Family Portrait - תרגום לעברית

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifFamily Portrait - תרגום לעברית

דיוקן משפחתי|
אמא בבקשה הפסיקי לבכות, אני לא יכולה לסבול את הרעש יותר הכאב שלך בלתי נסבל, והוא מדכא אותי אני שומעת זכוכית מתנפצת ויושבת על המיטה שלי אמרתי לאבא שאת לא מתכוונת לדברים המגעילים שאמרת. נלחמת על כסף, עליי ועל אחי ולזה אני חוזרת, זה המקלט שלי לא קל לגדול במלחמת עולם שלישית לעולם לא לדעת איך אהבה יכולה להיות אני לא רוצה שאהבה תהרוס אותי כמו שהיא הרסה את המשפחה שלי אפשר לסדר את זה?אנחנו יכולים להיות משפחה? אני מבטיחה שאני אשתפר, אבא אני אעשה הכל אפשר לסדר את זה?אנחנו יכולים להיות משפחה? אני מבטיחה שאני אשתפר, אבא בבקשה אל תעזוב אבא בבקשה הפסק לצעוק, אני לא יכולה לסבול את הרעש יותר תעשה שאמא תפסיק לבכות, בגלל שאני צריכה אותך בסביבה אמא שלי אוהבת אותך, לא משנה מה היא אמרה זה נכון אני יודעת שהיא פגעה בך, אבל תזכור שגם אני אוהבת אותך אני בורחת היום, בורחת מהרעש, בורחת רחוק לא רוצה לחזור למקום ההוא, אבל אין לי ברירה,אין דרך אחרת אפשר לסדר את זה?אנחנו יכולים להיות משפחה? אני מבטיחה שאני אשתפר, אבא אני אעשה הכל אפשר לסדר את זה?אנחנו יכולים להיות משפחה? אני מבטיחה שאני אשתפר, אבא בבקשה אל תעזוב בדיוקן המשפחתי שלנו, אנחנו נראים די מאושרים בואו נשחק בהעמדת פנים, נתנהג כאילו זה בא בטבעיות אני לא חייבת לחלק את החופשות אני לא רוצה 2 כתובות אני לא רוצה אח חורג בכל מקרה ואני לא רוצה שאמא שלי תשנה את השם הקודם שלה בדיוקן המשפחתי שלנו, אנחנו נראים די מאושרים בואו נשחק בהעמדת פנים, נתנהג כאילו זה בא בטבעיות אבא בבקשה אל תעזוב תחזור בבקשה זוכר בלילה שעזבת לקחת את הכוכב הזורח שלי אבא אל תעזוב אל תעזוב אותנו לבד אמא תהיה נחמדה אני אשתפר בהרבה, אני אדבר עם אח שלי אני לא אשפוך את החלב בארוחת ערב אני אשתפר בהרבה, אני אעשה הכל נכון אני אהיה הילדה הקטנה שלך תמיד אני אלך לישון בלילה מקווה שהתרגום לעברית של השיר נכון - אני אשמח לקבל הערות...

shining moon

New member
יפה,יפה../images/Emo13.gif

קבלי ח"ח(חזיר חמוד) ולפי מה שאני ראיתי אין שום בעיות עם התרגום פשוט מעולה

DuNcS aLiEn

New member
../images/Emo12.gif

זה רק מזכיר לי כמה האנגלית שלי גרועה
חחח,אבל לא משנה, כל הכבוד

למעלה