סיכום שבועי

bhadar

New member
../images/Emo15.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

איך שבשבת יבש פה
שיר השבוע:
שיר השבוע של קלי:
הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע? שיהיה לכם שבוע נעים!

Harajuku boY

New member
../images/Emo42.gifשלי

שיר השבוע: jessica simpson- I have nothing, Leann rimes- One of these days mel c- Next best superstar Green day- wake me up before september comes שיר השבוע של קלי: Come here, I hate myself for losing you הופעת השבוע: בעקרון כל ההופעה של הייזל טור, אבל בעיקר ביקוז, אדיקטד, איי הייט סינס וברייק
תמונת השבוע
השבוע עבר נחמד....

bhadar

New member
ME

שיר השבוע:אהבה קטנה של שירי
וכל אמריקן אידיוט של גרין דיי
שיר השבוע של קלי:IHMFLY,COME HERE
הופעת השבוע:כל ההופעה של קלי באתר של AOL
תמונת השבוע:אין איך עבר עליך השבוע?מהר מדיי|:

pilpilonet5

New member
עונה

שיר השבוע: אהבה קטנה של שירי מימון
שיר מושלם ומרגש חרשתי לו על התחת!!! You're Beautiful - James Blunt Goo Goo Dolls - Give A Little Bit שיר השבוע של קלי: Why, Just Missed the train הופעת השבוע: כל ההופעה של קיילי כמובן!! תמונת השבוע: אין לי תמונות של קיילי במחשב
אבל יש את ההיא עם אבריל ואלישיה
זאת באמת תמונה שעשתה לי את השבוע! השבוע עבר חרא הייתי במקום מסריח ועד שלקחתי ימים מהרגילה נהייתי חולה מהמקום הזה וכל הימים בבית לא יצאתי לשום מקום והשתעממתי בטירוף אז התחלתי לפתור סודוקו

Deanb

New member
שלי

* שיר השבוע: השקט שנשאר של שירי המקסימה* שיר השבוע של קלי: A Moment Like This * הופעת השבוע: ה-DVD של פופ איידול שאני רואה בלי הפסקה חחחהשבוע היה מקסים... הייתי בטיול עם המשפחה בצפון הארץ היפה שלנו ונהניתי מאוד למרות החום הכבד.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo80.gif ../images/Emo19.gifשיר השבוע: האלבום "בריטני" של...בריטני../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gifשי השבוע של קלי: hazel eyes. ../images/Emo19.gifהופעת השבוע: אין. ../images/Emo19.gifתמונת השבוע../images/Emo26.gif ../images/Emo19.gifאיך עבר עלייך השבוע: חרא.

moran500

New member
סיכומייי

שיר השבוע: סינרגיה - חום יולי אוגוסט שיר השבוע של קלי: Think Twice (מאיידול) הופעת השבוע: ההופעה ששודרה בAOL דההה תמונת השבוע:
איך עבר עליך השבוע?היה שבוע מטורף
שיהיה לכולם שבוע נעים!

this is my way

New member
שלי

שיר השבוע: pices-sum 41 שיר של קלי:bthe הופעת השבוע:aol... איך עבר השבוע: חביב ביותר =] תמונה..אין לי כח =/

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

שיר השבוע: nine inch nails - the fragile
שיר השבוע של קלי: לא שמעתי הרבה השבוע :O הופעת השבוע: Addicted מAOL תמונת השבוע: אותה תמונה שכבר שמתי פה אבל חפיף -----> איך עבר עליך השבוע? קשה. :( שבוע נעים!

pilpilonet5

New member
שאלה מצויינת

אצלי זה הכי מוזר לפני כשנתיים התאהבתי במזרת בשם דלתה גודרם והתחלתי להוריד את כל השירים שלה, עכשיו יש את השיר momemt like this תחת השם של דלתה מלא מלא קבצים בכל תוכנות השיתוף, אז תקופה ארוכה מאוד חשבתי שזה שיר של דלתה ואמרתי שזה השיר הכי יפה שלה
אפילו כשחיפשתי את הליריקס שלו מצאתי מלא אתרים תחת השם של דלתה, עכשיו מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שדלתה מעולם לא ביצעה את השיר הזה. אז זאת פשוט טעות שקרתה בגלל בשיר הזה הקול של קלי נורא מזכיר את של דלתה וגם עם הפסנתר והסיגנון של המילים. עכשיו מה שקרה זה שפירמטו לי את המחשב ולא היה לי את השיר צרוב, אז מהרתי להוריד אותי רק עם השם בלי שם האמן ואז אני פתאום רואה אותו תחת השם של קלי ולא הבנתי מה נסגר חשבתי אולי זה שיר אחר אבל החלטתי לנסות והבנתי שזה בעצם שיר שלה כי הוא אף פעם לא הוזכר בדיסקוגרפיה של דלתה. אחר כך דברתי עם אסי שישלח שירים בשביל דיסק והוא שלח לי את SUBG, YTR, ואז אחרי תקופה מסויימת גם את ביוטיפול דיססטר שכבש אותי סופית, כי ששמעתי את Miss In. לא התלהבתי יותר מדי ורק חשבתי נחמד שכריס כותבת שירים לזמרות אחרות. ואז גיליתי שאבריל שלי כתבה לה את ברייאוויי ואמרתי טוב אם אבריל כבר כתבה לה שיר אז בטוח יש משהו מיוחד בבחורה הזאת והתחלתי להוריד מלא שירים שלה והתאהבתי סופית ועכשיו הין בין 6 הזמרות האהובות עלי ביותר. זאת הייתה התאהבות בהדרגה
סליחה שיצא חפרני...

SPFAN

New member
אני חושב שהגבת בשירשור לא נכון

אגב, דלתה גודרם זמרת ממש טובה =)

14מתן

New member
גם לי ../images/Emo13.gif לדעתי האלבום הראשון

הרבה יותר טוב מהשני אבל

ליאוריש

New member
אממ לא יודע...אני חושב שהאלבום

הראשון יותר קליט לאוזן מהשני.... ויש בו יותר להיטים ויותר סינגלים שיצאו לכן אנשים חושבים שהוא יותר טוב. האלבום השני יותר איכותי...יותר בוגר. דלתה עכשיו מוציאה אלבום בארה"ב ...Lost without you הוא הסינגל הראשון זה אלבום שמורכב משני האלבומים שלה.

14מתן

New member
שמעתי את הגירסה של אמריקה

היא כמעט אותו הדבר כמו הרגילה אבל המקורי גם יותר טוב

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני

שיר השבוע:רק אחד?
,אז שיהיה Alicia Keys feat. Adam Levine-Wild Horses(Live( שיר השבוע של קלי:Beacuse Of You הופעת השבוע:לא חייב של קלי נכון?
,יופי
,אז: Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered (2005-07-02, Live 8 with Adam Levine( תמונת השבוע:אין לי במחשב הזה תמונות
איך עבר עליך השבוע? עבר

למעלה