: החיים (והצבא) עוברים מהר מידי ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? מוזיקה מוזיקה מוזיקה והכלבות המצחיקות שלי

ליהי54

New member
סוף שבוע רגוע (בגלגל"צ) ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות שיר השבוע בכלליות: i'ts my life - bon jovi אומן השבוע: bon jovi תמונה שבועית:
משהו רע שקרה השבוע: מתכונת מחורבנת בלשון...
משהו טוב שקרה השבוע: חופש! המלצה/מסקנה שבועית: לכתוב, והרבה. ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? דבר ראשון, האחים היקרים שלי. שאם לא היה לי אותם הייתי מתה, בטוח. דבר שני, אני כותבת. כל הזמן כותבת... אם זה חוויות, או כל דבר אחר... בכל צורה - שיר או כל דבר בסגנון... ואני בטוחה שאלמלא הכתיבה והחלומות שלי, הייתי משתגעת או מתאבדת...

"מרגישים נבגדים בחלוף השנים.."

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות
שיר השבוע בכלליות: קשה בלעדיך- שרון ליפשיץ, עד שהגעתי- יואב דגני אומן השבוע: נועם ללא ספק
תמונה שבועית: זה היה יום כ"כ מושלם..
משהו רע שקרה השבוע: הפיגוע בירושליים
משהו טוב שקרה השבוע: הטקס של הי,בניקים אתמול
היה מצחיקקק, וכמובן הראיון תמול העלה לי כמה חיוכים.. המלצה/מסקנה שבועית: לא צריך הרבה מילים כדי להתכוון. ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? אממ טוב אני אענה לעצמי ואגיד שחברים טובים
מוציאים אותי מזה...

../images/Emo204.gifמסכמת

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות.. וההוא של זהבית פסי
שיר השבוע בכלליות: נעמה פנחסוב - רק רציתי שתדע אומן השבוע: נועם, היהודים תמונה שבועית: משהו רע שקרה השבוע: מחשבות.. בעיקר. משהו טוב שקרה השבוע: כסף..אנשים..ועוד כמה. המלצה/מסקנה שבועית: ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? אנשים קרובים ומוזיקה.

יאללה

שיר השבוע של נועם:שמתי לב שיר השבוע בכלליות:אביתר בנאי-אבות ובנים אומן השבוע:אביב תמונה שבועית:- משהו רע שקרה השבוע:קסאמים ^^ משהו טוב שקרה השבוע:לילה לבן בבננה ביץ' המלצה/מסקנה שבועית: אגב, חדש פה .. באתי בעקבות שיר :)

shira ofek

New member
חדשה פה ../images/Emo3.gif

שירה,18,נתניה גם אני באתי בעקבות שיר =] --- שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות: All out of love אומן השבוע: אביב גפן תמונה שבועית: משהו רע שקרה השבוע: הבגרות בג"ג =\ משהו טוב שקרה השבוע: האירוח של נועם ברדיו המלצה/מסקנה שבועית:

:))

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות שיר השבוע בכלליות: מטוסים אביב גפן אומן השבוע: אביב גפן תמונה שבועית: משהו רע שקרה השבוע: כלום חעחע משהו טוב שקרה השבוע: לילה לבןןן המלצה/מסקנה שבועית: ושאלה שמאוד מעניינת אותי לאחרונה- גם כשיש ימים נוראיים כאלה ומלאים בבשורות רעות, מה עדיין גורם לכם לחייך? מוסייקה גמאני חזרתי בעקבות שיר שירה ולירן((:)

למעלה