פאנפיקי הפורום

קרניjack

New member
../images/Emo15.gif פאנפיקי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

בעקבות כך שאנשים התחילו לשלוח לי פאנפיקים (וכל הכבוד
) הנה כמה כללים לכתיבה ברורה, שיעזרו גם לכותב לכתוב, וגם לקורא להבין מה מתרחש בסיפור, בבקשה תיקראו
מה זה בכלל פאנפיק
(במקרה הזה) סיפור שנכתבו על הלהקה ע"י המעריצים (או אם אתם סתם אוהבים את הלהקה
)
נושא הסיפור
בתור פורום MCR, מן הסתם הסיפור יהיה על MCR או על אחד מחברי הלהקה, כמובן שדמויות שונות פרי דימיונכם וכו' יכולות להשתלב בסיפור. הסיפור לא חייב להציג את MCR כלהקה, אבל כדאי שיהיה איזה קשר בינו לבינהם . אתם יכולים להציג את הדמויות בכל אופן שתירצו, רעות טובות, חייזיריות, מפלצתיות, ערפדיות, נורמאליות, הכל יתקבל בברכה. כל סוג סיפורת- דרמה, מתח, אימה, על טבעי, רומן, קומדיה, פטנסיה, טרגדיה, הרפתקאות וכו'.
שפת הפאנפיק
השתמשו בשפה שיהיה נעים לקרוא בה את הפאנפיק, לא צריך רק סלנג וקללות, אבל גם לא לחפש מילים באבן שושן
כתיבה נכונה
אם יש לכם שגיאות כתיב, כיתבו בוורד ועשו בדיקת איות או בקשו מחבר. נקודה בסוף שורה, פסיק באמצע משפט או אחרי רשימה, אל תשתמשו בהרבה "ו..." במשפט- שימו פסיק במקום, או פיתחו במשפט חדש. אם אתם עוברים לנושא אחר או מקום אחר, התחילו בפיסקה חדשה או שימו רווח. כאשר משפט לא מפוסק זה מקשה על הבנת הסיפור. כאשר אחד מן הדמויות מדברת בסיפור שימו ציטטה בתחילת מה שהוא אומר ובסיומו (" !$!$@%&^%*^& ") אשר אתם כותבים סיפור מנקודת מבט של כמה דמויות, בכל פעם שאתם כותבים מנקודת מבט של דמות אחרת, שימו כותרת מעבר ובה כיתבו את שם הדמות שאתם כותבים מנקודת מבטה ו POV דוגמא: POV מאייקי "...היום אחר הצהריים התאמנו עוד קצת....בלה בלה בלה.....ראיתי איך שפראנק מת לסיים את החזרות...בלה בלה בלה..." POV פראנק "החזרות היו מתישות היום.........הייתי כל כך עייף, רק לשים את הראש על הכרית.....בלה בלה בלה...." וכו'. פתיח לפאנפיק בכל תחילת פאנפיק יהיה פתיח שיכיל מינימום : שם הסיפור: (תחשבו על שם
) כותב: (השם שלכם, או הכינויי. כותבים שירצו להשיאר אלמוניים, ישלחו לי את הפיק ואני אפרסם אותו ) סוג: (אם זה דרמה, מתח, אימה, רומן וכו') דמויות: (מי הן הדמויות שמשתתפות בסיפור? אם יש הרבה דמויות, כיתבו את הראשיות שבינהן) אורך: אם הסיפור שלכם הוא בעל חלק אחד, ציינו זאת. אם הסיפור הוא בהמשכים, או בכמה חלקים, גם ציינו זאת.
אם הסיפור בהמשכים או בכמה חלקים פעם ב3-4 ימים יתפרסם המשכו, או, לאחר שהכותב יכתוב את המשכו. בכל פרק בסיפור ציינו את מספרו- 1, 2, 3 וכו' דירוג : יש 4 סוגים: A-all. סיפור שמתאים לכל סוגי הקהל. PG- 13 מעל גיל 13 Rמעל גיל 15 NC-17מעל 17 כאשר סיפורים בעלי 2 הדירוגים האחרונים מכילים סצנות סקס ואלימות. זה קצת מנדנד עם הדירוג אך ציינו זאת. כמו כן, אם אתם כותבים סיפור סלאש תיינו זאת, לא כולם רוצים לקרוא סיפורים כאלה.
טיפים: כדי להמחיש את הסיפור ולהעביר אותו לקורא , השתמשו ב"!" סימן קריאה אם הדובר מדבר בלהט, כועס או נרגש. שלוש נקודות "....", אם אתם רוצים להביע חוסר ודאות או חשש. הרבה אנשים מרגישים חשש בפירסום הסיפור שלהם, אז בלי ביקורות רעות
רוצים לתת ביקורות בונה, או רעיון לשיפור
עשו זאת בצורה נעימה, וזוהי החלטה של כותב הסיפור מה בסופו של דבר יהיה
נהנהתם
אל תשכחו להחמיא לכותב הסיפור
זהו. נשמע מכביד, אבל זה לא
קריאה נעימה
* הוספתי את הכללים גם למאמרים. אם למישהוא יש ביקורת/שיפור וכו' בקשר לכללים, פנו אליי

Dooritos

New member
אממממ

מזה סלאש? סליחה על הבורות... תפרסמו פאנפיקים! אני מתה לקרוא!!

קרניjack

New member
יותר נכון

מאנשים שהם מאותו מין.......בדר"כ אם זה פאנפיק של MCR שהוא סלאשי זה אחד מהם עם השני

love mcr

New member
כן..יהיה מזה שווה אם יהיה פאקינג של

מישהו מהפורום...

noy13pour

New member
העוד מעט עבר...........

נווווווווווווווווווווו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

קרניjack

New member
כן

אבל זה צת יותר קשה, לשמור על דיקדוק נכון, אבל אם את רוצה אז בכיף...:)

למעלה