הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

כן כן, לא היה מלא זמן. אתם אמורים להזכיר לי!
כל מקרה, מי שלא הספיק להירשם למשחק, זה הזמן. והשבוע בפינת ההתעללות שלנו..
[אני כבר מנחשת איזה שאלה תשאלו אותה] יעל!!
הלא היא "מוגבה בהכחשה". והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך: תהנו

מוגבה, מוגבה.. ../images/Emo123.gif

עכשיו את חייבת לענות, מוהעהעהע האם אי פעם אהבת את בריטני ספירס? :) [סתם עלה לי, נוXD] כמה אקסים יש לך?
יש לך חיית מחמד? בן אדם של כלב או של חתול? סאונדגארדן או פרל ג'אם? שיר הכי פחות אהוב של אליס? נו, באמא'שלך, תגלי לנו מה זה מוגבה?

מוגבה, מוגבה../images/Emo13.gif

האם אי פעם אהבת את בריטני ספירס? :) [סתם עלה לי, נוXD] לא. כמה אקסים יש לך? 1 יש לך חיית מחמד? כולל אחים קטנים יש לי 7, לא כולל יש לי רק 3. בן אדם של כלב או של חתול? עכבר מעבדה ריאנה או פרל ג'אם? פרל ג'אם שיר הכי פחות אהוב של אליס? אני לא מכירה את כולם, אבל קילר איז מי שיר די מעצבן. נו, באמא'שלך, האם תגלי לנו מה זה מוגבה? חה וחה, לא.

זה לא ריהאנה../images/Emo46.gif

תעני כמו שצריך
לא צריך. מרגע זה אני לא אציק עם זה יותר ולא אכפת לי בכלל>____< *מוציאה לשון*

איזה כבוד!

איזה פחד
מקום מגורים: חור כלשהו שיר אהוב של אליס: Rooster אמן אהוב חוץ מאליס: אני בתקופת רדיוהד וג'ף באקלי עכשיו
תמונה שלך: בפעם אחרת

nothingman1

New member
יעל

למה את מסתורית לגבי הפרטים האישיים שלך (גיל, מקום מגורים, תמונה)? למה בתשובה לשאלה הקודמת שיקרת, ואמרת שהגיל שלך הוא באמת 103? מי טען שאת מוגבה? למה הוא טען כך? האם את חושבת שהייתה לו סיבה מוצדקת לטעון כך? ...אם את יודעת שכן, אז למה הכחשת בתשובה לשאלה הקודמת שלי? בעצם זה שכינית את עצמך מוגבה בהכחשה- בעצם הודית בהיותך מוגבה, אז איך זה שאת ממשיכה להכחיש? נתקלת במוגבות נוספות במהלך חייך? אם לא, לדעתך תתקלי במהלך חייך? אם כן, הן היו נחמדות? האם קיימים גם מוגבים- מוגבות ממין זכר? מה המקור האבולוציוני של זן המוגבות? זה מסתדר עם תפישת הדארוויניזם? האם השאלות שלי היו מטרידות? אם כן, למה ענית עליהם בכ"ז? אם לא, מה אני צריך לשאול בפעם הבאה בעוד כמה שנים כשאת תהיי הקורבן? אחרי שלושת השאלות האחרונות את מרגישה מוטרדת אף יותר? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? כמה זמן לקח לך לענות לי על השאלות? לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? האם תסלחי לי אי-פעם על זה שפרקתי על חשבונך דחף חזק להציק למישהו? אם התשובה הייתה לא- איך אוכל לשכנע אותך לסלוח לי? אם התשובה הייתה כן- אמרו לך פעם שאת אדם שסולח בקלות? ערב טוב

קרני

למה את מסתורית לגבי הפרטים האישיים שלך (גיל, מקום מגורים, תמונה)? זה התחיל באב פרנואיד, שלא הרשה לי אפילו לחשוף את שמי שלי ולכן קראתי לעצמי יעלה. אחרי שהייתי בכמה מפגשי פורמים והוכחתי לאבי מהמפלצת בכלל לא ירוקה וגם אין לה קרניים, המיסתורין שאפף אותי נמוג מעט. אבל זו עדיין הסיבה. וגם כי אני כ"כ קשוחה ואפלה
למה בתשובה לשאלה הקודמת שיקרת, ואמרת שהגיל שלך הוא באמת 103? כי זה מה-זה גזעי, או כי המוח שלי נדפק כשמהורה שלי לתושב"ע הופיעה היום בעיתון ועטתה פני מורה חביבה. מי טען שאת מוגבה? כל אנשי הפורום האלה לא מפסיקים לטעון שאני מוגבה, משום מה למה הוא טען כך? אני באמת לא יודעת, זה בטח לא קשור לכינוי שלי האם את חושבת שהייתה לו סיבה מוצדקת לטעון כך? זה לינץ' מאורגן שכולכם בניתם נגדי! התקשורת
כמה שקרים, אין שום בסיס להאשמות. ...אם את יודעת שכן, אז למה הכחשת בתשובה לשאלה הקודמת שלי? מוגבה בהכחשה זה השם
בעצם זה שכינית את עצמך מוגבה בהכחשה- בעצם הודית בהיותך מוגבה, אז איך זה שאת ממשיכה להכחיש? אני דו-כיוונית. יש בזה מהלך עמוק ומלא במחשבה כלפי התקשורת האירית. ושוב אני חוזרת, אני בכלל לא מוגבה. נתקלת במוגבות נוספות במהלך חייך? כל אדם יכול להיות מוגבה אם רק יכיר בקיום המוגבה העליונה (הרי זו אני) בלב תמים. כמו ציווי על הרגש "ואהבת את ה' אלוהיך", שהכוונה לאהוב באמת, למרות שזה ציווי די תמוה. (תושב"ע, כבר הזכרתי שהמורה הופיעה היום העיתון?) אם לא, לדעתך תתקלי במהלך חייך? המוגבות משתדלות שלא לדבר על העתיד, הן לא בשלות להביט מעבר לקווי היד הסבוכים ולראות מלא פיכסה וכיחסה. אם כן, הן היו נחמדות? לא כמוני מן הסתם. האם קיימים גם מוגבים- מוגבות ממין זכר? המוגב הראשון היה מוגב ממין זכר, למען האמת. מה המקור האבולוציוני של זן המוגבות? מקורן של המוגבות באבות הקדמונים שהתמקמו בזימבבואה העתיקה לחופשה מרעננת. זה מסתדר עם תפישת הדארוויניזם? אני חותרת כנגד כל המיינסטרים הזה. מוגבות אמיתיות חותרות נגד הזרם ולא מאמינות לכל הבולשיט שדארווין מוכר בגרוש. חוטאות כנגד כל הנאה אפשרית. האם השאלות שלי היו מטרידות? הן היו עמוקות ומעוררות מחשבה. אם כן, למה ענית עליהם בכ"ז? שאלות הן נקבות לא פחות ממני. אם לא, מה אני צריך לשאול בפעם הבאה בעוד כמה שנים כשאת תהיי הקורבן? שאלות שמוציאות אותי באור טוב
אחרי שלושת השאלות האחרונות את מרגישה מוטרדת אף יותר? דווקא נגולה אבן מליבי. ועכשיו? כואבות לי האצבעות. ועכשיו? ג'ף באקלי המלך. ועכשיו? יאללה בית"ר יאללה. ועכשיו? אני רוצה עוגה. כמה זמן לקח לך לענות לי על השאלות? 17 דקות. לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות ושניות מספר לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות, שניות מספר, ועוד כמה שניות לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות, שניות מספר, עוד כמה שניות וחצי דקה לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 18 דקות
האם תסלחי לי אי-פעם על זה שפרקתי על חשבונך דחף חזק להציק למישהו? היית מת! אם התשובה הייתה לא- איך אוכל לשכנע אותך לסלוח לי? כמו שעשתה המיסטיקנית על מנת לרצות אותי ובכך זכתה להסבר מה היא מוגבה: להקריב לי עכבר מעבדה של טבעול (היי, צמחונים בדרך.), לערוך פולחן ולהלל אותי בכל פה ולשון. אם התשובה הייתה כן- אמרו לך פעם שאת אדם שסולח בקלות? הבנת הנקרא, אמרתי לא! ערב טוב ערב טוב

everynormal

New member
מוגבה!!

האם תסבירי לנו יום אחד מה פירוש השם מוגבה??? איפה את גרה? איזה כיתה את? להקה אהובה עלייך? איך את מעבירה את הזמן בשביתה? איזה דיסקים יש לך של אליס? יומטוב מוגבה =]

את בעצמך מוגבה

האם תסבירי לנו יום אחד מה פירוש השם מוגבה??? אזלו כוחותיי לאחר שהסברתי את זה למיסטיקנית. איפה את גרה? בחור לא נודע
איזה כיתה את? ג' להקה אהובה עלייך? רדיוהד ובריטני ספירס איך את מעבירה את הזמן בשביתה? קניתי כובע מגניב ביותר איזה דיסקים יש לך של אליס? שני אוספים ואנפלאגד

אצלנו בבית ספר קוראים לט' ג'../images/Emo10.gif

ידעתי. תמיד בסופו של דבר האשמה נופלת על כתפי. בזיון, תת רמה. איפה הכבוד לקשישים? שבנו לכם את המדינה?

מוגבה!

האם את קובעת עיתים לתורה? האם את קובעת עיתים ליציאות מערכת ההפרשה? אם היית רואה חייזר, מה היית אומרת לו? אומרים שיש 70 פנים לתורה, כמה פנים יש לך? האם יש לך דיעה קדומה לגבי מחברות ספירלה? השלימי את המשפט: מצחיק מצחיק, ואל תבוא לי ב______ יום נעים

מוגבה!

האם את קובעת עיתים לתורה? בוודאי! האם את קובעת עיתים ליציאות מערכת ההפרשה? אני ספונטנית אם היית רואה חייזר, מה היית אומרת לו? אני? אני בכלל מסיפור אחר
אומרים שיש 70 פנים לתורה, כמה פנים יש לך? כמו לששה פרקים לרמב"ם
האם יש לך דיעה קדומה לגבי מחברות ספירלה? כן, פיכסה. אין מקום לשים את היד, זה כה לא נוח. אני ממש אנטי מחברות ספירלה. אתה יודע מה הן מעוללות באמת למחברות תמימות וחפות מפשע? מחברות איומות שכאלה מעוררות בחילה. השלימי את המשפט: מצחיק מצחיק, ואל תבוא לי ב__ואנה אל תריק עלי ירק יום נעים יום נעים גם לך

Shemesh161

New member
מוגבוששששש.

יש לי שאלה אחת נוקבת, תשתדלי להיות ישירה. מוגבה, האם את מוגבלת?

תשניש בוקו

תשתדלי להיות ישירה. מוגבה, האם את מוגבלת? זו שאלה מורכבת עד מאוד. ממצד אחד, אני חשה תקינה לחלוטין, למען האמת. ציוני בביה"ס נעים בין 0 ל-100, כיאה לבעלת יכולות רבות. מאידך, אני לא מסוגלת לבצע פעולות שונות ופשוטות לכאורה. זאת אומרת, ידידיי, שאינני מסוגלת לשרוק. בעבר גם התקשיתי בקפיצה בחבל. כיום המצב הסתדר, כך שאני מסוגלת להעיד על עצמי שאינני פגומה באופן סופי, ויתכן ועוד יש לי עתיד. אך כפי שנאמר בחתימתי הכל רמוז בתורה, כך שתחושותיי אינן באמת בעלות אמת כלשהי. יתכן כמובן שהן אינן מטעות אותי גם, אך בוודאי גם לא מובילות אותי בדרך האחרונה. אולי השאלה תהיה פשוטה יותר אם היא תהיה פחות כללית. אם העובדה שפעולת "לקנח את האף" עלתה לי בחצי שעה מחיי מגדירה אותי כמוגבלת, אני אניח שאיני מוגבלת. זאת משום שאני מקנחת את האף במהירות זסבירה למדי, אני חייבת לציין. לעומת זאת, אם פתיחת קופסת זיתים היא המדד למוגבלות, ככל הנראה אני מוגבלת בת מוגבלים לתפארת. אם כי בסופו של דבר אין שופטים ע"פ הפעם הראשונה, זה פסול. מוגבל הרי הוא משרש ג.ב.ל או שמא מ.ג.ב או אולי בכלל מ.ג.ב.ל? מוגבה היא משורש מ.ג.ב, כך שיתכן שישנו קשר כלשהו בין המוגבגלות לבין היותי אני. כך שאם תהית אם אני מוגבלת, יתכן אני כלל לא. אני מקלידה די מהר למען האמת, ויודעת לגעת בגב. האם מוגבלים נוהגים להאריך בתשובות? אם כן, אני כלל לא מוגבלת, מן הסתם. אבל אין זו אשמתי שלא הארכתי בדברי, שכן בקשת תשובה ישירה, הענקתי לך. כן.

everynormal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את קורעת אותי כל פעם מחדש עם השנינות שלך למדי אותי להיות מוגבה!!

למעלה