סיכום תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifסיכום תוצאות הסקר

הפעם קצת הקדמתי את שלב החלפת הסקר וזאת בגלל ש....טוב,אודה-סתם התחשק לי
תתמודדו. אז הפעם נשאלתם: כמה מאלבומי הלהקה (לא כולל אוספים למיניהם) נמצאים ברשותכם? הרי מה סיפרתם לנו: (מתוך סה"כ 26 קולות)
30.77%(8 קולות), שזהו בעצם רובכם הודה שיש לו רק 1-5 אלבומים. ועל זה נותר לי להניד בראשי ולקוות שהמספר הזה יגדל בהתמדה.
15.39%(4 קולות) מספרים שיש להם 6-10, שזה כבר שיפור.
15.39%,שוב עם 4 קולות, אומרים שיש להם 9-13 אלבומים.
23.08%(6 קולות) אומרים שברשותם כל האלבומים ואלבומים אחרים מסוגים שונים.שיחקו אותה.
והחלק המוזר בסקר הוא ה-15.39%, 4 קולות שלמים, שטוענים שאין להם אף אלבום... מעניין.
והחדש תתבקשו לענות על השאלה "עם איזו מהדמויות הבאות משירי הביטלס אתם הכי מזדהים?" והפירוט בהמשך...

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר החדש ../images/Emo15.gif

אז מה? עם איזו דמות תזדהו?
האם עם לוסי בשמי היהלומים-החולמנית,מעופפת,שחיה בעולם אחר מלא במרשמלו ומוניות מנייר עיתון?
האם עם מקסוול אדיסון שפותר את פחדיו ותסביכיו ע"י שימוש (בראשו או באמת)בפטיש רצחני המחסל את כל הקרובים אליו? (תלוי איך מפרשים,כמובן)
האם עם רוקי ראקון-איש הכבוד,חם המזג,שמוכן לעשות הכל כדי להחזיר את מה ששלו ולנקום את נקמתו?
האם עם אלאנור ריגבי- שחיה לבד ומתה לבד, מסתכלת על העולם שבחוץ במקום לחיות אותו, עטופה בבדידות ועצבות ותמיד מלווה בשאלה מאין האנשים הבודדים באים,ולאן הם שייכים...?
האם עם איש שומקום- הנווד,התמים משהו,לא חושב יותר מדי,אין לו דעה מגובשת על נושא כלשהו ובכל זאת הוא כולנו?
או אולי דווקא ליידי מדונה- קשת היום, החיה במציאות יומיומית קשה, מנסה לגמור את החודש,אבל בכל זאת נראה שלא מתייאשת?

אני אלך עם החתימה שלי...

ועם הדמות שמככבת בה- מקסוול אדיסון! ולו רק בגלל שיטת האלימינציה שלא מאפשרת לי לבחור באף אחד אחר.

i love lucy

New member
ברור שאני ילך עם לוסי הרי

יש סיבה לשם שלי.... אני זאת לוסי!!!

The Mad Hatter

New member
סקר נהדר! :)

ו...בחרתי באלינור ריגבי (כמו הרוב, כנראה, ממה שאני רואה) כי...כי אי אפשר שלא.

בחירה מצומצמת מידי!

אני אלך בלית ברירה על לוסי. אם הייתה בחירה חופשית (אולי זה רעיון לסקר הבא), הייתי בוחרת ב"גירל" המסתורית מהשיר Girl. א. כי ג'ון כתב את זה. ב. כי סביר להניח שהוא כתב את זה עלי.

לוסי...ורק בגלל

שהגעתי למסקנה שאני אוהבת מרשמלו...(עכשיו אני צריכה את האייקון של המרשמלו שהיה בל"ג בעומר...תדמיינו...)

tin ker bell

New member
../images/Emo20.gifאני אילך על לוסי ../images/Emo9.gif

למה-כי אני כזאת... אוהבת לדמיין דברים. מעופפת במקצת.. לפעמים חיה בעולמה שלה זאת אני!

Miss CB

New member
מלכה../images/Emo70.gif

אני חייבת לציין, בתיה, שלמרות שכבר היו כמה סקרים ממש חמודים, הפעם באמת התעלית על עצמך! רעיון ממש מקורי!!

ביטלמן

New member
איש שומקום

אני באמת תמים ולפעמים אני לא חושב יותר מדי... i am a real nowhere man

מאור 87

New member
אכן סקר מקורי!!

למרות שהוא לא עובד אצלי.. ואגב, אני הייתי בין אלו שהצביעו שאין להם אף אלבום.. פשוט כי יש לי רק את beatles 1..

ביטלמן

New member
בעעעעע... ../images/Emo5.gif

אני חי לצד אנשים חולמנים-מעופפים שחיים בעולם מלא במרשמלו ומוניות מנייר עיתון???

למעלה