תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifתוצאות הסקר../images/Emo15.gif

ובכן,מזמן לא ריעננתי את הסקר וזאת כדי לתת לו להתבשל ולצבור קולות.עכשיו משחזרתי לפעילות,סוף סוף,הנה זה קורה ואחת לחודש יתפרסם סקר חדש.... כזכור לכם,הסקר עסק בשאלה "האם לדעתכם פול מקארטני צודק בדרישתו לקבל קרדיט מלא על השיר Yesterday?" והנה מה שחשבתם: (מתוך סה"כ 41 קולות):
19.51%(8 קולות) חשבו שהוא צודק בהחלט-זה אכן השיר שלו איתו הוא מזוהה מאוד ומגיעה לו בלעדיות עליו.
7.32% (3 קולות) חשבו שהוא צודק- ולו רק כדי לעצבן את יוקו.חה חה,הבדיחה על חשבונה.
24.39% (10 קולות) חשבו שאולי יש לו זכות, אבל היה זה הוגן יותר לו היה עושה זאת כשלנון היה עוד בחיים.נשמע הוגן.
רובכם,כלומר 41.46% (17 קולות),נחושים בזה שהוא לא צודק- עליו לכבד את ההסכם שבע"פ "לנון-מקארטני" שבמסגרת הלהקה,להפסיק להתמקד בעבר ולפתח את הקריירה העכשווית שלו.ואני איתם.
ועוד 7.32%(3 קולות) לא מבינים את מי בכלל זה מעניין...
השבוע נעבור לסקר חדש בנושא "למי מחברי הלהקה הייתם משייכים את מידת האחריות הגדולה ביותר לפירוק"? רוצו להצביע,ושרשרו ב
את הטיעונים.

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר

אז מה יש לכם להגיד להגנתכם? את מי הייתם מפלילים באשמה? או יותר נכון: בגלל שברור שאף אחד מהם לא יוצא נקי וחף מהסיפור-מי הכי הרס? מי יכול היה להתפשר ולא עשה זאת? או מי בכלל התחיל?....

Miss CB

New member
מה הנחתת עלינו...

נתחיל מזה שרינגו ובעצם גם ג'ורג' - לא הם יקבלו את מירב הקולות פה. זתומרת, ברור שגם להם היה חלק, אבל הרבה פחות מג'ון ופול (לדעתי... תקנו אותי אם אני טועה). ואומרים שדווקא פול ניסה להשאיר אותם מאוחדים. לפי שיטת האלימינציה (שעבדת לא רע בשבילי, דווקא, אבל סיפור שפעם אחרת) - האם לבחור בג'ון? זה דווקא מסתדר עם הריחוק שלו מהקבוצה וההתקרבות של ליוקו... הממ... אני עוד לא מצביעה בכל אופן.

דרישה! ../images/Emo46.gif

סתם... רק מבקשת....
שאם מישהו יכול לספר או לתקצר את התהליך שבו התפרקה הלהקה מנקודת מבט נייטרלית.... אני אודה לו עד מאוד...

יטבת22

New member
מה קרה?

כמו כל קבוצה של אנשים שנשארו תקועים אחד בתחת של השני יותר מדי זמן, במיוחד כשכל אחד מהם יש אגו מספיק לחמישה, ויכוחים שהם לכאורה שוליים וקטנים גדלו והפכו להיות בלתי נסבלים עד שלאף אחד לא היה כח להסתכל על המצב בעיניים פקוחות ולנסות לפתור אותם. זה לא נכון שיוקו או ג'ון אחראים יותר מהשאר. אם ג'ורג' לא היה מתוסכל מזה שלא נותנים מספיק מקום ליצירה שלו, ואם פול וג'ון לא היו שניהם מתנפחים מרוב עיסוק בעצמם, ואם רינגו היה עושה קצת יותר מלהיות נחמד ונייטרלי כל הזמן ומתערב קצת, ואם כולם לא היו מתעייפים אחד מהשני, יוקו לא היתה מפריעה להם חצי ממה שהם אומרים שהיא הפריעה. אני בטוחה שאם ג'ון היה פוגש את יוקו עוד בתחילת השישים, כשהיחסים היו חבריים ממש, היא אולי היתה מרגיזה קצת אבל לא היתה מובילה לפירוק.. יוקו היא רק תירוץ, האמת היא שכמו בחיים אין אשים. אני חושבת שצריך להוסיף עוד אפשרות לסקר שאומרת את זה.

ביטלמן

New member
לדעתי רינגו היה לו את החלק הכי מועט

בקשר לשאר אני באמת לא יודע אבל את מי שבאמת פירקה את הלהקה היא: יוקו אונו הבת **** שתלך ל**** ה**** הזאת...

רגע יכול להיות שזה מסביר הכל - ?

"...הייתי חייב להחליט אם להיות נשוי ליוקו או לביטלס.." ג'ון לנון.

ביטלמן

New member
במחשבה שניה גם מקרטני אשם

כי הוא אמר בהודעה מוקדמת על פירוקה של הביטלס ולנושא טיפה אחר מישהו יכול להסביר לי על מה היה הסכסוך בין ג'ון לנון לפול מקרטני בפירוט?. תודה...

מאור 87

New member
אשמתו של רינגו..

אני אומר להאשים את רינגו בגלל סיבה אחת עיקרית.. למה לא

Miss CB

New member
יש בזה משהו...

אז ג'ון. למרות שלכל אחד מהם היה חלק בזה.

דהאנית

New member
אבל התשובות היו בעתיות כי

הן כללו כמה דעות ביחד. ואם אני חושבת שרק חצי מזה נכון?

אלרוס

New member
my answer

none of the- it's Yoko Ono!!! but if I need to make a coise I'll say Lenon because he married her.​

למעלה