שרשור הורמונלי

גם תורי הגיע..

למרות ההנקה המלאה עדיין (טוב, אולי היו זיופים קלים בשעות בזמן החגים כי המשפחה שלי דאגה להלעיט את שירי במאכלים אחרים) , קיבלתי מחזור. בעצם, אני לא ממש בטוחה, הוא נורא משונה, ולולי כאבי הבטן המתכווצת שקדמו לו הייתי חושדת במשהו אחר. דימום מוזר , דליל מאד , עד כדי כך שכמעט לא מורגש. ואני ציפיתי למשהו גדול לאחר זמן כה רב. היתכן משהו כזה קטן או להתחיל לחשוב על תרחישים אחרים?

בלינקה

New member
משהו קורה לגוף שלי

כבר שבוע יש לי כאבי מחזור קלים עם הפרשות מרובות ושקופות. הייתי עושה בדיקת הריון, אבל אם אני בהריון האיש יזרוק אותי, כי הוא לא זוכר סיטואציה שבה עשינו משהו שעלול לגרום להריון. מיותר לציין שגם אין אופציה שנכנסתי להריון ממישהו אחר
מה קורה פה?

דפנה מי

New member
אצלי התרחישים היו אחרים

ורק אחרי שהפסקתי להניק בכלל. מספיק לפעמים דילוג על ארוחה או זיוף בשעות ויכול להיות דימום קל וחולף

ornaok

New member
../images/Emo12.gif

המחזורים שלך מאז הלידה (ואחרי ההנקה) היו סדירים?

ornaok

New member
אז אולי זה זה...

פשוט מחזור משונה... הגוף עוד לא התאזן

גורבי

New member
מוזר

אולי זה הביוץ? אצלי מאז הלידה הוא הפך למיני-מחזור: כאבים, הפרשות ומצב רוח נאסטי במיוחד.

אפרת12

New member
אצלי הביוצים הראשונים היו מלווים

בכאבי גב נוראיים, לאורך שבוע בערך. לקח לי די הרבה זמן להבין שזה קשור - כי מה פתאום שבוע, הרי ביוץ זה יום אחד... אם אין סיבה שתיכנסי להריון, אז גם אין סיבה שתעשי בדיקה. אבל אם זה יימשך יותר מידי - תלכי לרופא (אולי יש איזה ציסטה או משהו אחר שמציק למערכת שלך)

גורבי

New member
בהחלט ייתכן - אצלי זה בערך 5 ימים.

וחוץ מזה, אם זה ממשיך, באמת כדאי ללכת להיבדק.

yaelia

New member
גם לי ככה

לפני ההריון לא היה לי מושג מתי הביוצים שלי. עכשיו אני מרגישה וכמה ימים. גם הpms נהיה מוגזם מאז הלידה. הגוף באמת משתנה.

yaelia

New member
מיס אינטליגנציה 2004../images/Emo163.gif

גיליתי לך את אמריקה הרגע.

בלינקה

New member
../images/Emo124.gifמעיןבר../images/Emo70.gif

זה בכלל לא הורמונלי. זה חיידקי
(אני מקווה, כי אחרת זה אומר שיש לי שתי בעיות להתמודד איתן)

קובולט

New member
ואני....../images/Emo141.gif כבר מזמן אדומה...

ביום השני של המחזור האחרון כמעט פיניתי את עצמי לחדר לידה לקבל אפידורל.... ממש הרגשתי צירים!!!! כנראה שאני ממש רוצה ללדת שוב
. ולמה שקורה אצלך גם אצלי המחזור הראשון היה 5 ימים הפרשות לבנות 5 ימים כתמים חומים ורק אח"כ הגיע הדימום במלא הדרו....ממש חוויה!!!

למעלה