פעילות לולנטיין!

../images/Emo15.gif פעילות לולנטיין!

כי זה שווע! ויש לי מחשב חדש (ותספורת חדשה. קצרה קצרה. כמעט כמו של בן ^^) אבל זה לא חשוב. זה הולך ככה. יש שלוש קטגוריות (שאני אפתח) אתגרים- פש שרשרו דברים כמו תמונות, רעיונות לפיקים ולציורים ודברים שבא לכם. לדוגמא: תמונה ובקשו לכתוב עליה פיק קצר. או: כמה מילים על פיק שבא לכם לקרוא (למשל: קאגומה/אינויאשה, גרביים וכדור צמר) או: הצעות ליצירות (פסל פלסטלינה של אינויאשה?) המיגים ישרשרו את ההענות לאתגר והתוצאה להודעה של המאתגר. יצירות- פה שרשרו ציורים שלכם, פיקים שכתבתם, סרטונים שעשיתם ושאר זבל. שרשור תמונות חגיגי- לא באמת צריך להסביר, נכון? רק הערה חשובה! בלי תכני יאוי/יורי/הנטאי ובלי קללות! (עד כמה שאני אוהבת יאוי, אנחנו בפורום שיש בו חוקים ואנשים תמימים. הבה נשמור על תמימותם! כי מה לעשות, אני לא רוצה לראות עוד ילדה בת 13 שראתה סנסטיב לפני!)
שיהיה בכייף!

../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif שרשור אתגרים../images/Emo70.gif

פה שרשרו דברים כמו תמונות, רעיונות לפיקים ולציורים ודברים שבא לכם. לדוגמא: תמונה ובקשו לכתוב עליה פיק קצר. או: כמה מילים על פיק שבא לכם לקרוא (למשל: קאגומה/אינויאשה, גרביים וכדור צמר) או: הצעות ליצירות (פסל פלסטלינה של אינויאשה?) המיגים ישרשרו את ההענות לאתגר והתוצאה להודעה של המאתגר

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifבקשה לפיקצר~

אני רוצה לשמוע על הלבטים של ג'אנקוטסו. באנקוטסו או אינויאשה? מעניין לדעת~ (ובמי הוא יבחר בסוף? ;;)

../images/Emo15.gif וול, נענתי וזו התוצאה!

שם: החלטות (או- על סיכות וחוסר החלטיות כרוני) פאנדום: צריך לומר? שיפ: גמכן ? דירוג: קליל ביותר- PG ז'אנר: פלפי קליל, לא מתוק מדי. |אזהרה| פיק זה כולל שיפ הומוסקסואלי. לא אוהבים? אל תקראו!|סאזהרה|

הו, חמוד *התמוגגות*

אבל לא ממש חשים שג'אקי מתלבט. זה רק ,"הו, לזה יש אוזניים שמקסיות, הבה נאנוס אותו" , ו- "או, לזה יש צמה מושית ארוכה ומדליקה, הבה נאנוס גם אותו !"

AnNa ChAn

New member
בקשה לציור

אני רוצה ציור של אינו וקגומה ביחד. אפשר? אני מקווה שזה מזכיר פה למישי משו...............

../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif יצירות../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

פה שרשרו ציורים שלכם, פיקים שכתבתם, סרטונים שעשיתם ושאר זבל.

../images/Emo15.gif זה מקסים, אהבתי

בכלל, לקחת בחור היפראטקיבי משוגע כמו אל ופסיכופת שקט כמו ראיטו ולקשור אותם יחד זה דבר גאוני, רק חבל שסוף הסדרה כ"כך גרוע. רק הערונת קטנטונת- הסיבה שבגללה ראיטו לא יכול להרוג את אל זה שהוא לא יודע את שמו האמיתי. (לא באמת קוראים לו ריו ריוזקי)

תודה ^^ אבל ...

ידעתי את זה שראיטו לא יכול להרוג את אל. אבל מתאים לו יותר לתרץ את זה בתור רצון לראות את אל מתפתל.

De-Panther

New member
זה גם מה שאני חשבתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עדיין לא הגיע היום הקיטשי הזה כשהוא יגיע - כולנו נשים לב

למעלה