פנטזיית וואלטה- תוצאות סופיות

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה- תוצאות סופיות

שלב 21: סנטי לא לקח את הוואלטה אבל כן את השלב (איזה רוכב, איזה רוכב) = 200 נק' עוד זהובה להראס - 50 נק' תוספות לדירוג הסופי: בדירוג הכללי- 1. הראס - 700 2. פרז - 400 3. מנסבו - 300 4. ואלוורדה - 200 5. קסדה - 150 6. ססטרה - 100 הרים- קרדנאס - 350 נקודות- צאבל - 350 מעבר לזה, כפל ערכם של הרוכבים שסיימו הוואלטה. והמנצח הוא אודי טל - הרוח שמאחורי.

asaf me

New member
מקום 13 מכובד

אחרי שיותר מחצי וואלטה הייתי במקום האחרון המכובד עם ה"חולצה האדומה" ועם 0 נקודות בעקביות. רק רוצה לציין שאת כל הנקודות שלי מעבר לנקודות הפועל שהצטרפו ביום האחרון צברתי בעזרתו של מס' 1 רוברטו הראס.

elkanakohn

New member
מקום 8!!

בעיקר בזכות זה שרוב הקבוצה שלי לא פרשה, וגם שבחרתי את הראשונים בדרוג.... חוץ מהראס וולורדה אף אחד בקבוצה שלי לא ניצח שלב (נראה לי). לנדיס גרם לי נזק רב כשלבש את החולצה כל כך הרבה זמן. בלוקי איכזב
וגם נוזאל שקיוויתי שיתברג בין המובילים. היה מצוווויין!

Mont Ventoux

New member
פירוט ביצועי רוכבי פלוטון הפנטזיה

זהו למעשה חלק ב' (שלאחר ההחלפות). סה"כ קופה של 15,980 נק'. בטבלה כלולים רוכבים שניצחו שלבים אך לא היו חלק מן הפלוטון. שטחים אפורים = לא חלק מן הפלוטון (גם נק' שהרוויחו מסומנים בלבן). רוכבים שיצאו מן המשחק בהרכב II אבל כן הביאו נק' בהרכב I גם מסומנים באפור, אבל נק' שהרוויחו בהרכב I = שחור. רוכבים שלא לקחו חלק בשלב - X במשבצת הפסדי הנקודות הבולטים לקבוצות הפנטזיה (רוכבים שלא נבחרו) הם בעיקר כמה רוכבים מקב' הפוסטלים. בצד שמאל ניתן לראות ע"י מי נבחרו הרוכבים בהרכב I. בצד ימין ניתן לראות ע"י מי נבחרו הרוכבים בהרכב II.

Mont Ventoux

New member
פירוט ביצועי הקבוצות בשלבים 12-21

כולל תוספי הנק' של הדירוגים הסופיים, הרים, נקודות, וכפל ערכם של רוכבים מסיימים.

Mont Ventoux

New member
הרוכבים השווים

בדיעבד, 127 רוכבים בוואלטה היו יכולים להביא נק' למשחק. זה כולל את כל הרוכבים שסיימו הוואלטה (119) אבל גם את הפורשים שניצחו שלבים. זהו דירוג הקופות שהם עשו. בראש הדירוג כמובן הראס. בולט בהעדרותו במשחק הפנטזיה הוא בנווה יהואכים מקב' הפוסטלים, שהוא 9 בדירוג זה. אבל נשאיר לכם לחשב מה היו הרכבי הקבוצות האופטימלים שהיה צריך להכניס למשחק. אני אעבור למשחק השנתי.

nitsansh

New member
הנבחרת האולטימטיבית

הראס - ערך 220, 1840 נק' ס. פרז - 50, 1000 קרדנאס - 150, 850 בלטראן - 200, 750 מנסבו - 200, 700 צאבל - 150, 650 יואכים - 80, 460 פניה - 100, 400 גוטיירז - 50, 300 סה"כ - 1200, 6950 במקום גוטיירז יכולים להיות מיכאילוב, קרוז או זבריסקי אפשר היה להשיג יותר נק' עם החלפות... למשל לפתוח עם פטאקי ולהחליף אותו בצאבל... או להתחיל עם בלטראן ולהחליף אותו בססטרה...

yossi113

New member
מה עם לנדיס?

נראה לי שהוא הביא אי-אילו נקודות בימים שבהם לבש את החולצה הזהובה?

למעלה