שאלת בוקר..

danonit

New member
כן, שנינו ../images/Emo140.gif

ירושלמים מאז ומתמיד
אנחנו חולים על אדום
וגם מכירים את אחד הבעלים
היא הרבה יותר כייפית מקבלייר, אוירה אחרת לגמרי, וגם המחירים יותר שפויים! וגם מאוד אוהבים את פרדיסו (אחי ברמן שם) וגם הולכים די קבוע לסאקורה (היפנית היחידה בארץ)... ולאחרונה גם מגוונים במונא

גם אנחנו, גם אנחנו!

אדום זה מקום מקסים, ושמעתי טובות על קבלייר. טרם אכלנו שם ארוחות ממש (מטעמי תקציב)

תוכי

New member
טוב......

אצלנו אני המבשלת ואם אני לא בבית אז חיים אוכל שטויות ולא מכין כלום לבד אולי סנדוויץ

1 מ י כ ל

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif אצלנו...

אני מאוד אוהבת לבשל ודי טובה בזה אלי דוקא מאוד אוהב לעזור לי בבישולים אז יוצא שאנחנו מבשלים ביחד לפעמים... אבל דבר אחד אני שונאת וזה לפנות את הדברים אחרי הארוחה, אז יש הסכם לא כתוב כזה שאני מסדרת את השולחן לקראת הארוחה ואלי מפנה...

fila

New member
יוצא ששנינו מבשלים

אם יש אורחים אז אני מבשלת אבל ככה סתם באמצע השבוע יוצא רוב הזמן שהוא מבשל כי הוא מגיע לפניי הביתה, ויאמר לזכותו שהוא עושה אוכל פשוט וטעים מאוד!

danaziv

New member
החלום שלי הוא שגיא יבשל

המקסימום שלו זה סלט טונה (שיוצא טעים מאוד). אני יודעת לבשל,אבל לא דברים מסובכים מידי. למען האמת לא יוצא לי כ"כ לבשל כי גיא אוכל בעבודה ובשבתות אנחנו אצל ההורים בדר"כ ואם לא אז מתעצלים ומתפנקים במסעדה . אני מאמינה שכשיהיו ילדים שנינו נתאמץ קצת יותר.

רחלילי

New member
הוא: בשר. אני: סלטים ומאפים ותוספות

אני ממש לא אנסה להפתיע אותו ע"י הכנת בשר כי הוא עושה את זה מעולה וחבל לי לנסות סתם... אבל אני מפנקת בסלטים ובדברים שאני יודעת ונהנית לעשות- ולהפך. מה שכן, הוא לא פעם מפתיע כשמכין סלטים ומאפים מיוחדים שהוא ממציא כלומר הוא מאד בעניין של לנסות ולהפתיע ולהכין... ולגבי ה"לתת על הראש" - האם הוא יודע שאת אוהבת שמכינים לך???

קרןש

New member
אצלינו אני הבשלנית ../images/Emo21.gif ואוהבת

את המטבח.כל פעם אני מנסה מאכל חדש ושפני הנסיון שלי אומרים שיש כשרון בתחום. לצערי הבעל יודע להכין רק שקשוקה אבל אין טענות לבעל יש כשרונות אחרים והרבה, מה שגם אני המבשלת והבעל שוטף כלים, מסדר את השולחן ותמיד שיש אורחים הוא עוזר לי במטבח. ובאותו עניין רוצה להשוויץ לפני שבועיים ניסיתי צלי בקר עם חצילים ברוטב עגבניות ויצא פשוט יאמממממממממממממי יאמממממממממממממי

קרןש

New member
בכיף... מחר אני אסרוק על המחשב

בעבודה את המתכון ואני אשלח לכם.

מאי26

New member
אצלנו שנינו לא בשלנים גדולים וגם די

עצלנים. אני מבשלת בעיקר פסטות עם רטבים שונים, ולארז (ה"פרענק"...) היתה לפני איזה שנה תאווה לבישול מזרח אירופאי דווקא, אז הוא התחיל להכין כל מיני סלטי ביצים, כבד קצוץ וכאלה שיש בספר של רות סירקיס. בעקרון אוכלים הרבה במסעדות ופה שם פסטות וכאלה. דווקא אתמול הכנתי לזניה ממתכון שנתנה סמיילי מפורום חתונות...

אביבית1

New member
אנחנו בקושי מבשלים בבית

אפילו חביתה!!! אבל אם כבר מישהו מבשל אז זה בדר"כ אביחי.

אופה3

New member
אני הבשלנית, הראשית, אבל בעלולי

גם מצטרף, לאט לאט הוא עוזר לי. בכל אופן, ארוחת יום שישי, זה עליו, בזמן שעבדתי, עכשיו זה חזר להיות תפקידי. כל טוב האופה

למעלה