תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifתוצאות הסקר../images/Emo15.gif

החודש עסק הסקר בשאלה די מציקה לכולנו,אני חושבת,והיא "למי מחברי הלהקה הייתם משייכים את מידת האחריות הגדולה ביותר לפירוק?" לא נרשמה הפתעה גדולה ותכף תראו את התוצאות,ואת מי האשמתם באופן שאינו משתמע לשני פנים שהביא לסופה של האגדה: (מתוך סה"כ 27 קולות)
מוביל,כתמיד(אם כי הפעם לא לטובה)ג'ון לנוןשפסקתם נגדו "אשם" נחרץ עם 77.78%(21 קולות).יש להניח שעניין יוקו לא הוסיף לו.
אחריו מגיע פול מקרטני שיצא בזול עם 18.52%(5 קולות).
מעניין שאף אחד לא חשב שג'ורג' הריסון אשם בהתפרקות,וזה כנראה נכון(לעומת האחרים,לפחות)
אבל מה רינגו סטאר המסכן אשם בהתפרקות עם 3.7%(קול אחד)? אולי מישהו רצה לנקום בו אישית...מקרטני,לטיפולך. והשבוע נעבור לסקר חדש שנושאו "אם כל חברי הביטלס,בהנחה שהיו בחיים כיום,היו מתאחדים היום לקאמבק-הייתם בעד?" רוצו להצביע,וכמובן לשרשר הסברים ל-
...

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר החדש

אז מה אתם חושבים? ניתן היה לשחזר את הקסם? האם שוב הם היו רבים והורסים הכל?
ואולי לא איכפת לנו והיינו מקבלים אותם בכל מצב?

Miss CB

New member
שאלה טובה.

תגדירי "איחוד" - לחזור ליחד לעוד הופעה או שתיים אחרונות? או ממש לחזור, להוציא אלבום ולתכנן עוד כמה? אם רק להופעות, ברור שהייתי בעד, אני בטוחה שהם היו נותנים חתיכת שואו... אבל לאלבומים? קשה לדעת אם זה היה עובד עדיין. הם השתנו מאז שנות השישים, התפתחו מוסיקלית וקשה לדעת אם הם באמת יכולים לשחזר את הקסם של פעם (מה גם שזה יותר קשה בלי סמים).

Another Girl

New member
איחוד...

בואי נניח שלא היה מדובר בקאמבק של ממש בפורמט של אלבום,אלא סבב הופעות קצר עם כמה שירים חדשים(אולי הקלטות ישנות שלא יצאו לאור?) וגם,אולי בעיקר,חומר ישן...בואו ניקח את כוורת בתור מודל

Miss CB

New member
אז אם לצטט מחתימה,

"למה לא בעצם?"
עם הסיכון שהחומר החדש יהיה בעעע, שווה לי אפילו להתעלם ממנו ופשוט לשמו אותם מופיעים. מישהו אמר פוגי?

דיתוּש

New member
הממ... באמת שאלה טובה! ../images/Emo13.gif

גם אני חושבת שלא טוב היה שיחזרו להיות ביחד. אני חושבת שהשנים האלה היו הורסים אותם, מי יודע? דמיינו את לנון בג'ינס גזרה נמוכה, גופייה צמודה ביותר, שיער קצוץ ומשקפיים של סטייליסטים [הגדולות]. או, את מקרטני בכובע הפוך, בגי'ז [=מכנסיים גדולות מאוד] וחולצה זרוקה. מצחיק, אבל לא לעניין
. מוטב להשאיר את זה ככה. יש להם המון שירים טובים [לא הרבה. המון!!!], והקסם של שנות השישים זה מה שהיה יפה בזה. עובדה שהשירים שלהם לא "מתאימים" לתקופתנו... הם בחיים לא היו תופסים משיכה כמו ראפרים סקסיים וזמרות שמראות את כל הגוף שלהן... להם באמת הייתה מוזיקה טובה בגלל המוזיקה, לא בגלל הגוף, לכן לא ייתפוס היום
[אשכרה פסקה כתבתי
שיעורי לשון משפיעים... בעעעחס]

ביטלמן

New member
אני חושב שכבר עם להופיע זה עם

החומרים הישנים אולי קח הביטלס היו מגיעים לארץ הקודש...

Oasis Girl

New member
ובכן

אני לא חושבת שאפשר היה לשחזר את הקסם והכימיה. הביטלס התבגרו וכל אחד פנה לדרכו , מבחינה מוזיקלית מבחינת התפתחות הלהקה ואפילו בחיים האישיים. אני לא מבינה את החלק של " לא היה לנו אכפת והיינו מקבלים אותם בכל מצב" אתם כעסתם על הביטלס כי הם התפרקו? אפאחד לא "אשם" או שכולם אשמים... אבל אין חבר בלהקה שאפשר להצביע עליו ולהגיד "הוא האשם, הוא אחראי להתפרקות הביטלס"... אם אתם חושבים שזה בגלל ג'ון ויוקו , או בגלל שפול השתלט מדי , אתם טועים, זה קצת קטנוני לחשוב ככה... כי אלה רק סיבות שוליות לבעיות יותר רציניות....

נימרודל

New member
אני לא חושבת

זה היה יכול לשבור קופות אבל אנשים היו באים ומתאכזבים, זה לא אותו דבר כמו פעם, זה לא אותו הקסם והרגש...

The Mad Hatter

New member
או. קשה.

לא ידעתי במה לבחור, אז בחרתי בתשובה המעצבנת של "תלוי". למרות שהאמת היא שזה לא תלוי במיוחד, סתם, התלבטתי. מצד אחד, הייתי טיפה מאוכזבת אם הם היו עושים את זה, כי זה בטח היה משיקולים מסחריים. אבל מצד שני, בטח שהייתי שמחה. ואולי בעצם לא, כי בטח לא הייתי מצליחה להגיע להופעות האיחוד האלה בלאו הכי. המ...אבל, בסך הכל, אם הדוגמא להשוואה תהיה כוורת או משהו, אני חושבת שאולי אני בעד בסופו של דבר...*_*

למעלה