אופסי- הנה
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #1 ../images/Emo15.gif שרשור מהדגנו ../images/Emo15.gif אוקי שיעמם לי. מאוד שיעמם לי חיפשתי בליץ' בגוגל. ומצאתי... דברימ ממש מוזרימ. ואני לא מדברת על מגוון חומרי הניקוי, על התכשירים להבנת שיניים או המתחמצנים המתלהבים. אלא על דברי בליץ'- מאוד משונימ ומוזרימ. הנה משהו לסיפתח
../images/Emo15.gif שרשור מהדגנו ../images/Emo15.gif אוקי שיעמם לי. מאוד שיעמם לי חיפשתי בליץ' בגוגל. ומצאתי... דברימ ממש מוזרימ. ואני לא מדברת על מגוון חומרי הניקוי, על התכשירים להבנת שיניים או המתחמצנים המתלהבים. אלא על דברי בליץ'- מאוד משונימ ומוזרימ. הנה משהו לסיפתח
T ThePiper New member 24/10/05 #6 הו כן רואה... חחחח כן, הפרצוף של איצ'י בראשון פשוט פרייסלס... וקוספליי תמיד מוזרים XD אבל האורהארה הזה פשוט מעולה! XD חייבת לשמור את זה!
הו כן רואה... חחחח כן, הפרצוף של איצ'י בראשון פשוט פרייסלס... וקוספליי תמיד מוזרים XD אבל האורהארה הזה פשוט מעולה! XD חייבת לשמור את זה!
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #2 ועוד משהו לא מאוד שפוי ../images/Emo15.gif פייייה! אנשימ- מה עובר לכמ בראש? בעצמ- ני מעדיפה לא לדעת
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #4 ../images/Emo15.gif איצ'יגו הגולש! קרח יא גולש! לאלאלא! שלג יא גולש!
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #7 קוספלי... קוספליי מוזר../images/Emo15.gif זה אורהרה זה?! וזו יורורו זו?! כנראה שכע... מה עבר לאנשימ בראש?
קוספלי... קוספליי מוזר../images/Emo15.gif זה אורהרה זה?! וזו יורורו זו?! כנראה שכע... מה עבר לאנשימ בראש?
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #8 עוד קוספליי לא מאוד שפוי../images/Emo15.gif מה זה היה צריך להביע?! אני דורשת לדעת! מה זה היה צריך להביע?!
עוד קוספליי לא מאוד שפוי../images/Emo15.gif מה זה היה צריך להביע?! אני דורשת לדעת! מה זה היה צריך להביע?!
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #10 אצ'יגו מוזררר../images/Emo15.gif עם מסטיק סגול משעשע. ממתי איצ'יגו (תות) לועס מסטיק בטעם ענבים! הוא מכור לטעם תות!
אצ'יגו מוזררר../images/Emo15.gif עם מסטיק סגול משעשע. ממתי איצ'יגו (תות) לועס מסטיק בטעם ענבים! הוא מכור לטעם תות!
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #11 ../images/Emo15.gif רנג'י שנראה כמו זונע או שזו גירסה נשית? הוא נראה כל כך זונעעעעעע!*_____*
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #12 ../images/Emo15.gif עוד קוספליי../images/Emo3.gif זו... זו אמורה להיות טאסקי צ'אן שם?! ו.. אוריהימה?! OMFG- הזוועה~!
../images/Emo15.gif עוד קוספליי../images/Emo3.gif זו... זו אמורה להיות טאסקי צ'אן שם?! ו.. אוריהימה?! OMFG- הזוועה~!
א אלונית 2006 New member 24/10/05 #13 ../images/Emo15.gifאמפ"ג- מעניין מה הם אומרים... תירגום- מישהו? למרות שזה מצחיק גם ככה.... XDDDDDDDDDDD
../images/Emo15.gifאמפ"ג- מעניין מה הם אומרים... תירגום- מישהו? למרות שזה מצחיק גם ככה.... XDDDDDDDDDDD