שאלת בוקר..

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifשאלת בוקר..

מי מבשל בבית? וגם אם נגיד אתן אוהבות לבשל, האם האדון מציע להכין לכן ארוחה מדי פעם (ואני לא מתכוונת לחביתה..)? מעניין אותי לדעת האם נתתי לבעלי על הראש לחינם..

lital22

New member
בוקר טוב1 אצלינו..../images/Emo21.gif

אף אחד לא ממש בשלן מלידה, אני נכנסתי לעניין הבישול רק לאחרונה ואני מתחילה לנסות דברים חדשים ויניב לא ממש בעניין, אם כי גם הוא מראה סימני שיפור ומבקש פה ושם לרשום לו מתכונים פשוטים. בשלב זה קשה לי להאמין שהוא ממש יכין לי ארוחת גורמה אבל אולי עוד יהיו הפתעות...

אתי@

New member
אצלנו שנינו לא יודעים לבשל במיוחד

אני התחלתי קצת בחודשים האחרונים ואני דווקא די נהנית מזה, ככה שאני לא ממש מבקשת מבעלי עזרה בתחום. רק לפעמים עזרה מהסוג - תמרח, תשטוף, תקלף, וכיו"ב.

אתי@

New member
אני לא. אני יודעת להכין דברים

פשוטים. לדברים מסובכים עדיין לא הגעתי, וגם לא לבשרים, דגים וכו´.

אצלנו זה די שוויוני.

יש דברים שהוא עושה ודברים שאני עושה. לפעמים הוא ממש "משתלט לי " על המטבח ואומר לי "תחתכי, תקלפי" וכו´. ואז אני מתעצבנת שאני השוליה שלו... הוא אומר שכשיהיו ילדים הוא יבשל להם כי אין דבר שהוא יותר אוהב מאשר לראות ילדים נהנים מאוכל

dorlim

New member
שנינו אוהבים לבשל

(ושונאים לנקות אח"כ...
) ולכן שנינו מבשלים בייחוד כשמזמינים אורחים

Ronnie*

New member
שנינו באותה מידה

כל אחד יודע להכין דברים אחרים (אבל שנינו לא ממש בשלנים).

nikit1

New member
אצלינו...

אני מאד אוהבת לבשל ואם מאיזושהי סיבה אני לא עושה את זה- אוכלים מTAKE AWAY...ולא, הוא טרם הציע להכין לי ארוחה, יש לו מין פחד לא מוסבר מהמטבח(אבל זה לא מפריע לו לשטוף כלים). אותי זה קצת מעצבן כי אפילו אורז הוא לא יודע להכין אבל אני מקווה שעם הזמן הוא יכנס לזה, כשהוא יהיה יותר בבית.

rinutza

New member
שנינו מאד אוהבים לבשל - רוב הזמן

אנחנו עושים אחורות ביחד - אפילו עשינו ארוחת חד ל-15 איש שנה שעברה ויצא פיצוץ. אבל אני חייבת לתת לו קרדיט - הוא בד"כ מבשל יותר ממני או לפחות יוזם יותר - אני יותר עצלנית.

הילית*

New member
בד"כ אני...

וזה בסדר שנתת על הראש.... (מקווה שלא כאב מדי
) האמת שלפעמים אני חוזרת מאוד מאוחר מהעבודה ונורא בא לי שבעלולי יבשל לנו ארוחה. אז לפעמים הוא מפתיע (בד"כ ספגטי או חביתה עם קבנוס) ולפעמים אני בכוחותי האחרונים מכינה משהו. וד"כ גגם חביתה זה טוב מבחינתי....

נופר30

New member
אצלנו שנינו הבשלנים

אבל אני קצת יותר ממנו ( לטענתו הוא חשב שהוא יודע לבשל עד שהוא הכיר אותי ) ואני גם אוהבת יותר ולכן רוב הזמן אני מכינה ( במיוחד עכשוו כשאני לא עובדת וזה לא פייר לבקש ממנו ) אבל אם אין לי חשק או שזה יום השניצלים אז שלומי מכין

kisses

New member
בוקר טוב ../images/Emo21.gif

אצלינו אני היחידה שמבשלת, לצערי בעלי היקר לא ניחן בחוש הבישול.

מיקה11

New member
כמעט תמיד זאת אני

שנינו חוזרים מאוחר, ככה שבדר"כ אנחנו אוכלים משהו קל. אני פשוט ממש ממש אוהבת לבשל, אז בכל הזדמנות שיש לי אני מבשלת. אגב, עד שעזבתי את בית ההורים לא התקרבתי לסירים

danonit

New member
אנחנו ביחד ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שנינו מבשלים ביחד, כמעט תמיד. ככה גם יותר כיף לנו וגם האוכל מוכן יותר מהר
. בעיקרון אנחנו לא מבשלים דברים יותר מדי מסובכים, ולא מנסים לעשות ארוחות מתוחכמות אלא דברים פשוטים וטעימים.

סרינה

New member
ואצלנו - "ילדים מבשלים"

(אם כי נראה לי שאפילו "משה בתיבה" יהיה אתגר בשבילנו...). אף אחד מאיתנו לא ממש בשלן, אם כי המטבחופוביה שלי קצת פחות גרועה - אני נהנית להכין לפעמים דברים פשוטים, והכי כיף זה להכין אותם ביחד
(במילים אחרות: תקלוף-תחתוך-תרחץ). המקסימום זה מתכון מצוין לעוף בקארי ותפוזים שמצאתי ב"בישולה" (לא באמת חשבתם שאם החתן תפקיר אותו לחסדיי הקולינאריים בלי לצייד אותי בספר בישול אחד או שמונה), וזה ממש היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל (ספגטי ספגטי ספגטי אורז משקית ספגטי). לפעמים יש לי התקפי בושה על זה שאני כבר לא אזכה בפרס עקרת הבית של השנה, אבל הוא מרגיע אותי מייד. אני מניחה שכשיהיו ילדים, גם החלק הזה יתפתח, ואני נורא אוהבת את תוכניות הבישול ב-BBC Prime - אולי זה סימן? וחוץ מזה, מי יפרנס את שירותי המשלוחים
של מסעדות ירושלים השונות אם נתחיל לבשל? אני לא רוצה את זה על מצפוני, עם המצב והכל...
.

danonit

New member
אל תדאגי לשירותי המשלוחים...

ולמסעדות בירושלים
יש להם אותנו!!!

סרינה

New member
הי - גם אתם בירושלמים? לא ידעתי ../images/Emo9.gif

נחמד לפגוש חברים למצור... ואם כבר מסעדות, איזה אתם הכי אוהבים? אנחנו בזמן האחרון שפוטים של "אדום", שעברה אפילו את "קוולייר" כמסעדה המועדפת לאירועים מיוחדים.

למעלה