שבת שלום

hodayoyo

New member
../images/Emo15.gifשבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שרשור חדש שיפתח כל שבוע ביום שישי
מה שיר השבוע שלכם של דניאל
מה שיר השבוע של מישהו אחר
משהו טוב שקרה השבוע
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב
רוצים להמליץ על משהו
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
שבת שלוווווווום../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אוהב אותך מה שיר השבוע של מישהו אחר? מלחיץ- התבלינים משהו טוב שקרה השבוע-נגמרו המבחנים לזמן הקרוב
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:אממ לא משהו מיוחד. רוצים להמליץ על משהו:יש בטאוור רקורדס את הדיסק של סינרגיה ב25 שקלים (לבעלי סלקום)
מסר לאומה: מתמטיקה הורס את המוח!!ואת השפיות

מצויין!

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? בא מכאב. מה שיר השבוע של מישהו אחר? שלום ורומיאו ויוליה של אביב. משהו טוב שקרה השבוע? כלום! משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב? אין. רוצים להמליץ על משהו? לא. מסר לאומה- הממ... תהיו חופשיים?

idanri

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

שיר השבוע של דניאל - ספרי לי שיר השבוע של מישהו אחר - הדג נחש :לזוז משהו טוב שקרה השבוע - נגמרו המבחנים לזמן הקרוב
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הבא - אני יוצא לקונצרט עם המגמה שלי למוסיקה ואחר כך אני נשאר בת"א וחוזר לבד עם עוד כמה חברים!!! רוצים להמליץ על משהו? - אמממממ לא........... מסר לאומה - תנו לחיות לחיות

M A R K I

New member
הרבה זמן לא הייתי פה. . .../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אין. . .
מה שיר השבוע של מישהו אחר? גם אין. . לא שמעתי השבוע מוזיקה
משהו טוב שקרה השבוע: מלא אנשים חזרו הביתה לחמשושים
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: אין משהו מיוחד. .
רוצים להמליץ על משהו?תהנו מהחיים ותהנו גם בשבילי
מסר לאומה- עד מתי פברואר 06

MaayaNushit

New member
../images/Emo66.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אחרת מה שיר השבוע של מישהו אחר? my hump של Black eyed peas
משהו טוב שקרה השבוע? המסיבה בת"א אתמול.. + כל הגשם שלא הפסיק לרדת. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב? פגישה עם ידיד מרחוק :) רוצים להמליץ על משהו? הדיסק של בית הבובות!! מסר לאומה- אל תלכו לשום מקום בלי המוסיקה שאתם אוהבים.

A duli T

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? כוכב
מה שיר השבוע של מישהו אחר? בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד
משהו טוב שקרה השבוע? חזר החורף
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב? כלום
רוצים להמליץ על משהו? לא
מסר לאומה- מתמטיקה זה השטן|:

אפשר גם ? ../images/Emo51.gif

שיר השבוע של דניאל? מכל הנשים שיר השבוע של מישהו אחר? "מותר" של דנה ברגר (פשוט מעולה !) משהו טוב שקרה השבוע ? שהוא נגמר... משהו טוב שצריך לקרות השבוע ? שלג בירושלים ???
המלצה : אם באמת יהיה שלג (הלואי אמן), כולם מוזמנים אלי לירושלים! מסר לאומה ? אל תשכחו לנשום, ו"יש רק 24 שעות בכל יממה"! שבת שלום. זקנת הפורום. אלה

bzuya

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל:כולם אני מתה על כולם!! מה שיר השבוע שלכם של מישהו אחר:why של אבריל לאבין משהו טוב שקרה השבוע:כלום היה לי שבוע חרא! משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:שהמצב רוח שלי ישתפר רוצים להמליץ על משהו:אל תצפו למשהו כי הוא לא יקרה מסר לאומה-כלום

שבת שלוום../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?לבן מה שיר השבוע של מישהו אחר?תתחנני אלי/אביתר בנאי משהו טוב שקרה השבוע?אני וחבר שלי חודש:] משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב?לא יודעת.. רוצים להמליץ על משהו?לא חח מסר לאומה- "אם אתה שחור זה לא אומר שאתה טיפש. ואם את מכוערת את לא צריכה להתבייש. כי כולכם יפים גם אם אתם שונים. כי מה שחשוב זה מה שבפנים.."

י yuval

New member
.... שבת שלום...

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אני לא מאמין מה שיר השבוע של מישהו אחר? עידן האלוהים- היהודים משהו טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים... לבינתיים... משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: לא משהו מיוחד. רוצים להמליץ על משהו: לכו להופעה של בלקפילד חודש הבא... מסר לאומה: שלום אהבה ואחדות... חחח

NoY182

New member
באיחור קטן..

מה שיר השבוע שלכם של דניאל - אחרת מה שיר השבוע של מישהו אחר - פריז של נמרוד שיקלר משהו טוב שקרה השבוע- שילמו לי עשר שקל יותר בבייביסיטר חח משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב - שיעבור הכאב בצלעות ואין משהו רציני רוצים להמליץ על משהו - להשמיד את כל האנשים הלא ספורטיביים בתחרויות. מסר לאומה- האפצ'י.

l o u i

New member
אמ..למרות שכבר שבת.

מה שיר השבוע שלכם של דניאל - לב זהב שמעתי הרבה השבוע. מה שיר השבוע של מישהו אחר - ביטלס - day in the life. משהו טוב שקרה השבוע - 100 בבוחן בפיזיקה :]] משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב רוצים להמליץ על משהו - כן! על הסרט "המסור". סרט אימה. אבל בסרט יש מוסר השכל חשוב. פשוט אחרי הסרט מעריכים את החיים הרבה יותר. מסר לאומה -

למעלה