שאלת יום שלישי

אני לא מבין מה יש "להתמודד" פה?

אני מקווה שאין לו תסמינים של הומופוביה... בסה"כ, כמה גברים שנראים טוב (כן, מותר לגברים להגיד על גברים אחרים שהם נראים טוב
) מקיימים יחסים נורמליים - ביניהם יחסי מין. את יודעת מה, אני מבטיח לך שאת סצינות הנשיקות ויחסי המין בין שתי הנשים - אין לו בעיה לראות (היה לי גם דיון על זה עם מישהו במילואים), ואולי אפילו הוא נהנה מזה. האם אני צודק
לי, אישית, ממש אין בעיה עם זה, גם לאור העובדה שכמה מחבריי הטובים ביותר... ארנון

מיכלכהן

New member
ובכן..

אתה צודק, סצינות בין שתי נשים אין לו בעיה לראות (למרות שהוא טוען שלינדזי ומל לא משהו ולכן מעדיף לשחק פיפה מלראות אותן..) אבל שני גברים ממש לא. האמת היא שגם לי היה קשה לראות את סצינות המין בהתחלה כי זה היה זר לי, אבל רציתי לראות אז התרגלתי.. אותו זה פשוט לא עניין ולכן לא ניסה להתרגל.. לא הוא לא הומופוב, אבל, הוא גם לא מכיר ממש גברים שהם גייז, אבל נראה לי שגם אם הוא היה מכיר זה לא היה משנה את העובדה שהוא לא היה רואה את זה איתיי.. כמו שכבר ציינתי, בקהאם הרבה יותר "מושך" אותו..

Ronnie*

New member
תופעה מוכרת...

הרבה בנים לא אוהבים לראות סצינות מין בין שני גברים, ולעומת זאת אין להם שום בעיה עם שתי נשים (להיפך). אני הצלחתי "לחנך" קצת את בעלי (לפחות להיות קצת יותר פוליטיקלי קורקט
), ועדיין אני לא יודעת אם הוא היה רואה את הסידרה הזאת.

יעל3

New member
תודה רבה!!!!

אבל דאגתי לראות אותו.... שאני יפספס??????

רחלילי

New member
לחיי האהבה

כל יום שישי לא הייתי זזה מהבית עד שהיו נגמרים כל הפרקים ברצף. השיא היה כשהיה יום שיש שבוע לפני הסוף היתה לנו בריתה ... שמנו את הוידאו וגילנו כשחזרנו שזה לא עבד!!! אתן יכולות לתאר לכן מה בנזוגי קנה בדיוטי בפעם הקרובה כשטס לחו"ל... (שאגב גם הוא לא עובד)

טוב אז גם אני לא חיה בשביל

הסדרות , אבל מה שאני הכי אוהבת זה סקס והעיר, ואלי מקביל שהיתה וחלפה לה....

סרינה

New member
לא זזים מה../images/Emo82.gif...

היתה לי תקופה (במקרה, בדיוק כשהייתי בלחץ הלימודים הכי גדול ולא הייתי אמורה לבהות בטלויזיה) שהתמכרתי ל-BBC PRIME: תוכניות העיצוב, הבישול (שחלקן הגדול עובר אח"כ לערוץ 8) ואפילו הגינון
זכו אצלי לרייטינג מכובד. לא ברמת ההקלט ושמור, אבל אם אני כבר בבית וכו´. עכשיו אנחנו רואים ביחד בעיקר סדרות: ER, תהרוג אותי וזהו, כל ה"חוק וסדר"ים למיניהם, והכי חשוב (חבל שאין אייקון של עטלף) באפי
הסדרה הזאת (וסדרת הבת "אנג´ל") כבר ללא ספק ברמת ההקלטה. הגיבורים הכי חמודים, הדיאלוגים הכי מצחיקים, והתסריט הכי שנון. זר לא יבין זאת - מזל שהחברים שלנו מכורים באותה המידה... והצד האחר של המטבע: איזו תוכנית אתם ממש לא מסוגלים לראות? אצלי זה יצפאן (כ"כ וולגרי ומגעיל, לטעמי) וכל מיני סרטי דם ויזע (שהבעל דווקא מחבב).

אתי@

New member
../images/Emo124.gifלא מסוגלת לראות....

יש המון, אבל הנה כמה שממש מעוררות בי בחילה
: דודו טופז פיספוסים ניסים משעל אופרות סבון דביליות

ממש לא מסוגלת לראות...

אקטואליה ופוליטיקה- מכל סוג דודו טופז אופרות סבון - באנגלית וגם בספרדית הפקות ישראליות מגוחכות (ראה לדוגמה: שאול, שמש ועוד). ורצוי להתעלם מאקשן.. (ושבעלי לא יגלה שזה משודר). דווקא קומדיות ויאצפן זוכות אצלינו בבית לרייטינג מכובד.

Ronnie*

New member
לא אוהבת לרארת:

תוכניות אקטואליה וצעקות, דודו טופז, יצפאן, ויותר מכל - פספוסים! (אני לא יכולה לשאת את זה שעובדים על אנשים. אין לי בעיה לראות קטעים של אנשים נופלים, מתנגשים בדברים וכו´). אני גם די שונאת לראות חדשות (וברור למה...) מעדיפה לקרוא עיתון בבוקר, זה פחות מאיים איכשהו. אין לי בעיה עם סרטי אקשן כל עוד הם לא "רק מכות", אלא יש בהם משהו מעבר לזה ("אוז" זה דוגמה טובה בעיני).

אופה3

New member
יש כמה סדרות, מסוגלת לחיות אבל בכל

יום משתדלת לראות אותן, וזה היפים והאמיצים, עכשיו הם משדרים קטעים נבחרים, אז בקושי רואה ויש את ימי חיינו, ואחר כך צעירים חסרי מנוח והכי הכי לא מפסידה, ורואה שידור חוזר, בצהרים זה טרה נוסטרה, בערוץ שלוש, ואחר כך בטי המכוערת, שעכשיו זה אקומודה. בקיצור יכולה לחיות בלי זה, אבל נהנת לראות. האופה

אופה3

New member
ושכחתי גם לציין את משמרת שלישית

וגם את אי אר, וניקיטה, סדרות שאני אוהבת, את אי אר, אני לא מפספסת האופה

rinutza

New member
אני לא כל כך רואה טלויזיה בזמן

האחרון, אבל בכל זאת: סקס בעיר, חברים, תכניות בישול למיניהן שאני ממש אוהבת (ביחוד את השף העירום ו"רדי-סטדי-קוק" של BBC PRIME.

מאי26

New member
וואו, יש לי המון סדרות... תמיד

צוחקים עלי, אבל אני מכורה אמיתית ודואגת להקליט כשאני לא נמצאת. זה מגיע לזה שארז "לא מרשה לי" להתמכר לסדרות חדשות, ונזעק כשהוא רואה שאני צופה במשהו לא מוכר... אז ככה (גם לפי סדר ימי השידור): דוסון קריק, חברים, "פשוט נהדרת" ביס פלוס, גידי גוב, להתחיל מחדש וסקס והעיר הגדולה בערוץ 2, דארמה וגרג, פרייז´ר וכמובן סיינפלד כשהיה - כבר ממש עתיק. בזמן האחרון גם התחלנו לראות סדרה מצוינת שיש בלוין ביס פלוס וקוראים לה 7up - על ילדים אמיתיים באנגליה שכל שבע שנים בודקים מה קרה איתם (זה התחיל בשנת 64 וממשיך עד היום). אני גם משתדלת להציץ מדי פעם בשידורים החוזרים של כן אדוני השר, שזו סדרה בריטית מצויינת. וכמובן נזכרתי שאני מאוד אוהבת גם את שבתות וחגים, אבל לצערי עכשיו עם המעבר ללוין אני לא יכולה לראות את זה יותר... אבל הפרק האחרון של העונה שעברה היה ממש מצמרר (עם יואל שעוזב את הבית). כמו כן היינו מכורים גם לסדרה שקוראים לה "החיים האלה" - סדרה בריטית מעולה (אני מתה על סרטים וסדרות בריטיות), ששודרה בעבר בערוץ 2 והיום משודרת שוב בשידור חוזר - מומלץ ביותר, ואני אשמח לשמוע האם מישהו חולק איתי את האהבה לסדרה הזו... דברים שממש לא: דודו טופז - ממש מגעיל, תכניות פוליטיקה למיניהן, פספוסים, תכניות ספורט וקומדיות מטופשות מאוד שיש לפעמים בערוץ 3.

מאי26

New member
איזה יופי שמישהו מזדהה איתי בנוגע

לחיים האלה. אולי זה בגלל ששתינו עורכות דין?
למרות שאין ספק שהמקצוע אצלם הוא חלק די שולי בחיים (וגם לא הבנתי בדיוק איך זה עובד שם, יש כל מיני קטעים מוזרים...) נדמה לי שהיא משודרת בשידור חוזר או ביום שני או ביום שלישי בלילה, בערך בחצות - שעה מעצבנת ביותר.

למעלה