ראש בראש

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifראש בראש../images/Emo124.gif

אז הממ לקחתי את הפינה הזו על עצמי
בכל שבוע אני אשים כאן שני שירים, ותצטרכו לבחור את השיר המועדיף עליכם ולענות על כמה שאלות[; השבוע השירים הם
Them Bones ו-Dam That River מהאלבום דירט. והשאלות
איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לדם בונז- ציון לדאם דאט' ריבר- קטע נבחר משני השירים- בהצלחה

mary06

New member
../images/Emo217.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? them bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?them bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?them bones ציון לדם בונז-8 ציון לדאם דאט' ריבר-5 קטע נבחר משני השירים- I feel so alone, gon' end up a Big ole pile a them bones you stare at me so hollow got to keep that killin' pace זה היה קל.. NEXT

nothingman1

New member
כל הכבוד על היוזמה

איזה שיר אתם יותר אוהבים? דאם דאט ריבר איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? דאם דט ריבר איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? דאם דט ריבר ציון לדם בונז- 81 ציון לדאם דאט' ריבר- 89 קטע נבחר משני השירים- דאם דאט ריבר- ההתחלה, ששון מותן מכה אחת על המצילה ואז כולם נכנסים ביחד... זו כניסה טובה דם בונז- סולו בהצלחה כן

shirbowie

New member
אני ../images/Emo13.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים?them bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?them bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?them bones ציון לדם בונז-7.5 ציון לדאם דאט' ריבר-3 הסוף שלו משגע אותי אני שונאת אותו! קטע נבחר משני השירים- I feel so alone, gonna end up a Big ole pile a them bones :]

חולדה קרחת

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Them Bones. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? לא כ"כ התעמקתי, אבל אני חושבת Dam That River. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? Them Bones. ציון לדם בונז-אני לא אוהבת ציונים. ציון לדאם דאט' ריבר- קטע נבחר משני השירים- לא יודעת, קשה להזכר בדיוק בקטעים נבחרים מהשירים כששומעים שיר של אריק קלפטון ברקע

MiMiMor

New member
בלופ.

איזה שיר אתם יותר אוהבים: THEM BONES. איזה שיר אתם יותר אוהבים מבחינת המילים: המילים של דאם דאט' ריבר פשוט גאוניות. איזה שיר אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן: דם בונז לוקח על הלחן. ציון לדם בונז: 99. ציון לדאם דאט' ריבר: 98 (סתם נו. ציונים זה רע.) קטע נבחר משני השירים: -Some say we're born into the grave-

תשובות:

איזה שיר אתם יותר אוהבים? נראה לי שאת- Dam that river איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? Dam That River איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? Them Bones ציון לדם בונז- 7 ציון לדאם דאט' ריבר- 8 קטע נבחר משני השירים- Toll due bad dreams come true I lie dead gone under red sky you piss upon my candle so proving you're a fake והסולו של Them bones כמובן P:

shula 1 6

New member
בויאקהה

איזה שיר אתם יותר אוהבים?Them Bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?Them Bones איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?Them Bones ציון לדם בונז-8 ציון לדאם דאט' ריבר-5 קטע נבחר משני השירים-Them Bones-Toll due bad dreams come true I lie dead gone under red sky Dam That River-i burned the place around you i hit you with a rake you piss upon my candle so proving you're a fake

shani judd

New member
עונה -

איזה שיר אתם יותר אוהבים? ד'ם בונז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? כנ"ל איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? האמת ששניהם ממש טובים ציון לדם בונז- 9.5 ציון לדאם דאט' ריבר- 9.2 קטע נבחר משני השירים- אין משהו ממש מסויים בשני השירים..

Aline In Chains

New member
הו הפינה שלי לשעברXD :)

איזה שיר אתם יותר אוהבים? ד'ם בונז כמובן. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? דם. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? דם ציון לדם בונז- 10 ציון לדאם דאט' ריבר- 6..לא אוהבת אותו כ"כ. קטע נבחר משני השירים- אין לי כח;[ בהצלחה

everynormal

New member
כל הכבוד זמר! (קשה!!!!)

איזה שיר אתם יותר אוהבים?וואי פאק, ממש קשה לי להחליט.....אמממממ.....טוב נו ניקח את ד'ם בונז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? ד'ם בונז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? חוץ מהצרחה בהתחלה שאני הכי אוהבת בד'ם בונז, נראה לי הלחן של דאם דאט ריבר כי הוא נותן בראש כזה ציון לדם בונז- 10 ציון לדאם דאט' ריבר-10 קטע נבחר משני השירים- בד'ם בונז- כמובן כמובן שהצרחה, זה גם היה הצלצול שלי בפלאפון חחחח, ואיך לא, גם הסולו התותחי של ג'רי דאם דאט ריבר- בית שני אהבתי מאוד, וגם את ההתחלה איך שישר כולם נכנסים ביחד וזה נותן בראש כזה

Shemesh161

New member
קשה :|

איזה שיר אתם יותר אוהבים? ד'ם בונז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? אממ. דאמ דאט ריבר. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ד'ם בונז. :] ציון לדם בונז- 8 ציון לדאם דאט' ריבר- 8 קטע נבחר משני השירים- אעעע. לאדעת נו. הכל :|

למעלה