שאלת יום שלישי

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifשאלת יום שלישי

מהן הסדרות שאתן לא מסוגלות לחויות בלעדיהן? ברמה של לא לצאת מהבית (אם הוידאו לא עובד..) ספרו, ונראה אם יש לנו אותו טעם..

rona25

New member
בבקשה לא לצחוק...../images/Emo99.gif

טוב אז נתחיל כמובן ב Felicity שאני וחברתי הטובה פשוט חולות על הסידרה הזו (ברמה ממש מזוכיסטית של להקליט את הפרקים ולדסקס עליהן) שמשודרת בימי ראשון בערוץ 2.... חוץ מזה אהבתי מאוד את הסידרה "רגליים קרות" שהוקרנה ב Yes plus ובערוץ 10 לגבי שאר הסדרות אני לא ממש מתה (בעיקר בערוץ 3 אין בזמן האחרון כלום לראות בשעות נורמליות!) וערוץ 2 ממש לא צופים

מיכלכהן

New member
יוהו!!../images/Emo47.gif

מצאתי עוד מישהו בארץ (חוץ ממני והאחיות שלי) שרואה פליסיטי. ואין לך מה להתבייש, פליסיטי זו בדיוק אחת הסדרות שמשאירות אותי בבית (ומשגעות את בעלי..)

rona25

New member
בזמן האחרון יש פרקים מעולים ../images/Emo106.gif

ועתירי התרחשויות... אבל אני מוצאת את עצמי מותשת
בכל סוף פרק מעלילות בן / פליסיטי / נואל / מייגן / חאבייר ושות´

יעלי2

New member
אז ככה

אני מאוד אוהבת את תוכניות הבישול בערוץ 8 ותוכניות שלהם בכלל. אני מאוד אוהבת את ערוץ 3 (כן כן) ולא מעבירה ערוץ אם נפלתי במקרה ע סידרה לא מוכרת. אוהבת: חברים שבתות וחגים סקס והעיר בנות גילמור הכי גאים שיש דוסון קריק E.R משתגעים על ריימונד מלך השכונה (עם השמן שעובד ב U.P.S) ועוד אבל אם פעם הייתי מקליטה תוכנית שחשובה לי במיוחד, היום אני לא נישארת בבית במיוחד בשביל שום תוכנית. אני לא מקליטה ולא מתאמצת לראות. אם אני בבית, זה תרפיה. אם לא-לא. בינו אפילו חברים יש שידורים חוזרים. לא BIG DEAL. הכל ענין של סדר עדיפויות.

אתי@

New member
אין אף סדרה שתנהל לי את החיים ../images/Emo13.gif

כמו שאת מתארת.... אבל אני מאוד אוהבת את "חוק וסדר" (בעיקר הפרקים מלפני 3-4 שנים), את "רגליים קרות" ובכלל סדרות בריטיות איכותיות. אפשר גם אמריקאיות, העיקר שיהיה איכותי... ולא ג´אנק
אני אוהבת גם "מסע אחר" (בשביל החלומות...) ואת התוכנית שהיתה לגיל חובב בערוץ 10 "קפטן קוק".

תוכי

New member
טוב .....

פעם היו סדרות כאלה אך שגרת החיים שלי השתנתה כ"כ שאין לי זמן ממש לעקוב אחר סדרות

טוב אני לא ממש נשואה טריה

אבל מאז שיש לי בןז וג טרי השתנו חיי לבלי היכר. אני, חיית לילה ידועה מוצאת את עצמי בעשר כבר במצב חרופב(כן הוא מרגיע אותי..) נוסף לזה שהוא בא עם סימפטום רציני ביותר: כשהוא ישן: לא טלויזיה, לא ציוץ, לא אור ולא אפילו לנשום לידו..אז יש לי ברירה? ויתרתי על טלויזיה, על שיחות ליליות עם חברות ואפילו על תיקתוק המחשב כי גם התיקתוק מטריף אותו.

Ronnie*

New member
לא הייתי אומרת לא לצאת מהבית,

אבל שלוש הסדרות שאני מקליטה אם אני לא רואה: בנות גילמור, חברים ו- ER. חוץ מזה, אנחנו אוהבים לראות "אוז" (אבל עכשיו אין). וגם אני הייתי פעם מכורה לפליסיטי
אבל כבר מזמן אני לא רואה... (ואני משתדלת לראות מסע עולמי ופספורט כדי להוסיף עוד מקומות לרשימת המקומות שאני אולי אגיע אליהם פעם...)

קרןש

New member
אין דבר כזה סדרה שאני מכורה לה

ולא יכולה לצאת מהבית. שיש זמן ולא הרבה אני רואה ערוץ 3 (הכי גאים שיש, צעירים חסרי מנוח, ימי חיינו) ובלילה שלא נרדמים סרט טוב בערוץ 4 או בערוצי סינמה. שהייתי קטנה הסדרות הכתיבו לי את החיים אבל גדלנו...

nikit1

New member
יש לא מעט...

זה לא ממש ברמה של לא לצאת מהבית אבל...אז ככה: משמרת שלישית, ER, חברים, השף העירום עם ג´יימי אוליבר (האלוהי
),שתי גברות שמנות, הכי גאים שיש, אוז, שבתות וחגים...בטוח שכחתי עוד משהו, עד עכשיו כשהחצי השני שלי היה מגיע הביתה רק לסופ"ש ראיתי המון טלויזיה במשך השבוע.

fila

New member
כבר מזמן אני לא מכורה....

אבל אני לא יפספס בחיים "סקס והעיר הגדולה"! הייתי מכורה לפליסיטי אבל לא ראיתי מזמן! אוהבת גם את "השף העירום" "בילוי פרוע" בערוץ E ותוכניות ב"חיים הטובים"

מיקה11

New member
אני תמיד רוצה לראות ובסוף שוכחת...

חברים, הכי גאים שיש ואוז. אבל הכי הכי אנחנו אוהבים זה לראות ערוץ 8 ובמיוחד תוכניות על אוכל!

דורKה

New member
לנו בכלל יש רק ערוץ 1 וערוץ 2 וזהו.

אבל יש תכנית בימי שלישי בלילה בערוץ 1 שנקראת זיווגים. קומדיית סקס שנונה. מומלץ

יעל3

New member
אני אוהבת את...

דוסון קריק וחברים ווידוי... בזמנו הייתי מכורה, וזה אומר לא להפסיד אף פרק (טוב זה לא קשה - 8 בערב, למחרת ב2 וביום שישי כל הפרקים ברצף) - ללחיי האהבה.

שמופית

New member
גם אני אהבתי את לחיי האהבה....

וסדרות שאני ממש ממש אוהבת הן : חברים, דארמה וגרג, סקס והעיר חוץ מהן, יש עוד, אבל אלה סדרות הדגל שאני ממש משתדלת שלא לפספס

אצלנו יש כמה "MUST" ואלו הם:

(לפי סדר ימי השידור...) * דוסון קריק * חברים * ER (אני לא רואה - רק לבנת) * הכי גאים שיש בנות גילמור מקוטלג תחת: "אוהבים-לראות-אם-נמצאים-בבית-אבל-אם-לא-אז-לא", אבל את הארבע ההן - מקליטים אם לא נמצאים בבית לראות
ארנון נ.ב. אם את צריכה את הפרק של דוסון של אתמול - הוא מוקלט...

מיכלכהן

New member
ארנון, איך אתה מתמודד עם הכי גאים

שיש? בעלי ממש משתגע מזה ולא רוצה בשום פנים ואופן לראות איתי.. נו טוב..

מיקה11

New member
מיכל גם בעלי ככה

הוא פשוט לא מסוגל להסתכל על זה. בנים, לכי תנסי להבין אותם!

למעלה