פנטזיית וואלטה - שלב 6

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 6

קודם כל שימו לב ששיטת הדירוג שונתה בעקבות הערתו של עידו. ראו בעניין זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1046&msgid=38530986 היום בקופה: 100 לפריירה על הקטע (כל הכבוד! סוף סוף) 50 לבלטראן על הזהובה אין שינוי בהובלה - ארנון העליה של רותם ממשיכה, כמו גם ההאחזות העיקשת של אסף מ. ב- linterna roja. היום איבד פלוטון הפנטזייה עוד רוכב: קליר מטי-מוביל - לתשומת ליבם של בועז, ירדן ועמיחי (שזה כבר הרוכב השני שהולך לו פארש). כן, פודינג, בשר, דגים או מה שזה לא יהיה, אנא אנא, בחנו היטב את האוכל לפני שאתם מאכילים בו את הרוכבים שלכם.

קונספירציה של טי מובייל ../images/Emo46.gif

אחרי שדפקתי לאולריך את העונה, עם הנאחס שלי. הם החליטו לנקום בי, קודם סנטי (הוא בקבוצת הפנטזיה השנתית שלי) ועכשיו גם קליר. ידעתי שאסור לי לבחור רוכבים מטי מובייל.

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 7

בקופה היה: 100 לפטאקי על השלב 50 לבלטראן על הזהובה שלב שבו פלוטון הפנטזיה איבד רוכב נוסף: חוזו סיוניז מאוסקטל ומהקבוצה של תמר גור.

nitsansh

New member
שלב 8

אם חשבוני אינו מטעני... ארנון ממשיך ללבוש את החולצה הזהובה עם 850 נק', אורן עלה למקום ה-2 עם 800 נק', עינת וירדן מתחלקים במקום ה-3 עם 750 נק'. לי יש 700 נק'. מזל טוב לדרור שהשיג את הנק' הראשונות, והשאיר את אסף לבד עם 0 נק'...

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 8

חן חן ניצן, לא טעית. נצטרף לברכות לדרור. לדעתי גם אסף מ. מוכיח נחישות - יריבו הקרוב ביותר נמצא עתה במרחק של 100 נק'. אז רק נוסיף: בקופה של היום- 200 להמילטון על השלב (ניקוד כפול היום) - להזכירכם המילטון רוכב ב-13 קבוצות בפלוטון הפנטזיה. 50 ללאנדיס על הזהובה.

nitsansh

New member
מחר המטפסים יתחילו לדבר...

עד היום השענים והספרינטרים סיפקו את הנקודות... מחר יתחילו קטעי ההרים הקשים, ונראה למי יש מטפסים יותר טובים...

למעלה