30 סיבות לאהוב את...

tokio girl

New member
../images/Emo15.gif 30 סיבות לאהוב את... ../images/Emo6.gif

חיטטתי בארכיון הפורום, ומצאתי משחק ישן שיכול מאוד להועיל לפורום
אז השבוע, לכתוב 30 סיבות לאהוב את... טם טם טדאם!!! מישל!! קדימה, להפציץ בנות...

../images/Emo232.gif אוווה, חחחח ... יש לי D:

1. כי היא קישטוקה אהובתי 3> 2. כי היא גם ונסה D: 3. כי היא משוגעת XD 4. כי היא מצליחה להצחיק אותי כל יום מחדש
5. כי איתה עשיתי את הסיידליפ D: 6. כי יש לה סייד סקסי כמו שלי והוא בן שנה והיא יכולה להכניס את הגולה לתוכו
7. כי היא אהבלה ואני מתה עליה XD 8. כי אנחנו הולכות להתחתן באותו יום (במקרה הוא יום הולדתה D:) עם התאומים הכי סקסים ומדהימים על פני כדה"א :) 9. כי אם אנחנו מתחתנות עם אחים אנחנו הולכות להיות קרובות משפחה ^_^ ואותי אתם אוהבים D: ......................... נכון ? :'( 10. כי היא היחידה שנשארה פה בפורום איתי, עם תהילה ושי -_-" 11. כי היא אוהבת גייז בויז עם זין ענק ושחי חלק ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעה אותי זאתי. 12. כי היא מנגנת על גיטרה גם :) 13. ויש לה לס פול *-* 14. וגיבסון 15. או שהיא עוד לא קנתה אותו XD 16. ואם לא אז היא הולכת לקנות בקרוב :) 17. כי היא יודעת לדבר גרמנית ואני אכריח אותה לעזור לי ללמוד גם D: 18. כי היא עצמה, וזאת סיבה מספיק טובה XD 19. כי היא טיפשה לפעמים, ואני נקרעת מהטיפשות שלה XDDDD 20. כי היא אישתו לעתיד של בילקי ? ;) 21. כי היא עידכנה אותי לגבי טוקיו כשלא היה לי אינטרנט XD 22. כי לא הפסקתי לצחוק איתה במפגש XD 23. כי היא חיכתה איתי וברינגרנגנו יחדיו על הגיטרה עד שהאוטובוס יגיע
24. כי 25. היא 26. מישל 27. ואני 28. מתה 29. עליה ! 30. נקודה (?) מישה אהובה שלי, מתה עליך !

../images/Emo232.gif אההה, ועוד סיבה :)

31. כי היא כוסיתתתתתתתתת כמעט כמו ג'והאנה כוסיט-על D: ובשביל להגיע לרמה כזאתי באמת צריך להיות כוסיתתתת בטירוף, אז כבוד לה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואו הרגת אותי כאן. "מכניסה עם הסייד את הגולה XDDDD" נשמע שנאיא יזה חולת נפש. ואגב אני מצליחה בשני הסיידים עכשיו :OOOOO את מדהימה פשוט, כבר אמרתי לך? פשוט הרגת אותי מצחוק. ואת המדהימה. וג'האנה כוסיט על. XD אני מתה עלייך חזרה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מייייייייייייייש ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

~ רשמתי 30 סיבות, והכל פשוט נמחק לי - זה לא הוגן
~ 1. כי קוראים לה מיש.
2. כי היא יפה.
3. כי היא חמודה. 4. כי היא מצחיקה
5. כי היא צחקה לי על הצחוק במפגש XD 6. כי היא באה למפגש - וסופסוף ראיתי אותה ! 7. כי היא סבלה את השיגעונות והרעש שעשינו במפגש
8. כי במפגש היה לסייד שלה יום הולדת
9. כי היא מנגנת על גיטרה - ואני נורא רוצה לשמוע זאת *-* 10. כי היא נמצאת בפורום האהוב שלנו.
11. כי היא נשארה איתי, עם דנה ושי בפורום - כשכולן נטשו
12. כי היא יודעת לדבר גרמנית - וגם אני רוצה
13. כי היא חלמה עלי פעם
~ ואני בחיים לא אשכח את זה XD ~ 14. כי בדיוק כמוני - היא אוהבת את בילון המושלם
15. כי בכל רגע במפגש היא הצחיקה אותנו ללא סוף XD 16. כי יש לה 3 קעקועים מדהימים
17. ובקיצור
18. בכמה מילים
19. אני 20. מתה 21. עליה 22. מאוד 23. מאוד 24. מאוד 25.
26.
27.
28.
29.
30.
- - - 10 פעמים רשמתי את אותה הודעה - וואי, איזה עצבים עם המחשב הזה >< פעם אחת המחשב מתחיל לצפצף, פעם המחשב סוגר ת'חלון, פעם תפוזבל סוגר את עצמו
בכל מקרה מיש ... אני מתה עלייך .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני אוהבת יותר. תהיה בטוחה 3333>

איזה כיף שכולם זוכרים שהיה לו יומולדת XDDDDDDDD וגרמנית, אני וניצני יום אחד נשב ונלמד את כולכם XD דוגרי, זה מה זה כמו אנגלית. את יפה יותר. וחמודה יותר. והורסת בריאותתתתתתתתת
אני לא מאמינה שסיפרתי לך שחלמתי עלייך. :OOOO איך את זוכרת?! XD ואת עוד תשמעי אותי מנגנת, מבטיחה. הצחוק שלך, זה סגידה. נשבעת לך. צריך לשים אותך בשבוע סוף.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתה עלייך תהילונת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ברור שנזכור - זה הסייד שלך . ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח, אני סתומה באנגלית - אז אל תגידי שזה כמו אנגלית XD איך אפשר לשכוח את החלום, זה היה כ"כ מצחיק
אעאעאעא ... אני אשמע אותך מנגנת על גיטרה *-* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אבל זה כולה הצחוק שלי - אין בו משהו מיוחד XD מתה עלייך מיש.

למעלה