סקר חדש סקר חדש

הייזל

New member
../images/Emo15.gif סקר חדש סקר חדש ../images/Emo15.gif

כן, אני יודעת היה באג בשאלה הקודמת.

byron

New member
מלך, מלך, מלך, מלך

יופי של סקר אבל הספר שאני הכי אהבתי היה "רזה" שהוא מדהים ואחריו עיניי דרקון ורק אז אחד מהספרים בסקר שכמובן הצבעתי עבורו

הייזל

New member
אני קראתי

רק את "בית כברות לחיות" ואת "הקמע" ובחרתי הקמע כי זה הספר היחיד שממש הצליח להפחיד אותי. הסרט לעומת זאת היה חרא בלבן.

metal_slug

New member
מה?! אין את "זה"?

איך אפשר לחשוב על רשימת ההכי טובים של קינג, בלי לשים בה את "זה"?

הייזל

New member
אני באמת מצטערת

פרחו מזיכרוני. תאלצו להסתפק בתשובות שיש כי אי אפשר להוסיף תשובות.

Aphelion

New member
מכיוון ש"זה" לא כלול

בחרתי בקמע, שמשום מה לא זוכה כאן להצלחה מסחררת. ידוע לי שמדובר בספר שמצוי במחלוקת, או שאוהבים אותו או ששונאים, אני חושבת שמדובר בספר מקסים, והשילוב של הכתיבה של שני הסופרים היה מוצלח ביותר. הוא בהחלט נמצא אחרי "זה", במקום השני אצלי.

CHOFA

New member
חסרים ספרים!

בס"ד בסוף הצבעתי לניצוץ אבל מה עם עיני דרקון?

elad2040

New member
מה עם "החצי האפל"?

ו"אינסומניה" ו"דברים שצריך"? אלה שלושת הספרים שלו שהכי אהבתי... אחרי זה את המגדל האפל.

Sשרון

New member
יש שניים

דברים שצריך ועין הדרקון את עין הדקון קראתי 4 פעמים ודברים שצריך ארוך מידי בשביל לקרוא אותו יותר מפעם אחת אבל הוא מצויין!

אין לי בעיה בדירוג 3 ספרים

קודם כל העמדה, אחר כך אש זרה ובסוף האקדוחן. אני לא מת במיוחד על ספרי האימה שלו.

רוהאנדה

New member
נו באמת../images/Emo4.gif

כמו שנאמר כבר - יש עוד כל כך הרבה סיקור מהיר על אלו שקראתי ואהבתי לפי סדר מהטוב ביותר ומטה: זה, נדודי שינה, שק של עצמות, רזה, הניצוץ, הקמע,דברים שצריך, דספריישן, המשליטים, ארבע עונות, לוכד החלומות, רוז מאדר ועוד ועוד ועוד. מישהו יכול להזכיר לי על מה מסופר בעיני הדרקון? אני בטוחה שקראתי ואני פשוט לא זוכרת

Ergil

New member
בלי ספק העמדה

ואחר כך דברים שצריך. ובכל מקרה אני חושב שהסקר טיפשי כי זה כמו לשאול "איזה ספר יחיד מסדרת רומח הדרקון את/ה הכי אוהב/ת?".

Boojie

New member
מדהים, האהובים עלי ביותר לא שם.

זה, דברים שצריך, העמדה, המשחקים של ג´ראלד, שק של עצמות, אש זרה... נו, טוב. מבין אלה שברשימה הצבעתי ל"הניצוץ", כי אני חושבת שהוא באמת הטוב שבהם מבחינת התיאור הפסיכולוגי של הדמויות והדברים שקורים להם. אגב, בפעם האחרונה שקראתי אותו, התעוררה בי תחושה הולכת וגוברת שבניגוד לרושם שתמיד היה לי, קינג ממש לא אהב את הגיבור שלו, ג´ק תורנס. יש המון נקודות בספר שתורנס מצטייר לנו כחלאה, אפילו בנקודות שבהן אנחנו אמורים כביכול לראות את הדברים מתוך עיניו ולהזדהות איתו. אני רק יכולה לנחש שזו היתה השנאה שרחש קינג עצמו לאני האלכוהוליסטי שלו (ואגב, הוא אומר שכשהוא כתב את הניצוץ, הוא בכלל לא היה מודע לזה שהוא אלכוהוליסט, למרות שהוא כתב את הספר בצורה שנראית מודעת מאד).

גרומיט

New member
א-הם. הטעות היא שלך

שגיאת הכתיב קיימת גם במקור והיא נובעת משגיאת כתיב של הילדים שנתנו לבית הקברות לחיות שעשועים את שמו. במלים אחרות, רשום לעצמך פאדיחה

BoR|S

New member
ואני אותו אידיוט... ../images/Emo8.gif

ברוסית לא עשו לזה שגיעת כתיב... כנראה שהגיע הזמן לקרוא את זה גם באנגלית... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה