תוצאות הסקר

Another Girl

New member
../images/Emo15.gifתוצאות הסקר../images/Emo15.gif

ושוב הגיע הזמן להחליף את הסקר ולבדוק את תוצאותיו של הסקר שמתחלף... ולכן לא ארחיב במילים אלא אגש לעניין
נשאלתם הפעם אם כל חברי הביטלס,בהנחה שהיו בחיים כיום,היו מתאחדים היום לקאמבק-הייתם בעד? הנה מה שעניתם... (מתוך סה"כ 31 קולות)
מסתבר שרובנו לא פשרנים גדולים ורוצים לראות אותם בכל מחיר(אפשר להאשים אותנו?
)ולכן 17 קולות(54.84%)בחרו באפשרות "בוודאי,ביטלס זה ביטלס..."
חלקנו היה יותר בררן,שכן 4 קולות(12.9%) ירצו שהחומרים שלהם יהיו לפחות ברמה של פעם כדי להביא אותם קופות הכרטיסים.
לעומת זאת,מישהו/י (קול אחד,3.23%) חושב או חושבת שהחומרים צריכים להיות סבירים בלבד.
יש גם מי שחושבים אחרת: 5 קולות(16.13%) לא יירצו-כי את הקסם אי אפשר יהיה לשחזר ועדיף להישאר עם טעם טוב מהזמנים היפים.יש בזה משהו.
חלק אחר (3 קולות,9.68%) מעדיפים שלא מסיבה אחרת דווקא,והיא שברור שזה יהיה מסחרי לגמרי ולכן לא מוצדק.
ומישהי(
) שהיוותה עוד 3.23% התלבטה ובחרה ב"לא יודע/ת,תלוי בהרבה דברים אחרים..."וזה גם נכון,מן הסתם. והשבוע,בסימן יום כיפור,הגיע הזמן לחשבון נפש קטן(ממש
) ולכן הסקר שואל: כמה מאלבומי הלהקה (לא כולל אוספים למיניהם) נמצאים ברשותכם? פירוט ב
הבא...

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר

כמו שאמרתי,זה הזמן שבשנה לחשבון נפש קטן עם עצמנו,אבל לא נפתח בייסורי מצפון כיוון שעצם זה שאנחנו חובבי ביטלס כבר נותן לנו הנחה קטנה
אז... מה רשימת המלאי? איזה אלבומים יש לכם? ואיזה אלבומים אין והייתם רוצים שיהיו לכם?

יש לי את:

ההקלטות עם טוני שרידן פליז פליז מי עם הביטלס לילה קשה ומפרך הביטלס למכירה הצילו רובר סול ריוולור הסמל פפר המסע הקסום האלבום הלבן הכפול הצוללת הצהובה אבי רואד לט איט בי ועוד אוסף של בוטלגים שסיפרתי אליו פעם... אה ולמרות שאני לא חסידה גדולה של אוספים יש לי איזה אוסף בסט אוף נדמה לי שהראשון... אתה חושבים שיש צורך לצום?

Miss CB

New member
ניצלתי;

מזל שלא שאלת איזה יש מקוריים...!
לי יש אמממ לילה של יום מפרך הלפ! ביטלס פור סייל ראבר סול ריבולבר מג'קיל מיסטרי סרג'נט פפר האלבום הלבן אבי רוד לט איט בי מממ נראה לי שזהו, בטח יש עוד ששכחתי או משו!

ביטלמן

New member
הדסקים שלי

ריבולבר סרג'נט פפר מאג'יקל מיסטארי טור האלבום הלבן אבי רואד וביטלס 1 וle it be... naked בקרוב (מתי שיצא)

דיתוּש

New member
אני מרגישה ממש נבוכה...

יש לי רק דיסק אחד... אבי רואד... אבל... אבל... אבל! יש לי תקליטים! [
]

Miss CB

New member
../images/Emo32.gif

הייתי חייבת... מתה על החתימה ש'ך, ביטלמן

אלרוס

New member
ניצלו"ש

יש קונספירציה חדשה, הביטלס והאוכל, לכו לקרוא בהמוניכם.

למעלה