פור גאד סייקס

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gif פור גאד סייקס../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אני רואה שנתיים את הסדרה, ויש כל כך הרבה דברים שאני לא יודעת.. תוכלו בקשה לעזור לי במידע
מי היה נשוי למי
מה בדיוק קרה לנינה שהיא התחרפנה ואיך היא קשורה לג'יל
פיליפ הואהנכד של קת'רין
אז למה הם בכלל לא מתראים
אם הוא הנכד שלה, אז הוא ומאק ובילי בני דודים
מה זה הפאק הזה
אה והדבר הכי מוזר ולא מובן- איך בדיוק שרון תתאהב בשפם ותצטרך לבחור בינו לבין השפם ג'וניור
ובמי היא תבחר
אחרי שהשרלילה הקטנה-טרישה תהרוג את ריאן, היא תתאבד
ומה עם ניל המסכן
ואישתו דרו והבת
נשכח ונסלח
כל כך מרתקקקקקקקק אבל כמה עלילות

Nerdy

New member
../images/Emo2.gifיעל..

אמממ אני יכולה להגיד לך שפיליפ הוא הנכד של ג'יל, כי הבן שלה שמת היה נשוי לנינה. אז כיוצא מזה בילי ופיליפ הם בני דודים!
עכשיו.. או מיי גאד!!!!!!!!!!!!!! יהיה משו בין שרון לויקטור??? אני בהלםםם הסדרה מתדרדרת לעלילות של היפים והאמיצים!! ספרי עוד פרטים!! ו- טרישה תהרוג את ראיין? פאקקקק מה הולך פה!! הבת זונה המזדיינת הזאת, הייתי בכיף עושה עליה רוורס.. ועוד במיוחד שראיין הוא החתיך היחיד שנשאר בסדרה אחרי שקול עזב לבינתיים.. בכל מקרההה אני בשוק ממה שהולך לקרות!!?!..

ויקטור ושרון ../images/Emo58.gif

לא יהיה רומן, לא תהיה בחירה... "כולה" תהיה נשיקה אחת. משפחת ניומן - ניקי וויקי יתנכלו לשרון על רגשותיה כלפי דיאגו נער האורוות, ורק ויקטור יתמוך בה וינסה להבין אותה. כשניק יבוא עם פרחים כדי להסכים לפתוח דף חדש עם אשתו, הוא יראה דרך חלון ביתו אותה ואת ויקטור מתנשקים. הם יטענו שהם נסחפו עם הרגע, ואין ביניהם כלום. ניקי תהפוך להיות אויבתה של שרון בעקבות האירוע. ניק יתפלץ אבל לאחר זמן רב יסכים לסלוח לשרון, אולם לא לאביו. ג'ק מנצל זאת ומציע לניק לחבור נגד "ניומן אנטרפרייזז", להפיל את אביו ולעזור לז'בו. תקציר מפורט של כל הדמויות לגבי השנה הנוכחית אצלנו בארץ שמשודרת - שנת 2000, הקישי סולמית. לקריאת הסטוריה מפורטת ועתיד כולל וממוקד של הדמויות, הקישי כוכבית. לניתוק השיחה לחצי על כותרת ההודעה

python 4

New member
יעל,

בקשר לפיליפ לדורותיו - היו בסדרה 3 פיליפים (פיליפינים?) כאשר פיליפ הבן של נינה הוא הבן של פיליפ הבן של ג'יל שהוא הבן של פיליפ הבן של.. פיליפ?

python 4

New member
OK, שימי לב:

יש את פיליפ השרמנטי, שנישא לג'יל (אבל קתרין גרמה לביטול הנישואין), וג'יל ילדה את פיליפ 2, פיליפ המתוק
. פיליפ זה יצא עם נינה (לא ברור למה), נכנס ממנה להריון, ומזה יצא פיליפ הקטנטון. אבל קוראים לו פיליפ הרביעי, כלומר היה עוד פיליפ לפני הפיליפ של ג'יל. כלומר של קתרין.

רונני2001

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעע!!!!!!!

פייטון!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! אני לא מאמין שהשרשור הזה לא מפוצצצצץ ב"פחחחחחח'ים" כאלה!!!!! קרעת אותי!!!!!! חחחחחחחחחחח!!!! גדול!!!!! דרך אגב, אני מת לצאת מהבית אבל אני חוללללללללללה!!!! שוננננא להיות חולללללה!!!!! סעומקום!

dviridit

New member
גם אני אנסה לעזור...

אומנם איני מוותיקטת הסדרה אבל אסייע במה שידוע לי. ויקטור היה נשוי לאשלי (אחותו של ג'ק) ללהופ העיווןרת שנולד להם בן שכיום מחוץ לסדרה ו היא נשואה לקליף, מכר ילדות ונראה שהם מאושרים. אחר כך הוא הצתחתן עם ניקי אהבת חייו עם עבר משותף ושני ילדיהם ויקטוריה וניק. ויקטוריה הייתה נשואה לראיין אך היו לה בעיות מיניות כי הם היו צעירים. אחר כך התחתנה עם קול שגם היא וגם אמה היו מאוהבות בו. גם ראין היה נשוי לנינה והוא אימץ את פיליפ הקטן שלדעתי זה מעשה יפה. טרייסי (אחותם של אשלי וג'ק) הייתה נשואה לבראד ונלדה קולין. לאחר מכן טרייסי התגרשה ממנו וננישאה לסטיב בניו-יורק. דרו ואטוליביה הן אחיות שלא תמיד אהבו זו את זו כתוצאהה ממעשי אימן שסלדה מדרו בתחילה. טוב זהו בינתיים.מקטוה שעזרתי עם המידע. עידית

Nerdy

New member
רגע רגע..

קליף של הופ לא מת או משו כזה
ובונא איך שכחתי מכל משול ויקי-קול-ניקי.. חח

Dawn12

New member
קליף אכן מת

הופ מגדל את ויקטור ג'וניור בחווה בטקסס יחד עם קורט למיטב ידיעתנו. ואם אינני טועה, גם את חדשה אצלנו בפורום אז ברוכה הבאה!

בטח שהוא התחבר להופ

יותר קל למצוא שפה משותפת כשיש מכנה משותף. הוא, כמוה, היה עיוור, שכן איך העדיף את הופ על פני האשלי?
טוב להגנתו זו היתה אשלי- שרי shut-up, אז העניין מובן

Nerdy

New member
כן אני חדשה:)

ואני שמחה שסוף סוף יש לי מקום לפרוק את כל הרגשות הצח"מיים שלי בלי לפחד! חח כי לחברות שלי כבר נשבר ממני סופית..:)

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gif כמה תגובות../images/Emo70.gif מספיק ודי...../images/Emo70.gif

חחח וואי תודה אנשים ממש עזרתם
לאב יו

SupeRonit

New member
מחזירה לי טראומות שכמותך

המורה שלי לספורט היתה אומרת (בזמן שאנחנו קורעות את התחת):"שלוש ארבע מספיק ודי

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gifטחחח סליחה../images/Emo70.gif

זה בעצם לקוח מגרייניק ואלתרמן.. נסעתי עם חברה לצימרים וזה לקח 5 שעות, כל הדרך אחותה רצתה לראות את הדיוידי שלהם.. וזו התוצאה
צטערת ..

לי בבית יש קלטת וידאו שלהם איפשהו

מתחילת דרכם ("ילדים סורגים לאלוהים") והם אכן קורעים... שחר, למה אין קולונייד השבת הזו
שוב לא הזמנת מקומות
כבר חודש שלא היינו בקולונייד

Dawn12

New member
דווקא הפעם הזמנתי!

שמו אותי ב-waiting list יחד עם כל פשוטי העם אבל הבטיחו לי שיתפנה מקום עד סוף השבוע! אני שוקל כצעד מחאה לעבור לקרימסון, אבל מצד שני כל המיצים הטבעיים האלה עושים לי רע...
שבוע הבא יהיה, פרומיס!

למעלה