עיצוב שולחנות

nofear15

New member
../images/Emo15.gifעיצוב שולחנות

שלום לכולם.. אני לא יודעת אם זה המקום, אבל עושה רושם שיש כאן אנשים שמבינים.. בקרוב אני עומדת להתחתן והיות ומעצב עולה הרבה כסף חשבתי לעצב את השולחנות לבד (כמובן שלא אני אעצב בפועל). לכן אם תוכלו לתת לי רעיונות לעיצוב שולחן באולם, בקיץ בלי לבזבז יותר מדי כסף, וגם אם מישהו מכיר חנות לקניית נרות בסיטונאות אשמח לקבל פרטים תודה מראש

sinronit

New member
../images/Emo140.gifמצרפת לך כמה תמונות שאגרתי.

בהצלחה וכמובן המון המון מזל טוב...

alon7108

New member
יש שיעורים בתחום של עיצוב שולחנות

יש שיעורים בתחום של עיצוב שולחנות. ניתן לקבל מהם רעיונות מדהימים. מצורפת דוגמא לקורס

רקמיכל

New member
כל הכבוד

כל הכבוד שהחלטת לא לזרוק כסף סתם... רק לפני 10 שנים לא היה דבר כזה, ולא לכל אולם אפשר היה לבחור צבע מפה... היום לוקחים משכנתא על חתונה שנמשכת 5 שעות בלבד. אחותי התחתנה לפני שנתיים ואפילו אני (!!!) לא זוכרת את עיצוב השולחן. קודם כל, תפתחי מאגאזינים של חתונות ואתרי חתונות באינטרנט, ומהם תקבלי הרבה רעיונות. (ב-google תכתבי "עיצוב שולחן חתונה") אח"כ תבררי את האפשרויות במקום האירוע: האם יש מבחר צבעים לכלים? לכוסות? למפות ומפיות? לכיסאות? ואז תבחרי רעיונות + צבע או שניים שולטים. תוכלי ללכת על הכי פשוט ועדין וזול. למשל: מפות סגולות ומפיות לבנות ולסירוגין מפות לבנות ומפיות סגולות, סידור פרחים סגול-לבן קטן, נרות קטנים צפים בקערת מים סגולים (שלדודה לא יהיה מה לקחת) על כל שולחן, בלוני הליום סגול-לבן קשורים לשולחנות, עלים ריחנים סגולים פזורים על השולחן, סרט סגול סביב לכיסא... וכך הלאה. פשוט, עדין ולא יקר. או להיות מטורפת לגמרי עם דברים מטורפים על השולחן(לא הכל יחד!): קש, רפיה, סלסלות קלועות, חלוקי אבן צבעוניים, אגוזים בקליפה צבועה, לימונים, דגים מפלסטיק, כיד הדמיון הטובה. ועוד שלושה דברים: 1. רק לא דרז'ה (אני שונאת!!!) אבל לא כדאי לריב בגלל זה עם החמות... 2. הקישוט האמיתי הוא האושר שאתם תקרינו סביבכם. זה מה שכל האורחים יזכרו, ולאו דוקא את הכסף שעלה עיצוב השולחן... 3. שתהיו תמיד מאושרים ואוהבים!

m a m m y

New member
הסידור שאני הכי אוהבת זה...

נרות בגדלים שונים ומסביבם מפזרים פוטפורי או חרוזים או צדפים או חלוקי נחל או סוכריות גומי או עלי בוגנביליה... בעצם כל דבר מעניין שמתאים לשאר הארוע. להוזיל יותר אפשר במקום נרות גדולים להשתמש בנרות הקטנים שבאים בתוך צלויחיות אלומיניום ליפעמים אפשר למצוא שקיות של 50 ממש בזול. אם אין לך בעיה לקרוא אנגלית יש באתר הזה עוד המון רעיונות. או שפשוט תעשי חיפוש על המילה centerpieces. ושיהיה במזל טוב!

תושה

New member
בדים למפות ולחופה

כדאי לקנות ברחוב נחלת בנימין בחנויות העודפים, יש להם הכל במחירים מצחיקים. רק תזכרי שמה שאת רואה בתצוגה זה לא הכל - בד"כ יש לסוחרים מחסנים מלאים בכל טוב. אם את יודעת מה את מחפשת, תשאלי ותתיעצי במוכרים.

גל גלגל

New member
אשמח לייעץ לך

אני רק זקוקה לעוד פרטים כמו מיקום (בפנים בחוץ) כמות שולחנות (משוער) וכו'

למעלה