AngelFairY
New member
../images/Emo15.gifפאנפיק ההפתעה הכי גדולה בעולם
תנסו לשתף פעולה... למי שלא יודע...
פאנפיק -סיפור בהמשכים, לפי הדמיון והיצירתיות שלכם... ******************************************************************* היה יום גשום, בדיוק חזרתי מיום עבודה מעייף במשרד, עוד בדרך כבר תיכננתי איזה אבטיית קצף אני הולכת להכין לי, ויכולתי אפילו להריח את הקפה שתכננתי לשתות כשאני אגיע הבייתה. בכל פינה אנשים מיהרו הבייתה, חלקם חוזרים מלימודים, חלקם חוזרים מהעבודה רק אני נהניתי קצת מטיפות הגשם של תחילת החורף. הגעתי הבייתה כולי רטובה מהגשם, ניגבתי את השיער, הדלקתי את התנור ואת קומקום המים, הכנתי את אמבטיית הקצף וספר טוב ונכנסתי פנימה בהנאה. אחרי שעה וקצת של הנאה באמבטיית הקצף הנעימה, התלבשתי והלכתי להכין לי קפה חם והתכוננתי לראות סרט טוב בכבלים. חברה מהעבודה אמרה לי שהיום ישדרו את " הכי טוב שיש " עם ג'ק ניקולסון, אני שאוהבת סרטים קלילים שכאלה די שמחתי ותכננתי לראות את הסרט. הכנתי לי פופקורן, הדלקתי את הטלוויזה והתחלתי לראות את הסרט. בדיוק בקטע הכי מצחיק נשמעה דפיקה בדלת, קמתי מופתעת כי לא ציפיתי לאף אחד בשעה כזו , השותפה בחו"ל החבר שלי עושה משמרת ערב בצבא, אף אחד לא אמור להגיע. שאלתי מי שם, אף אחד לא ענה, פתחתי לאט את הדלת וקפאתי במקום. אתם לא מתארים איזה פרצוף מופתע היה לי שראיתי מולי את הפרצוף המקסים של נטלי אימברוליה שאני כל כך אוהבת... ******************************************************************* תמשיכו...
תנסו לשתף פעולה... למי שלא יודע...
![](https://timg.co.il/f/Emo41.gif)