פקה פקה - הבלוג שלי

or001

New member
../images/Emo15.gifפקה פקה - הבלוג שלי../images/Emo15.gif

ברוכים הבאים לפקה פקה הבלוג שלי שנבנה היום והועלה היום לאינטרנט.

xero1

New member
לא אהבתי

ואם אתה שואל, אז את הכל. אני אפרט מחר, עייפתי. ליל מנוחה

איה@

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

קודם כל בהצלחה גדולה! יש!! בייבי בלוג
נולד בפורום
שנית אם תרשה לי, אתן לך ביקורת בונה לגבי העיצוב יש לדעתי כמה שיפורים שיכולים לשפר מאד את האתר. לפני הכל - להוריד את סרגלי הגלילה!
איה.

or001

New member
הורדתי את סרגלי הגלילה

אם יש לך עוד שיפורים, אני אשמח לשמוע or001

איה@

New member
יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

כבר יש שיפור - נראה הרבה יותר טוב. עכשיו מה דעתך להוסיף קצת צבע? אולי למסגרת? צבע בהיר לפי הטעם שלך? לדעתי זה יוסיף. ואת הכפתורים, תקטין קצת, ותצמצם רווחים בינהם.
איה.

or001

New member
באיזו מסגרת מדובר?

באיזה מסגרת את רוצה שאני אוסיף צבע? דווקא נראה לי יותר העיצוב הזה של שחור, אפור לבן. מאוד סולידי. [בניגוד אליי].
תודה על התמיכה, פה יותר נחמדים מבפורום עיצוב גרפי
סתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם................

or001

New member
ובכל זאת

,איה, תשובה תאיר את דרכי במטווה הבלוגים החשוך

or001

New member
איה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תשובה, אולי בכל זאת??

איה@

New member
רגע ../images/Emo70.gif רגע ../images/Emo70.gif

אתה היית הבא בתור..... יש כנראה בעיות עם השרת, אני לא תמיד מצליחה לקבל את עמוד התגובה. בכל מקרה - התכוונתי: יש לך רבוע גדול = המסגרת בתוכו יש לך רבוע קטן יותר ובו הטקסט מה שהצעתי הוא, שאת הרבוע הגדול = המסגרת תתצבע בצבע בהיר כלשהו לדעתי זה יראה טוב יותר. בהצלחה!
איה.

../images/Emo70.gif הייתי מאוד רוצה להגיב ../images/Emo70.gif

ולהציע הצעות ושיפורים, אבל משום מה, האתר איננו עובד
רק אצלי

הופה הנה עלה האתר ../images/Emo49.gif

ריעננתי שבע פעמים בערך
טוב בכל אופן, האתר נראה נחמד מאוד, דיי אהבתי. עיצוב נוח ונעים - בעיקר כשהוא מתאים לבלוג... לא יודעת למה - אבל החלון המצומצם מזכיר לי דף מיומן אישי
האתר דיי דל בתוכן... בטח בגלל שהאתר עוד רק בחיתוליו
אז בכל אופן, אני מחכה לעידכונים ולהוספת נושאים לתוכן
בהצלחה רבה ותתחדשש

or001

New member
../images/Emo51.gif רבה!

א. תודה לכל המגיבים והמשפרים. ב. איה - אני חושב שדֵי הבנתי את כוונתך -אבל אני לא יודע איך צובעים את המסגרת.... ג. אני יודע שהאתר דל בתוכן. הרבה פעמים בא לי לכתוב בו ואז אני חושב לעצמי - רגע... מה אני אכתוב? אני הרי לא יכול סתם להמציא דברים שלא קרו [או, שאולי, כן....
].... כנראה שהחיים שלי לא כ"כ מעניינים... or001

0רחלי

New member
בשביל לצבוע את המסגרת תנסה...

בטג <body> את ה attribute - bgcolor. למשל בשביל לצבוע את המסגרת באפור בהיר: <body bgcolor=#cccccc> , כשה #cccccc בתוך מרכאות (זה לא יצא לי טוב פה בגלל הכיוונים)

למעלה