פאנפיק ההפתעה הכי גדולה בעולם

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפאנפיק ההפתעה הכי גדולה בעולם

תנסו לשתף פעולה... למי שלא יודע...
פאנפיק -סיפור בהמשכים, לפי הדמיון והיצירתיות שלכם... ******************************************************************* היה יום גשום, בדיוק חזרתי מיום עבודה מעייף במשרד, עוד בדרך כבר תיכננתי איזה אבטיית קצף אני הולכת להכין לי, ויכולתי אפילו להריח את הקפה שתכננתי לשתות כשאני אגיע הבייתה. בכל פינה אנשים מיהרו הבייתה, חלקם חוזרים מלימודים, חלקם חוזרים מהעבודה רק אני נהניתי קצת מטיפות הגשם של תחילת החורף. הגעתי הבייתה כולי רטובה מהגשם, ניגבתי את השיער, הדלקתי את התנור ואת קומקום המים, הכנתי את אמבטיית הקצף וספר טוב ונכנסתי פנימה בהנאה. אחרי שעה וקצת של הנאה באמבטיית הקצף הנעימה, התלבשתי והלכתי להכין לי קפה חם והתכוננתי לראות סרט טוב בכבלים. חברה מהעבודה אמרה לי שהיום ישדרו את " הכי טוב שיש " עם ג'ק ניקולסון, אני שאוהבת סרטים קלילים שכאלה די שמחתי ותכננתי לראות את הסרט. הכנתי לי פופקורן, הדלקתי את הטלוויזה והתחלתי לראות את הסרט. בדיוק בקטע הכי מצחיק נשמעה דפיקה בדלת, קמתי מופתעת כי לא ציפיתי לאף אחד בשעה כזו , השותפה בחו"ל החבר שלי עושה משמרת ערב בצבא, אף אחד לא אמור להגיע. שאלתי מי שם, אף אחד לא ענה, פתחתי לאט את הדלת וקפאתי במקום. אתם לא מתארים איזה פרצוף מופתע היה לי שראיתי מולי את הפרצוף המקסים של נטלי אימברוליה שאני כל כך אוהבת... ******************************************************************* תמשיכו...

jt7785

New member
איזו הפתעה,

לא האמנתי. כמעט נפלתי, כמעט התעלפתי. וזה לא קרה לי מאז... מאז שלא אכלתי שבוע בתקופה שהייתי אנורסית. "נטלי? מה את עושה פה?? (
השיחה מתורגמת לעברית מטעמי נוחות
)" "אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון." "הסתובבתי עם צחי בגואטמלה?" "לא. אני יודעת שהיית איתו." "עם מי?" "איתו." "תראי נטלי, אני ממש מתרגשת שאת פה, אבל אין לי מושג על מה את מדברת." "אני יודעת שהיית עם החבר שלי." נעתקתי נשימה. "עם דניאל ג'ונס? מה? אמממ... על מה את מדברת?" "לא לא. עם אהובי האמיתי." "אההה. איך נודע לך?" "צחי אמר לי. אני יודעת ששכבת איתו קרין. אני יודעת ששכבת עם דורון." "תראי נטלי, אני לא ידעתי שאת איתו...בחיים לא הייתי עושה את זה... הוא אמר לי רק אחר כך..." "לפחות נהנית?" "את האמת, כן." "אז אולי נוכל לעשות את זה פעם בשלישייה?" "וואי", אמרתי,"זה יכול להיות הדבר הכי טוב בעולם!" בוםםםםםםם
רעש חזק. התעוררתי. איזה חלום נהדר היה לי. לא יאמן, שמאז שעברתי לארה"ב אני רק חולם על נטלי. אבל מוזר, איך פתאום נזכרתי בקרין??? הסתובבתי במיטה. רוני המתוקה שלי, שכבה שם לידי. קמתי לשירותים......
(מקווה שכולכם לוקחים את זה ברוח טובה
)

Torn

New member
בזמן שאני מתארגן לעבודה...

אני שומע פיצוץ ענק שהרעיד את כל הבניין, כמובן שמייד רצתי לרוני אהובתי, "רוני שמעת את הפיצוץ?" בטח ששמעתי, חייבים לבדוק מה קרה, פתאום שמעתי דפיקות חזקות בדלת, דורון,דורון תפתח!!! פתחתי את הדלת ולתדהמתי אני רואה מולי את הפרצוץ המדהים של צחי ולידו עומדת נטלי אימברוליה
, "צחי שמעת את הפיצוץ?" בטח ששמעתי, מישהו שם פצצה במכונית שלנו, למזלנו אנחנו לא היינו במכונית שהיא התפוצצה
. דורון,דורון מישהו מנסה לרצוח את נטלי
.

shmez

New member
.

קראתי לרוני (הרי היא תמיד היתה המוח במשפחה) "רוני מותק בואי שניה..." "מה בובי? אתה יודע שאני לא אוהבת את השעות האלה של הבוקר..." רוני חמודה כתמיד התאוששה נתנה לנטלי ולצחי נשיקה בלחי ושאלה אותם לשלומם..הם סיפרו לה את מה שקרה והזמינה אותם פנימה... "רוצים לשתות משהו?" "כן קפה 2 סוכר כפית גדושה וחצי חצי עם החלב""ואני..אני חצי כפית סוכר ורבע חלב..תודה" רשמת את זה דורון היא שאלה אותי...עניתי שכן ופניתי למטבח אחרי נשיקת בוקר טוב מהנסיכה שלי.. "טוב, בואו נעבור על זה רגע.מה קרה?...בדיוק!" "טוב קמתי ורציתי לסוע לאולפן הקלטות שלי...לקחתי את המפתח והערתי את צחי..בכל זאת...החבר חוזר היום בערב..." או.קיי...מה אח"כ שאלה הבובה... "טוב התלבשתי...לקחתי את המפתחות..הגעתי למכונית שלי פתחתי את הדלת ואז נזכרתי..צחי מבולגן..אולי כדאי שאלך לסדר טיפונת..לפני שווץ החבר שלי יחזור בערב.." "ואז ברגע שהיא זזה התפוצצה המכונית.." "טוב אני צריכה לחשוב על זה קצת אמרה הגשש בלש...אני אחזיר לך צלצול היום..ביינתיים בואי..אני אקפיץ אותך לאולפן ומשם אני הולכת להפגש עם סתיו..." "מיזה סתיו שאלתי.." ולא נעניתי......

jt7785

New member
../images/Emo32.gif

חחחח בואנה זה המשחק הכי טוב פה. איזו טעות עשיתי...הכל יתנקם בי עכשיו... למרות שאני חושב שזה עשה פה עניין
ורוני מאמי, אני אוהב אותך
ומי זה סתיו

jt7785

New member
../images/Emo26.gif

כשלא נעניתי חשבתי מעט. איך נהייתי גיבור הסיפור? ואיך זה שאני בכלל מכיר את נטלי אימברוליה? מה הם שכנים שלנו? מי בכלל חשב על הדבר הזה? ואיך זה שאנחנו בארה"ב ורוני שלי פוגשת מישהו בשם סתיו? כמה ישראלים? זה פשוט לא הגיוני. "מי זה סתיו?" שאלתי שוב. רוני הספיקה למלמל משהו, והסתלקה לה עם נטלי. ישבתי עם צחי חברי הטוב משכבר הימים. "אז איך זה לגור עם נטלי באותה דירה?" פתחתי בשיחת חולין. "אתה לא יודע איזה נהדר זה. אני והיא עושים מלא דברים ביחד, ובכלל היא כל הזמן שרה לי שירים חדשים ושואלת מה אני חושב. פשוט נהדר!". צחי דיבר ממש בהתרגשות. "נו וזה לא מפריע לך שהיא כזאת יפה, מה אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מרגיש כלום?" "ככה זה כשאתה הומו." צחי ענה בשנינות. שנינו צחקנו. "לא נו, ברצינות צח." "סתם אתה יודע, אני רואה מעבר לדברים האלה. נהיינו ידידים וזה מה שאני רוצה. חוץ מזה, פגשתי מישהי ממש חמודה אתמול..." "איך קוראים לה?" ממש התרגשתי. סוף סוף צחי הזה הביא מישהי. תמיד היה בינינו הקטע שאני יוצא עם הבחורות והוא נשאר לבד. למזלי, מצאתי את רוני, וכבר שנתיים שאנחנו ביחד (ליתר דיוק, שנתיים ועשרים ושלושה ימים) ומאז צחי מרגיש הרבה יותר חופשי לבוא אלינו. "מיכל" הוא ענה. "היא ממש חמודה, והיא אוהבת את היהודים, כמוך!" "או, כבר אני חושב שאני אוהב אותה. מתי תכיר בינינו?" "חכה קצת דורון. יצאתי איתה רק פעם אחת." "כן אוקיי". "אני לא מאמינה שאצלנו בשכונה הכי יקרה בעולם היה כזה נסיון התנקשות" אמרה רוני לנטלי בדרכן במכונית.
בואנה אני כזה סופר מוצלח, תודו. אז מה אם אני קצת מהלל את עצמי מידי פעם. אתם גם ככה תתנקמו בי אני יודע
לפחות אני נחמד לאחרים
וצריך להחזיר את קרין איכשהוא לסיפור, כי אני הוצאתי אותה לגמרי

shmez

New member
../images/Emo176.gif

הייתי באמצע הסיפור ופתאום... לא משנה..מההתחלה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לנטלי היה רעיון כדי לסכל את הנסיון הבא לקנות אוטו חדש...ולשים עליו מלא מצלמות מזעריות כדי לראות מי יחבל באוטו בשנית... רוני החמודה שלי אמרה לה שזה לא נשמע לה רעיון חכם כי זה מסוכן.. ושבכלל אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים בפעם הראשונה זה היה האוטו ובפעם הבאה זו תהיה הדירה... דבר ראשון דאגה רוני לפיטורו של פיטר השומר שלפי המצלמות ישן בשעה שהאירוע קרה... לאחר מכן הלכה רוני ופגשה את "סתיו", סתיו היתה מי אם לא אנג'לינה ג'ולי.. פשוט רוני ואנג'י (ככה רוני קוראת לה) מתכננות מסיבת הפתעה לדורון ורוני לא רצתה שיחשוד כי הוא... נו אתם יודעים הוא ישר יעלה על זה... רוני התיישבה ליד אנג'י,אנג'י קפצה ונתנה לה נשיקה נשיקה גדולה ורטובה כזאת..טוב זה מה שאנג'י רצתה בסך הכל...כך הן התחילו להיות חברות. אנג'י התחילה איתה בטיפאני'ס..היה להן רומן קצר.. את זה רוני סיפרה לי ..אבל ...נראה לי שתמיד אנג'י תרצה אותה לא נורא..לפעמים זה אפילו מגניב לחשוב שאני עושה את זה עם רוני שעשתה את זה עם אחת הנשים היותר נחשקות בעולם אבל לא משנה.. העיקר שרוני היא שלי עכשיו..לא הייתי מחליף אותה ב-5 אנג'לינות! בקיצור אחרי אתנחתה וסיגריה רוני החלה לספר לאנג'י מה שאירע באותו בוקר... אנג'י דרשה מרוני לעבור דירה...הרי היא השכנה שלך.. אם ינסו לפגוע בה את יכולה להיפגע...בואי תשני אצלי באחוזה לכמה ימים...רק עד שכל העסק הזה יעבור הציעה אנג'י... בייבי...את יודעת שאני עם דורון וטוב לי איתו...אני אוהבת אותך..אבל...אני איתו עכשיו... "אולי...אולי... שגם הוא יבוא, שניכם תשנו אצלי" ובליבה חשבה.."כל עוד הוא יישן ליד החדר של שתינו.." "אני לא יודעת..את יודעת מה, סבבה.." "אולי אפילו תצא מזה שלישיה" חשבה רוני.. אבל אז אמרה...אבל בלי שטויות בקול מתגרה.. בקיצור מה אני עושה ליומולדת שלו שאלה אהובתי... אנג'י חייכה חיוך ממזרי והשיבה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ד"א..כל הקטיעות המעצבנות האלה באמצע המשפטים זה בגלל הפרסומות המעצבנות האלה

michalas

New member
חחחחייייחחחוווחיייחחח ../images/Emo6.gif

ואי אנשנושים אין לכם מושג כמה אני נהנית לקרוא
אני לא מוסיפה כי אני לא טובה בדברים האלה..... דורון אהבת תקטע שלי ושל צחי...
צחי...בוא רגע הצידה...
תמשיכו
כייף לי לקרוא

Torn

New member
תוסיפי אהובתי../images/Emo13.gif

גם אני לא טוב בקטעים האלה, תנסי לזרום עם הסיפור |מרגיש חכם|. אח"כ נרכז את כל ההודעות בהודעה חדשה, וככה יהיה לנו סיפור... אולי יעשו על זה סרט גם
.

jt7785

New member
חיוך ממזרי../images/Emo35.gif טוב אני אנסה...

"תני לי לחשוב לרגע" אנג'י אמרה. "ברור". "תראי, אי אפשר לעשות לו משהו קטן. בכל זאת אתם זוג מאוד מפורסם, ויש לכם כל כך הרבה חברים. אז היומולדת שלו בערך עוד שלושה שבועות נכון? בשביעי לשביעי? "כן, כן". "אז ככה, נעשה לו מסיבה עם כולם אצלי באחוזה ו..." המשיכה ללחוש לרוני את כל הפרטים באוזן. "רוני, את חייבת להגיד לי מה קורה". "אני לא מבינה מה אתה רוצה ממני דורון, אני פשוט לא מבינה למה אתה כל כך כועס עליי כל הזמן". "למה את עוד שואלת?" עניתי בכעס. אני חושב שלא הייתי כל כך כועס אף פעם. "לא". רוני נראתה לי באותו רגע כל כך נוראה. לא מספיק שהיא בוגדת בי, היא גם שכחה שהיום זה היומולדת שלי. "מאז שעברנו לפה את לא מתנהגת אותו דבר. את יודעת שאני לא אוהב את אנג'י, את יודעת שהיא כל הזמן מנסה לפתות אותך. אני לא יכול כל הזמן להתמודד עם זה. רק השם יודע מה אתן עושות ביחד." "דורון אתה יודע שאני איתך ורק איתך." הבטיחה רוני. "אז אולי את מוכנה להגיד לי למה בשלושה שבועות האחרונים אנחנו לא מתקשרים, לא מדברים? כל פעם את במקום אחר, עם מישהו אחר, שמות שאני לא מכיר. את מוכנה להסביר לי את זה?". "דורוני, מאמי, אתה יודע שאני אוהבת אותך". "אם היית אוהבת אותי, היית כבר אומרת לי מז-" קטעתי את עצמי. אני לא הולך להגיד לה שזה היומולדת שלי אם היא לא זוכרת. "מה? מה הייתי אומרת?". "לא חשוב." מלמלתי. "אני הולך לנוח". יצאתי מהחדר. "יופי, הוא לא חושד בכלום" מלמלתי. מהר הלכתי וצלצלתי לאנג'י. "הכל מוכן להערב?". "בטח יקירתי" צהלה אנג'י מעבר לקו. "יופי, אז אני רק צריכה להוציא את דורון מפה". אבל איך אני אמורה לעשות את זה אם הוא כועס עליי. "רוני?". דורון קרא לי. ניתקתי מהר את השיחה והלכתי לראות מה הוא רוצה. "בואי נצא" הוא אמר. "אני רוצה שנדבר קצת עלינו, את יודעת שאני רוצה לפתור את הבעיות". הוא כזה חמוד. גם כשהוא כועס הוא מוכן לדבר. "בטח בוא נלך!" אמרתי בשמחה. "יופי נלך..." אמרתי. שמחתי שהמחשבות שלי שוב הם של המספר, אחרי שרוני גנבה לי אותם לפסקה. "בואי, נשב בבית קפה ממול".
חבר'ה, תמשיכו כאוות נפשכם, אבל כשמגיעים למסיבה שלי בבקשה תנו לי
אני סופר טוב לא? אז יהיה מעניין

jt7785

New member
../images/Emo70.gifשמעו../images/Emo70.gif

יש שלושה דברים שעולים לי בראש: א. האפשרות שזה לא מעניין אף אחד, חוץ ממני, ואז כל העניין הזה סתם. ב. אפשרות שזה מעניין אבל אנשים מחכים שאנשים אחרים יכתבו. ג. אפשרות שאני פשוט אכתוב את הכל ואז זה יצא כמו ספור בפרקים. האפשרות הזאת היא פחות או יותר מה שקורה כרגע והיא ממש לא מגניבה. עכשיו, אני חשבתי שהמשחק הזה מאוד נחמד, אבל כנראה שאני טועה? מישהו מוכן להגיד לי מה קורה? ולמה אתם לא מוסיפים קטעים?

Torn

New member
אהמ...../images/Emo13.gif

מה אתה אומר על לרכז את כל ההודעות... ולחבר בינהם. ולפתוח הודעה חדשה.... ונמשיך משם, כי האמת זה קצת מבולגן עכשיו.

אם אתה רוצה סבבה..אני בעד..

ובאמת...מה נסגר אנשים?? רק אני ודורון כותבים פה!!! יאללה!!!
אההה....ד"א זאת רוני ...רק ממחשב אחר..

jt7785

New member
טוב ../images/Emo26.gif

אני ממשיך. אם אתם רוצים שאני אפסיק פשוט תגידו. אני ממשיך בינתיים....

jt7785

New member
צעדנו לבית קפה..

הבית קפה שבחרתי היה כמובן בשכונה שלנו, והוא ידוע מאוד. ראינו שם כל מיני סלבריטיס, אבל אני ורוני לא אוהבים יותר מידי להתערבב עם כולם. יש לנו את החברים שלנו, ביניהם מפורסמים, ואותם אנחנו אוהבים. כמובן שהבעלים של הבית קפה "ניו יורקר", ככה קראו לו, עומד בכניסה והוא המארח. אחרי הכל זה אולי הבית קפה הכי מצליח בעולם, והמון מפורסמים באים אליו. הוא עמד שם וזמזם לו שיר של קיילי מינו אם אני לא טועה. "דורון! שלום שלום! ורוני היפה! מה שלומכם? בואו כנסו בואו" הוא התרגש. בחור מאוד נחמד. "תודה אה..". "רן" הוא קטע אותי. "בואו שבו. אני אדאג לטפל בכם." והוא פנה להביא לנו תפריטים. "נחמד הבחור לא דורוני?" רוני לחששה לי. "כן" עניתי. הוא חזר עם התפריטים. "זה בסדר" אמרתי, "אנחנו לא זקוקים לתפריטים. אני ארצה קפה קר וקרואסון שקדים, ובשבילך רוני שוקו קר ברדי נכון?" "חמוד שלי. כמובן" היא חייכה. לא יודע למה, למרות שאני כועס עליה, היא פשוט ממיסה אותי. "אין בעיה יקיריי!" צהל רן. בחור משעשע חשבתי לעצמי. "איזה יום היום?" שאלתי את רוני. "שני" היא ענתה בתמימות. "כן ומה התאריך היום?" "אמממ לא יודעת, השישי, השביעי משהו כזה". הוריד הימני קצת מתחיל לקפוץ לי. "משהו קרה דורוני?" היא המשיכה. "כלום. אין שום דבר מיוחד ביום הזה?". "לא שאני יודעת עליו. אני שניה הולכת לשירותים". היא קמה והלכה. אני לא מאמין שהיא שכחה. זה לא יכול להיות. יכול להיות שהיא מתכננת לי איזה משהו? לא, לא הגיוני. כבר ערב, ולא עשינו כלום. "אני מקווה שהוא לא חושד בכלום" חשבתי לעצמי. נתקלתי ברן, המארח שלנו. "תגידי רוני," הוא אמר, "אני חושב שקראתי איפה שהוא שהיום היומולדת של דורון. לא?" "כן כן. אני מכינה לא מסיבת הפתעה. הוא לא יודע כלום!". "מה? רגע, יכול להיות שאני בא אליכם למסיבת הפתעה היום בערב?". "מה ז'תומרת? כאילו, מה, למה ואיך אתה לא יודע?". "פשוט קיילי אמרה לי שאנחנו הולכים היום למסיבת הפתעה אבל לא אמרה לי של מי. יכול להיות שהיא מכירה אתכם?". "כן ברור, נטלי אימברוליה היא אחת מהחברים הכי טובים שלנו ושתיהן חברות הרי... אז כנראה שהיא אמרה לה לבוא!". "מגניב. טוב אז נתראה היום בערב!". "בטח." אמרתי וחזרתי לשולחן. הנה היא באה. אולי אני אגיד לה וזהו. חשבתי. "טוב שחזרת נסיכה שלי," פתחתי "כבר הביאו את שוקו! הוא עוד עלול להתקרר!". רוני גיחכה. "תשמעי רוני..."

למעלה