קרמבו

../images/Emo15.gif קרמבו../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

אררר. משעמם לי ואני עייפה. בוחנביולוגיה חרא. גם תרגילים בפיתוחקול מעצבנים אותי (אררר! אני מרגישה כמו גין! אני עם החיוך הזה כבר כמעט שעה והלחיים שלי כואבות! תרגיל מעצבן) אז כדי לשפר לעצמי ת'מצברוח...לטס פליי קרמבו
עכשיו- חוקי הקרמבו: א. מותר לכתוב מגילות ב. אסור לגרום לאחרים לעשות דברים שישפיעו עליהם והם לא יכ\וכלו לשנות ג. מותר לעשות OOC במידה אך לא יותר מדי (לדוגמא- זאראקי לא ישנא את יצ'ירו) ד. עליכם להיות הזויים. בגדול. ציוד חובה לכול קרמבו טוב: א. הארון של פורום נרניה וכמה ארונות נוספים ב. גיא המצנזר שכייף להתעלל בו ונציגו הדיקטטורים למיניהם ג. זאנפאקטו לכול דורש, בכול רמה. אני אתחיל. זה היה מפגשפורום אקראי שנערך על הגג. אבל לפתע אורק טאיצ'ו קיבל קריאה מאוד מאוד דחופה במכשיקר שלו שיש קבוצה גדולה של הולואים באזור- ושהם ישלחו תגבורת מסול סוסאיטי. "אחרי ג'ו צ'י באנטאי!" הידהד קולה של אתי מעל קולות הפיטפוט "יש הולואים באזור ואני נטפל בהם!" "אוףףף!" רטנו מישמיש קיאריט מית אוניגירי וניצנע שהיו עסוקות בעשית בוחאחא לאנשים תמימים "יותר כייף להטריד אנשים! בוחאחאחאחא!" "תבוא תגבורת כללית מסול סוסאיטי! כולל כל הבישים!" זה הספיק- וכולם דהרו בכול המהירות לכיוון ההולואים.

RaVeN IYI

New member
אנחנו לדעת 3: קבלי תמונע

XD אני כל כך זונת תמונות !!11

CibiHeart92

New member
*פה פאור*

את היית בקומונה שלי...? @@; קרמבו... אח.. הימים העליזים של פורום דיג'ימון.. *זורקת פחיות על כולכם*

CibiHeart92

New member
שמישהו יקרא לאיגור!!!!!!!!!

הקרמבו מחבתים שלנו עושה קאמבק!!!!!

Jifannit

New member
ממשיכה בקטנה :p

כל הפלוגה ירדה למינוס 4 בריצה, לא מתייחסים לבן המסכן שהתגלגל לו במדרגות. שם הם עמדו, ההולואים..... -- פורום הומור שחור DD: היה שקט מוחלט במינוס 4. בצד אחד של הקומה עמדה פלוגה 14, תוהה מדוע הבישים מסול סוסייטי עוד לא הגיעו (בראשיהם של כולם עברה המחשבה שרנג'י לא מוצא את נייר הטואלט שתמיד עטף את ראשו) לעזור. מצדה השני של הקומה עמדו ההולאים-פורום הומורשחור- בעיניהם בוערת התשוקה... *טםטםטםטם* *מוסיקתרקעמטרידע* לשחק כדורגל בבובת נארוטו של נאקו O:

Vivi Sparrow

New member
ממשיכה

טורניר הכדורגל-נארוטו עמד להתחיל, והבישים עדיין לא הגיעו. בובת הנארוטו האומללה הייתה, כמו תמיד, קשורה ופיה סתום, שרועה על הרצפה בחוסר אונים. כולם הביטו בבובה בשקיקה ובחמדנות, מחכים לרגע בו השריקה תישמע ויכולו להסתער אל אמצע ה"מגרש", הלא הוא החלל הלא-כל-כך-גדול של קומת מינוסארבע האהובה, ולבעוט בנארוטו חזק ככל האפשר.

Vivi Sparrow

New member
כתבת 12 דקות אחריי, >:

ואפילו לא הזכרת אותי >: תמשיכי את ההמשך שלי >:

Jifannit

New member
טוב, אני ממשיכה כי אף אחד בינתיים-

-לא טורח להמשיך. P< "הילדה עם הבובות!" צעק אחד ההולואים לעבר נאקו. נאקו נבהלה וקפצה על ראשה של רייבן בהיסטריה. "תביאי את הבובות שלך!!!1111 =.=" "היית מת...;;" נאקו דלגה מהראש של רייבן לראש של חנ. חנ התמוטטה תחתיה. פה התחיל קרב שלא יתואר בשל מעורבותם של כלי נשק בלתי חוקיים, כגון גרביים, גללים של סוסים, והמאכלים של אוריהימה. ואז, לאחר הבזק של אור צהבהב שסנוור את כולם, הם הופיעו. "הגענו!" ביאקויה התנשף בבישיות ממיסה ושקסית בטירוף, ומאחוריו: מבחר הבישים של סול סוסייטי ועוד כמה שיניגאמיות. "אנחנו מצטערים על האיחור," אורהארה חייך בטמטום. "אתם מבינים,|דגש| היא הדריכה אותנו לפה. =.=" הוא הוסיף והצביע בגועליות באמצעות אצבע שציפורנה לא נגזרה כבר כמה חודשים, על יאצ'ירו שייללה על כתפו של זאראקי ומלמלה תוך כדי משהו על כך שלא יתנפלו עליה רק כי היא טעתה ובמקום להוביל אותם למינוס4 בעזריאלי היא הובילה אותם לבית השימוש של קיאגו.

yuval chan

New member
אממ...... ממשיכה? אבל אתם לא ליסקול

יובל כי זאת פעם ראשונה >_>; האנשים המרושעים, מפורום הומור שחור גונבים את בובת הנארוטו, ומזהירים שאם נתקרב, הם יתחילו לשחק, ואז, מישום מקום, מגיע איש השקל האדיר, שמחזיר לנו את בובת הנארוטו, ואז הוא אומר- "מוהאהאהאהא!!! חשבתם שתוכלו לחטוף את הבובה?!"ואז הוא מילמל "רגעאלתענועלזה" ואז נאקו, מיתקרבת, ושואלת את איש השקל - "מי אתה?" איש השקל- "למה?" =_= נאקו- "כדי שאני אוכל ליסגוד לך!" איש השקל- "לא!!!!!!!!! אני מטורפת כלומר...... מטורף ^_^;!!!!!!!! אז..... אה...... לא ליסגוד!!!!!!!!!! ליסגוד לרוקיה!!!!!" ואז טומוקו מיתקרבת, ואמורת- "אני יודעת מי זה!!! זאת יובל!!" ואז יוני שואלת- מה?! איך ידעת?" וטומוקו עונה- " 1. רק אני יכולה לזהות את יובל כי היא הצ'יבית שלי!!!!! 2.רק היא כל כך מטורפת עד כדי כך שתבתר על סגידה מנאקו כדי שייסגדו לרוקיה 3.רק היא סוגדת לשקל! " ואזאיש השקל אומר-"לא נכון!1 אוישיטגיליתיאתעצמי" ואז היא חושפת את הפנים שלה וכולם נידהמים לגלות שזאת באמת יובל צ'אן המטורפת. ואז יובל הופכת לשיניגמית ומיתברר שהשם של הסול סלייר שלה הוא "שיקילי" והיא מתחילה להחטיף לנדב מכות כי זה כיף!!!!!!!!" אבל בינתיים, הבובה נחה שוב בידיה של נאקו, אז הומור שחור שוב חטפו אותה!!!!!!!! ואז מגיעה רוקיה וחוטפת את הבובה בחזרה ויובל, מפסיקה להרביץ לנדב ומתחילה ליסגוד לרוקיה!!!!!!! אבל אבוי!!!! ההולווים מתחילים ליתקוף!!!!!!!!

חחחה ממשיכה../images/Emo15.gif

ניצנע מתפרצת לאמצע ההמולה בלי קשר ומסדרת את חבורת המוטרפות הרשית בשורה יחד עם מישמיש מית ואוניגירי. "יחד איתי כמו שעשינו לכת השטן!" צועקת מישמיש "שלוש ארבע ו..." spirits are always with you! BHAHAHAHA! נראה שהבוחאחא הקבוצתץי המבעית גרם לךהולואים מהומור שחור לחטוף שוק רציני מה שאיפשר לחברי 1371 השונים לשלוף זאנפקטואים מכול הסוגים בעלי שמות מגוונים ומיוחדים שלא להגיד חסרי שפיות. כל פאנגרל שלפה את הזאנפאקטו שלה בזמנה החופשי וצרחה את השם של הזאנפקטו. במפתיע (או שלא>>;) רוב השמותת כללו אונס, יאוי, יורי, שוטה ושמות של בישים. "קדימה לחסל את ההולאים!"

Vivi Sparrow

New member
דילגתם עליי T____T

...גם כשהיא אמרה שלא להתייחס להודעה שלה T______T *הולכת לבכות בפינה*

Vivi Sparrow

New member
דילגתם עליי T____T

...גם כשנעמה אמרה שלא להתייחס להודעה שלה T______T *הולכת לבכות בפינה*

../images/Emo15.gif*פטפט**צובי**קונפטי*

דייי....*חיבוק* *עוד חיבוק* *ופעם שלישית גלידה* *ופעם רביעית למזל טוב*

למעלה