שאלה לבעלות הכלבים.

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifשאלה לבעלות הכלבים.

סופשבוע הזה אנחנו לא נהייה בבית החל מערב יום שישי עד מוצ"ש. כעקרון יש לנו יש שמוציא את לוקה
בימי חול בצהריים. האם לבקש ממנו להוציא אותה כל יום שבת, אבל זה אומר שהיא ישנה לבד, או שצריך במצב כזה לשים אותה בפנסיון? ואם צריך פנסיון - יש לכן המלצה על כזה באיזור ת"א? תודה..

אתי@

New member
כדי להקפיץ

צריך שיהיה טקסט בתוכן ההודעה או אמוטיקון

nikit1

New member
אני לא מבינה משהו-

הכלבה נמצאת בחצר או בדירה? אם היא לא בחצר= לא רגילה להיות לבד אני ממליצה בחום לקחת אותה לפנסיון. אם היא לא נשארה לבד כ"כ הרבה זמן אף זה יכול להיות די טראומטי למרות שגם לבלות יומיים במקום זר בלעדיכם גם יהיה לה קשה. תלוי כל כמה זמן יכולים להוציא אותה וכמה זמן כבר יצא לה להיות לבד בבית. אם האדם הזה יכול להוציא אותה שלוש- ארבע פעמים ביום, וגם לבלות קצת זמן איתה אולי דווקא עדיף להשאיר אותה בבית...קצת קשה לי לענות לך כי לנו אף פעם לא היתה אופציה כזו, אנחנו מטפלים בכלבה לבד וכשאנחנו נוסעים- היא הולכת לפנסיון. אם תרצי פרטים על פנסיון מעולה באיזור נתב"ג אשמח לתת לך. מקווה שלא בילבלתי יותר מדי...

מיכלכהן

New member
קלעת בול..

הכלבה גרה בדירה והאמת היא שהילד שמוציא אותה ממש בסדר. אני אקח את עצתך ואשאיר אותה.. תודה מיכל

נופר30

New member
וזה מה שאנחנו עושים

אם אנחנו נוסעים ליותר מלילה אחד אנחנו מבקשים מאחד מאחיו של שלומי לבוא ולעשות בייביסיטר אם זה רק ללילה אחד אז בד"כ אנחנו משאירים הרבה הרבה מים ואוכל והם מסתדרים לבד אל תשכחי שבעצם זה כמו כאשר אתם הולכים לעבוד והיא נשארת לבד כאשר היינו בתיאלנד דאגנו שמישהו יבוא לבוא וישהה עם הכלבים במשך החודשיים ( לא מספיק שאנחנו נוסעים צריך גם להוציא אותם מהמקום שלהם ?) זהו פחות או יותר

שריל

New member
פעם אחת בחייה (בת 7)שמתי אותה

בפנסיון ואני אומרת לך שמאז בנסיעות סןף שבוע היא נשארת לבד בבית וההורים מוציאים אותה 3 פעמים ביום, כי אין כמו בבית וכמו שהיא קפצה לאוטו אחרי הפנסיון והתיישבה שם בהבעה של מפה אני לא זזה התשובה שלי חד משמעית בעניין הזה. ולא נראה לי שלכלבים יש תחושת זמן והם יודעים שלא ישנו איתם בלילה ועבר יום.

למעלה