עזרה לדרך הקיסר

ערןפלד

New member
../images/Emo15.gif עזרה לדרך הקיסר ../images/Emo26.gif

שמעתי כלכך הרבה על דרך הקיסר ועכשיו גם לי בא .... הבנתי שיש אפשרות לעשות את הסינגל ולחזור עם רכב לסיבוב נוסף ? מאיפה לכל הרוחות מתחילים את המסלול ועוד יותר חשוב איך מגיעים ? תודה מראש

aFish

New member
תלוי מה אתה רוצה לעשות

יש אפשרות רק לרכב את הקיסר ולחזור לסיבוב עם הקפצות רכב (בעיני קצת משמים אבל זה בהחלט ענין של טעם)
יש אפשרות לשלב במסלול שכולל עליות בריאות בשטח ושחרור מהנה בדרך הקיסר. איך מגיעים: משער הגיא לוקחים לכיוון בית שמש על כביש 38, עוברים את העיר ממשיכים לכיוון צומת האלה שם פונים שמאלה. לאחר נסיעה של מספר ק"מ (עוברים משמאל את קיבוץ הל"ה ופניה שמאלה לכיוון רמת בית שמש וזנוח) הכביש מתחיל לטפס ומיד תראה מימין את נקודת הסיום - בית הבד. ממשיכים במעלה הכביש כ3ק"מ עד חירבת חנות - שם מצד שמאל של הכביש נמצאת נקודת הכניסה, מסומנת היטב - אי אפשר לפספס. מיד אני מביא לך שלוה מסלולים שלמים שעוברים בדרך הקיסר - כולם מומלצים

ערןפלד

New member
../images/Emo15.gif דבר ראשון ../images/Emo51.gif

אשמח לקבל המלצות עם שילוב ( לא קטלני מדי ) אני מנסה לחזור לכושר. ('
') צריך מגינים ?

aFish

New member
כן כן ועוד פעם כן ../images/Emo70.gif

מגינים בעיני זה MUST לדרך הקיסר. לא יודע מה זה לחזור לכושר אבל הדרך היא טכנית מאד/למדי. הרבה מדרגות עץ ומדרגות טבעיות. לא משהו סוף העולם ואין דרופים אימתניים. לרדת מהאופנים תמיד אפשר. מסלול מספק אדרנלין....מאד

aFish

New member
מסלולים עם דרך הקיסר

סנסן - קצת בעייתי עקב קירבת השמורה לשטחים. כמו כן בכניסה לצור הדסה גדר ושער נעול שעלולים להקשות על המעבר (כדאי לתאם מראש עם הביטחון של הישוב). אני עשיתי את המסלול בזמן האינתיפאדה לפני כשנה+ אבל זה היה קצת נאיבי. דולב - טיול יפה אבל העליה קצת בלתי רכיבה עקב שיפוע מוטרף ודרדרת אימתנית. קצת מבאס. מעבר לזה אחלה מסלול. להגברת האלמנט הטכני אפשר להוסיף את הסינגל הכחול. תסתכל בורסיה שלנו בלינק הנוסף. דרך תל ירמות - אחלה טיול
במקום לחזור על הכביש אפשר על שביל ישראל. זה קצת מאריך ומגביר את רמת הקושי (מג'עג'עים קצת בדרך - עולים יורדים)

aFish

New member
או...זה קל מאד

ומלווה אותי כל החיים.... פישלר אריה....סתכל בכרטיס האישי. בהצלחה...

למעלה