שאלה...

../images/Emo15.gifשאלה...../images/Emo4.gif

חברת dove ( דאודורנטים, שמפואים, תחליב רחצה, סבונים... ) עושה ניסויים בבעלי חיים? אותה שאלה לגבי " קלוגס" ( קורנפלקסים... ) שמעתי שקלוגס עושים ניסויים בבעלי חיים אבל אני לא בטוחה... ביי ...

../images/Emo15.gifאותה שאלה...../images/Emo4.gif

על חברת ניבאה ( ניבאה ויסאז´ וכו´ ) ... אם אף אחד לא יכול לעזור לפחות תשלחו מסר שאני יחפש לבד את המידע הזה ... ביי ...

monkilita

New member
פרסמו פה את העידכון

של האגודה נגש ניסויים בבע"ח. חפשי את העלון באחד הקישורים. זה לא החדש אבל זה עידכונים מקווה שבקרוב נדע ב 100%

guruyaya

New member
נדמה לי שעל השמפו דאב שלי כתוב שלא

בכל אופן, ניוואה היא, אם אני לא מתבלבל, היא התאגיד הכי ירוק שמצאתי (מבחינת תנאי עובדים, שימוש בבעלי חיים, שמירת הסביבה ובאופן מאד לא מפתיע - גם במידת התועלת שלו לבריאות המשתמשים). יאיא

monkilita

New member
דאב היו בטובים

לפי הדף שפירסמו פה לפני כמה זמן, הם התאגדו עם חברה שכן עושה ולכן עברו לרעים. כך גם לגבי הוואי

LucyMania

New member
אני לא בטוחה לגבי דאב כי...

על השמפו למשל, כתור שהם לא עושים ניסויים אבל על הסבון לא כתוב כלום. או שמהו כזה... רציתי לשאול לגבי זה לפני כמה זמן, כי הרי אין סיכוי שעל חלק הם עושים ועל חלק לא... ?!

שמשוני

New member
חברת דאב עושה ניסוים

חברת דאב שייכת עד כמה שידוע לי היא שייכת לחברת יוניליוור(UNILIVER) וחברת יוניליוור כן עושה ניסויים לכן הסימול שראית כנראה שייך למוצר עצמו אך התאגיד בכללו מבצע ניסויים כמו כן ייתכן שהמוצר המוגמר לא מנוסה על בע"ח אך המרכיבים שלו כן . אני מקווה שהמדריך החדש יבהיר נקודות אלו . באתר של BUAV הם מבהירים נקודות אלו בייתר פירוט

rainbowgirl

New member
אתמ בטוחימ שהאווי עושימ ניסויימ?

כי יש לי שמפו ומרככ ועל שניהמ רשומ שזה לא נוסה על בעלי חיימ... ועל הסבונ של דאב לא רשומ לי כלומ... חשבתי שהמ לא עושימ...

שמשוני

New member
בקשר להוואי

ייתכן שהחברה לא עושה ניסויים על המוצרים שהזכרת אך את הוואי מייצרת חברת הנקל-סוד וחברת הנקל אכן עושה ניסויים בבע"ח כך שבעקיפין הוואי קשורה לניסויים בבע"ח.

למעלה