תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifתוצאות הסקר../images/Emo15.gif

ובכן השבוע היה לנו סקר קצת מטופש אבל היו בו הרבה אפשרויות שנתנו לנו לראות את הטעם שלכם בנשות הביטלס..בואו נבחן את המצב: (מתוך סה"כ 32 קולות):
18.75%(6 קולות) חשבו שפטי בויד ה
היא גם מלכת הנשים.
18.75%(6 קולות),אותו אחוז-חשבו שדווקא לינדה מקארטני של פול היא הטוענת לכתר.
9.38%(3 קולות) צידדו במורין סטארקי,אקסתו הבוגדנית של רינגו.
28.13%(9 קולות) שזה הרוב, בוחר ביוקו אונו לשלוט בממלכה.
6.25%(2 קולות) אוהבים את ג'יין אשר,אף היא של פול.
9.38%(3 קולות) עשו חסד עם סינתיה לנון הנבגדת,אבל בהחלט לא צדק(מול יוקו,הכוונה)
אף אחד לא בחר בברברה באך,אישתו הנוכחית של רינגו ונערת ג'יימס בונד לשעבר.
3.13%(קול 1) בחר באוליביה האסי הריסון,אשתו השנייה והאחרונה של ג'ורג'.
ו-6.25%(2 קולות)חשבו שהת'ר מיילס היא האישה עבורם,ואם לא אז לפחות עבור פול. וכאן ווידוי אישי שלי: כשפרסמתי את הסקר הזה תהיתי אם יוקו תקבל אפילו קול אחד לחסד...בוודאי לא תיארתי בחלומותיי הפרועים ביותר שהיא תביס את לינדה ופטי.(אלא אם כן כמה מכם נכנסו עם שמות משתמשים אחרים והצביעו פעמיים
)
והשבוע עוברים לסקר חדש והוא: למי מהביטלס הייתה את הקריירה הכי מוצלחת מבחינה אמנותית לאחר הפירוק? יאללה,להצביע...

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif ב../images/Emo72.gif לסקר

לכל אחד מאיתנו יש את המועדף בלהקה,אי אפשר להכחיש. אבל עכשיו אתם צריכים לספר לנו מי היה הכי מוצלח בקריירה שאחרי? לג'ון אמנם הסקר הזה קצת לא הוגן,כי הוא לא הספיק להגיע לשיא יצירתו טרם נרצח,אבל היו לו כמה דברים איכותיים עד יצירות מופת ואין על זה עוררין. יש את ג'ורג'- שהמשיך ליצור ולהראות לנו מה זה "הביטל השקט"-וראינו כמה כשרוני הוא בטירוף עם אלבומים כמו "All things must pass"ו-"Brainwashed"(סתם דוגמאות מקצות הסקאלה). היה לנו את פול,שלדעת רבים התברבר והתבזבז בקריירה ארוכה שנמשכת עד היום. ויש את רינגו,גם הוא ממשיך ליצור ולפעול בעוד כמה תחומים. אם הייתי צריכה לבחור,ההתלבטות שלי הייתה בעיקר בין ג'ורג' וג'ון,שניהם יצרו כמה דברים מדהימים.אבל בסופו של דבר אלך,כנראה,על ג'ורג'.

כמובן שהצבעתי...

לג'ון, שהוא החיפושית המועדפת עליי אחרי ההתפרקות (כמובן שפול לפני ההתפרקות). האם הדיסק Imagine הוא הסבר מספיק טוב למה? אני מניח שכן, לפחות בשבילי.

Miss CB

New member
מיי גוד!

גם אני הייתי בטוחה שיוקו תישאר בודדה עם מעט קולות... אבל היא ניצחה!

למעלה