שאלה מצויינת
אצלי זה הכי מוזר לפני כשנתיים התאהבתי במזרת בשם דלתה גודרם והתחלתי להוריד את כל השירים שלה, עכשיו יש את השיר momemt like this תחת השם של דלתה מלא מלא קבצים בכל תוכנות השיתוף, אז תקופה ארוכה מאוד חשבתי שזה שיר של דלתה ואמרתי שזה השיר הכי יפה שלה
אפילו כשחיפשתי את הליריקס שלו מצאתי מלא אתרים תחת השם של דלתה, עכשיו מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שדלתה מעולם לא ביצעה את השיר הזה. אז זאת פשוט טעות שקרתה בגלל בשיר הזה הקול של קלי נורא מזכיר את של דלתה וגם עם הפסנתר והסיגנון של המילים. עכשיו מה שקרה זה שפירמטו לי את המחשב ולא היה לי את השיר צרוב, אז מהרתי להוריד אותי רק עם השם בלי שם האמן ואז אני פתאום רואה אותו תחת השם של קלי ולא הבנתי מה נסגר חשבתי אולי זה שיר אחר אבל החלטתי לנסות והבנתי שזה בעצם שיר שלה כי הוא אף פעם לא הוזכר בדיסקוגרפיה של דלתה. אחר כך דברתי עם אסי שישלח שירים בשביל דיסק והוא שלח לי את SUBG, YTR, ואז אחרי תקופה מסויימת גם את ביוטיפול דיססטר שכבש אותי סופית, כי ששמעתי את Miss In. לא התלהבתי יותר מדי ורק חשבתי נחמד שכריס כותבת שירים לזמרות אחרות. ואז גיליתי שאבריל שלי כתבה לה את ברייאוויי ואמרתי טוב אם אבריל כבר כתבה לה שיר אז בטוח יש משהו מיוחד בבחורה הזאת והתחלתי להוריד מלא שירים שלה והתאהבתי סופית ועכשיו הין בין 6 הזמרות האהובות עלי ביותר. זאת הייתה התאהבות בהדרגה
סליחה שיצא חפרני...