שרשור נוסטלגיה!

../images/Emo15.gif שרשור נוסטלגיה!

הוא, חבריי היקרים, האין אתם מתגעגעים לימים שבהם כל קיפוד מקפץ גרר אחריו שרשרת היסטרית של תגובות והקרמבואים שלנו היו ידועים לשמצה? אז למה להתגעגע אם אפשר להזכיר לעצמנו את אותם ימים רחוקים (סג.) שבהם רבנו על שרשור יומי, בשרשור היומי, ועשינו מסיבות-צ'אט עשירות בשטויות? הימים שבהם הקמנו אגודה בעד ונגד כל דמות שזזה (זוכרים את אשא"ק ואסא"ק ומלחמת הקומונות? ואת שונאי נאראקו שהתפרקו ברגע שראו את הפנים הבישיות שלו?), שרנו שירים מוזרים ("מי שנוא אותך יותר ממני?" "שיר הפורומיסט" וחבריהם שלי ושל נעם?), רצנו עם שלטי "פורום אינויאשה לפה!" ויצאנו לצעידה מוזרה ומטרידה מהעזריאלי לסינימטק תוך שירה בקולי קולות והטרדת זוגות שמתמזמזים במגרש חנייה? ועל כך נאמר "איפה הן הפאנגרלז ההן, עם השלטים וטירופים?" ועל כן אני מכריזה זאת על שרשור נוסטלגיה!

../images/Emo15.gif שרשורים בלתי נשכחים!

מישהו ניסה לפתוח דיון עמוק בסוגיית מירוקו.... ואיך לומר? לא ממש הצליח. אבל התוצאה משעשעת ^_^ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=50912563 כל מיני תהיות, שפשוט לא עוזבות אותנו.... ועד כמה שהן מטרידות, היינו חייבים לחלוק! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=53189283 וכמובן, הפעם בה מערכת החינוך החליטה שאנחנו אויבי המדינה ותקפה אותנו... ומאז אנחנו ברברים! אין ספק, זה אחד השרשורים המשעשעים ביותר בתולדות הפורום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1240&msgid=60079024

Himeka

New member
חחח. XD../images/Emo69.gif

וואי, כמה כינוים החלפתי מאז שהצטרפתי לפורום. XD בואו נראה~ D: גברת ג'וני דפ גברת אינויאשה katsuki ועכשיו himeka~ וואי, איך אהבתי את הפורום פעם~ 3>

../images/Emo15.gif המנון הפורום העתיק!

מילים: נומו ואנוכי מנגינה: ריקודי עמבה אני צופה, אני מקשיב במיטה אני מרטיב בגלל המתח, זה קורה אני אתחרפן, אם לא אראה אני מכור, אני חייב את הפרק לראות עכשיו ומתעצבן, על כל אחד שמדבר בפרק, במיוחד לאינויאשה, אני מכור לפספס ת'פרק, זה אסור אם לא אסגוד, אני מרגיש כי מה יגיד, הפורומיסט? אני רוצה! שידור חוזר של הסדרה, כשתיגמר אני מפנה לי את הזמן בשביל לראות את שין צ'אן דקה אחת, ועוד דקה למה הסיום בא במהרה? אינו: אני חושק בקגומה, מירוקו: אבל גם את סאנגו, אני רוצה לאינויאשה, אני מכור לפספס ת'פרק, זה אסור אם לא אסגוד, אני מרגיש כי מה יגיד, הפורומיסט? קגומה: אני מאוהבת, עד יאוש באינוש, הפושפוש סאנגו: וזאתי את מיריק רוצה כי לדעתה, הוא ממש פצצה לאינויאשה, אני מכור לפספס ת'פרק, זה אסור אם לא אסגוד, אני מרגיש שאותי ירצח, הפורומיסט!

../images/Emo15.gif נזירי

נזירי - ע"פ אדוני של רוני – מילים- נומו ואנוכי. נזירי יספר לי מה שהוא יודע נזירי יסדר לי את המחשבה למרות שלי כבר אין כוח, נזירי יציע הצעה מגונה נזירי ימכור לי, סחורה גנובה נזירי, ילטף בטירוף איך נזירי סתם כך בלי סיבה יציע לי לעשות אהבה כי אתה, רואה כל אחת מקילומטר אתה מי שאתה ולעיתים זה לא בסדר כאשר אני רואה אותך ליבי פורח כי אתה, רואה כל אחת מקילומטר אתה מי שאתה ולעיתים זה לא בסדר כאשר אתה רואה נקבה אתה מיד זורח.. ולבך שוכח.. לוותר נזירי לא סתם לובש גלימה, נזירי רוצה לספק אישה אם נזירי, רואה בסביבה שדים נזירי לוקח ת'מקל וקדימה, לקרב לנזירי משלמים בתכשטים, ובכול דבר אחר, אם הזמנים קשים בשביל עירום אתה לא צריך סיבה נזירי מוריד בגדים וקדימה למיטה כי אתה רואה כל אחת מקילומטר.. נזירי מלטף יותר מדי, נזירי על הקאזאנה מספר נזירי לא מפסיק כשאומרים לו די נזירי לא מבין שכול זה לא עוזר כי אתה רואה כל אחת מקילומטר..

../images/Emo15.gif פזמוני האגודות!

פזמון אגודת שונאי נאראקו (על פי הפזמון של "רוני"): נאראקו, תתחפף אתה סתם קוף מכוער, כואב לי כבר החלב נאראקו, תתפגר גם ככה בלעדייך טוב יותר! פזמון שונאי קיקיו (על פי "מי אוהב אותך יותר ממני"): מי שונא אותך יותר ממני? מי שמח כל כך כשאת עצובה? מתי כבר תתפגרי? מתי תעזבי את אינו שלי? פזמון שונאי קאגומה (שיר הפרחה): אין לי ראש למילים ארוכות אבל אוסווארי מסתדר לא פחות צ'או ביבי וד"ש לחייך אין מה לעשות, אני פאקצפרחה! פזמון אוהבי קיקיו ("מי אוהב אותך יותר ממני"): מי אוהב אותך יותר ממני? מי שונא כל כך כשאת עצובה? מתפללים שתחזרי ואת קאגומה תנצחי! פזמון אוהבי קאגומה ("רוני"): קאגומיי, כפרתי אין אף אחד שאוהב אותך יותר ממני קאגומי, נשמתי אינו שלך לנצח ואת איתי ופזמון שונאים כללי! ("היא כל כך יפה") היא כל כך דוחה שזה עושה ממש בחילה תביאו לי כבר שקית! היא לא מבינה שאני שונא אותה ואני לא רוצה ממנה כלום!

PakoLina

New member
תתפלאי.

לא מזמן מצאתי את הגרסא המקורית!! בתוך איזהשהו קלסר ישן. שניה, אני אחפש את זה P:

PakoLina

New member
O________O../images/Emo118.gif

שכחתי את תוכי!! O_O לא נורא. בכל מקרה, אני לא מוצאת T.T אני אנסה שוב יותר מאוחר.

De-Panther

New member
../images/Emo41.gifבקשר לתמונות ממפגשים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לרוב יוצא שמבקשים מאיתנו למחוק תמונות אחרי שהן כבר עברו לארכיון - דבר שהוא בעייתי לכן: אם אתם רוצים להעלות תמונות - בקשו אישור קודם מהמצולמים להעלות את התמונות מחדש כנ"ל גם בשירשורים עתידיים...

PakoLina

New member
כמו שכבר כתבתי במסר../images/Emo118.gif

חשבתי שזה בסדר מהסיבה הפשוטה שכל התמונות כבר הועלו בעבר. להבא אני אדע שלא שווה להשקיע כל כך.

למעלה