ראיון יא"ו עם הנסיכה

../images/Emo15.gif ראיון יא"ו עם הנסיכה ../images/Emo15.gif

הנה ההזדמנות שלכם לשאול אותי כל העולה על רוחכם, לא בטוח שאני אענה על הכל אבל...

eris1515

New member
שואלתתת

-איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? -איפה היית רוצה להיות עכשיו? -אם הייתפוגשת את אלוהים מה היית שואלת אותו? -את טיפוס שקט? -איך היית מגדירה את עצמך במלה אחת? -מה הכי מפחיד אותך? -מה הדבר ההי מרגש שעשו בשבילך פעם?

תשובותתת ../images/Emo140.gif

איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מקווה להצליח להשפיע בצורה כלשהי על מערכת החינוך, להיות המורה הכי טובה ולעשות את העבודה מהלב, להיות בעלת משפחה: בעל,ילדים וכו'...
איפה היית רוצה להיות עכשיו? בזרועותיו של החבר, לצערי זה לא יקרה היום או מחר, או בכל יום אחר השבוע לפי איך שזה הולך- שנינו עסוקים והוא במיוחד עסוק לצערי
אם היית פוגשת את אלוהים מה היית שואלת אותו? למה לקח לו שלושה חודשים לגרום לחבר שלי להבין שאנחנו טובים ביחד, אבל מה? למרות שלקח הרבה זמן שמחה שזה קרה...
את טיפוס שקט? כן די... אבל יש משפט שמסכם אותי נפלא: מים שקטים חודרים עמוק, ז"א שאני לפעמים יכולה להרעיש ולהשפיע גם בדרכי השקטה
איך היית מגדירה את עצמך במלה אחת? הממ... שאלה טובה, אין לי עליה תשובה...צריכה לחשוב על זה...
מה הכי מפחיד אותך? לא להרגיש אהבה אמיתית מהי, למרות שנראה לי שכבר מרגישה וטפו טפו נקווה שזה יחזיק מעמד הפעם.
מה הדבר ההי מרגש שעשו בשבילך פעם? שחברה שלי נסעה מהעיר שלנו לירושלים כדי לאסוף אותי וטיילה איתי והאכילה אותי כמו שלא אכלתי מעולם אחרי הפרידה מהמיתולוגי.

זמן נקמה ../images/Emo3.gif

לו יכלת להחליף את שמך למה היית מחליפה אותו? אם היית פוגשת בפייה והיא הייתה נותנת לך זכות לתת משאלה לאדם אחר למי זה היה? מה את היית מבקשת מהפייה לו נתנה לך משאלה? איך את רואה את העולם בשנת 2269? האם תרצי לחיות בתקופה ההיא? מה הזכרון הכי מתוק שאת זוכרת בחייך?

נקמה../images/Emo6.gif- זאת נקמה די גרועה...

אני אוהבת שאלות
לו יכלת להחליף את שמך למה היית מחליפה אותו? שיר, נועה אם היית פוגשת בפייה והיא הייתה נותנת לך זכות לתת משאלה לאדם אחר למי זה היה? הייתי נותנת את המשאלה לאמא שלי. מה את היית מבקשת מהפייה לו נתנה לך משאלה? שהקשר החדש-ישן יצליח
ושאני אצליח להשפיע על העולם לטובה בדרך כלשהי. איך את רואה את העולם בשנת 2269? אני לא אחיה עד אז, אבל בטח כולם יהיו עצלנים ומסביב מלא רובוטים
האם תרצי לחיות בתקופה ההיא? האמת שלא... מה הזכרון הכי מתוק שאת זוכרת בחייך? הממ...המפגש הראשון עם האחיין שלי, הוא היה בן ארבעה חודשים בפעם הראשונה שפגשתי אותו והיה כל כך כיף לקחת אותו על הידיים, לחבק אותו.

אפשר להמשיך "לנקום"?

מהם שלושת הדברים שלא תיהי מוכנה לוותר עליהם בחיים?
איזה דמות טלוזיונית / קולנועית (ישנה או חדשה) היית רוצה לפגוש?
על מה את הכי מתחרטת ?
מה המתנה הכי מרגשת שקיבלת?
לאיזה מדינה היית רוצה לטוס ברגע זה?
אם היית צריכה לתת חפץ אחד שיישמר לעתיד מה היית נותנת?

פשש... השקעת../images/Emo13.gif

מהם שלושת הדברים שלא תיהי מוכנה לוותר עליהם בחיים? אהבה, משפחה ולהיות אמיתית. איזה דמות טלוזיונית / קולנועית (ישנה או חדשה) היית רוצה לפגוש? הממ... לא יודעת, לא עולה בדעתי אחת כזאת. על מה את הכי מתחרטת ? שנתתי לעצמי להיפגע כל השנים האחרונות מבחורים שלא שווים אף דימעה. מה המתנה הכי מרגשת שקיבלת? הממ... היו הרבה כאלה, לשמחתי. לאיזה מדינה היית רוצה לטוס ברגע זה? ארה"ב אם היית צריכה לתת חפץ אחד שיישמר לעתיד מה היית נותנת? אולי את העבודה האומנותית על הזהות שהייתי צריכה לעשות לאומנות פלסטית כי זה משקף בדיוק את מה שאני.

שאלותת

איך קוראים לך? בת כמה? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מה הדבר הכי מגעיל שעשית? יש איזשהו רגע בחיים שלך שתרצי לחזור אליו? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? היית בחו"ל? איפה? יש לך בעל חיים בבית? מה שמו? את הבכורה במשפחה? כמה אחים? יש אח מועדף? למה דווקא הוא? יום טוב!

תשובות לשוקובו ../images/Emo185.gif

איך קוראים לך? שירי
בת כמה? 22
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ... שבאתי עם מכנסי פיג'מה לבית ספר פעם.
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? שאיזה ערבי התחיל לדבר איתי ולעקוב אחריי אבל הצלחתי להימלט. הייתי בת 13 אז.
מה הדבר הכי מגעיל שעשית? החלפתי חיתול.
יש איזשהו רגע בחיים שלך שתרצי לחזור אליו? למפגש הראשון עם האחיין שלי, כשהיה בן ארבעה חודשים והם באו לביקור מחו"ל, היה ממש מרגש.
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? הממ... היו כל כך הרבה, אז בואו נחסוך ממכם...
היית בחו"ל? כן
איפה? בניו יורק- לבד, כשביקרתי את אחותי שם, וטיול בת מצווה עם ההורים בלונדון וסקוטלנד.
יש לך בעל חיים בבית?כן- חתול
מה שמו?ג'סי
את הבכורה במשפחה? לא, הכי צעירה
כמה אחים? אנחנו 3 אחים
יש אח מועדף? לא ממש...

Bassיסט

New member
יש לי שאלה...

מתי כבר תרימי לי טלפון לשמוע מה איתך? פעם זה היה המבחנים הבנתי... עכשיו מה? עדיין מחכה חמודה!

למעלה