ראש בראש

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifראש בראש../images/Emo124.gif

השבוע השירים הם
Rain When I Die ו-Sickman מהאלבום דירט. והשאלות
איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לריין- ציון לסיקמן- קטע נבחר משני השירים- הערה- בהצלחה

nothingman1

New member
כן? יופי! זה לא אכפת לי!

(למה חייבים לכתוב כותרת להודעה?) איזה שיר אתם יותר אוהבים? אותו דבר בערך איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? סיקמן, פסיכוטי משהו איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? סיקמן, כי ה- C part שלו מנצח ציון לריין- 8.9 ציון לסיקמן- 8.9 קטע נבחר משני השירים- ריין: כל הפתיחה עד הבית, סיקמן: ה- C part הערה- ליין נראה בתמונה כאילו הוא מודאג שיגלו את הגודל שלו

AnswersMotherfucker../images/Emo13.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? זה לא יפה לעשות דברים כאלה. ואם חייבים- ריין. ומבחינת המילים כנ"ל. מבחינת הלחן לא. סיקמן לוקח. ציין לריין-8 ציון לסיקמן-8 קטע נבחר מריין- השבירה של הקול בפזמון,כמובן. קטע נבחר מסיקמן- What's The Difference? I'll die in The Sick World Of Mine הערה- לפני דיי הרבה זמן, כשעוד שמעתי רק את האנפלאגד של אליס (סביבות כיתה ז',וואו.) נכנסתי באיזה אחת עשרה בלילה לפיצה כלשהי באבן גבירול והיה ברקע את ריין. לא הכרתי את השיר ורק זיהיתי את הקול של ליין אז וידאתי עם המוכר ואז הוא אמר לי : "כן,זה אליס אין צ'איינס. הלהקה הזאת מספרת את הסיפור חיים שלי", אז אמרתי לו שזה חיים דיי עצובים אם הסיפור של אליס זה הסיפור שלהם, אבל היום הייתי אומרת לו: "של כולנו,של כולנו"

shani judd

New member
עונה

איזה שיר אתם יותר אוהבים? סיקמןן איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? אין לי מושג איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? סיקמן ציון לריין-7 ציון לסיקמן-8.5 קטע נבחר משני השירים- what the hell am i? thousand eyes, a fly lucky then i'd be in one day deceased sickman, sickman, sickman, sickman מקורי הערה- למהה כולם שונאים את סיקמן?? |פרצוףכועס|

איך אפשר לבחור:|

איזה שיר אתם יותר אוהבים? אי אפשר לבחור! נקודה. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? סיקמן. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ריין קצת יותר.. ציון לריין- 9.8 ציון לסיקמן- 9.8 קטע נבחר משני השירים- ההתחלה של ריין
"סיקמן! סיקמן, סיקמן, סיקמן.." "what the hell am i worn eroded pride saddened 10 miles wide i'm gonna let it slide" וכמובן ההתחלה של.. הערה- לכל שיר של אליס הייתה תקופה שהייתי מכורה. השירים האלו הם חל מהרשימה הזאת

shirbowie

New member
../images/Emo215.gifקרמבו

איזה שיר אתם יותר אוהבים?Rain When I Die איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?ניהם איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?ריין ציון לריין-8 ציון לסיקמן-6 קטע נבחר משני השירים- Did she call my name? I think its gonna rain When I die בהצלחה-תודה וד"א- הסיפור של יילו על המוכר פשוט מדהים.אני לא יודעת למה,אבל הסיפור הזה הסביר בדיוק את מה שאני מרגישה כלפי אליס... אה,ואבן גבירול?סחתיין את תלביבית :]

everynormal

New member
עונה

והשאלות איזה שיר אתם יותר אוהבים? ריין וואן איי דיי איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? סיקמן איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ריין וואן איי דיי ציון לריין- 10 ציון לסיקמן-10 קטע נבחר משני השירים- ריין וואן איי דיי- is she ready to know my frustration? סיקמן-ah, what's the difference i'll die in this sickworld of mine הערה- שירים אלופים

יא

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Rain When I Die איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? אני עצלנית ולא קראתי איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? Rain When I Die ציון לריין-אנטי ציונים ציון לסיקמן-אנטי ציונים קטע נבחר משני השירים- הם לא ברקע עכשיו מה אני יודעת. אז הפזמון בRain When I Die. הערה-נראה לכם שתצליחו לסחוט ממני הערה בדרך ערמומית וזדונית כזאת? בהצלחה,-תודה בהחלט נזדקקתי לה.

למעלה