קרני
למה את מסתורית לגבי הפרטים האישיים שלך (גיל, מקום מגורים, תמונה)? זה התחיל באב פרנואיד, שלא הרשה לי אפילו לחשוף את שמי שלי ולכן קראתי לעצמי יעלה. אחרי שהייתי בכמה מפגשי פורמים והוכחתי לאבי מהמפלצת בכלל לא ירוקה וגם אין לה קרניים, המיסתורין שאפף אותי נמוג מעט. אבל זו עדיין הסיבה. וגם כי אני כ"כ קשוחה ואפלה
למה בתשובה לשאלה הקודמת שיקרת, ואמרת שהגיל שלך הוא באמת 103? כי זה מה-זה גזעי, או כי המוח שלי נדפק כשמהורה שלי לתושב"ע הופיעה היום בעיתון ועטתה פני מורה חביבה. מי טען שאת מוגבה? כל אנשי הפורום האלה לא מפסיקים לטעון שאני מוגבה, משום מה למה הוא טען כך? אני באמת לא יודעת, זה בטח לא קשור לכינוי שלי האם את חושבת שהייתה לו סיבה מוצדקת לטעון כך? זה לינץ' מאורגן שכולכם בניתם נגדי! התקשורת
כמה שקרים, אין שום בסיס להאשמות. ...אם את יודעת שכן, אז למה הכחשת בתשובה לשאלה הקודמת שלי? מוגבה בהכחשה זה השם
בעצם זה שכינית את עצמך מוגבה בהכחשה- בעצם הודית בהיותך מוגבה, אז איך זה שאת ממשיכה להכחיש? אני דו-כיוונית. יש בזה מהלך עמוק ומלא במחשבה כלפי התקשורת האירית. ושוב אני חוזרת, אני בכלל לא מוגבה. נתקלת במוגבות נוספות במהלך חייך? כל אדם יכול להיות מוגבה אם רק יכיר בקיום המוגבה העליונה (הרי זו אני) בלב תמים. כמו ציווי על הרגש "ואהבת את ה' אלוהיך", שהכוונה לאהוב באמת, למרות שזה ציווי די תמוה. (תושב"ע, כבר הזכרתי שהמורה הופיעה היום העיתון?) אם לא, לדעתך תתקלי במהלך חייך? המוגבות משתדלות שלא לדבר על העתיד, הן לא בשלות להביט מעבר לקווי היד הסבוכים ולראות מלא פיכסה וכיחסה. אם כן, הן היו נחמדות? לא כמוני מן הסתם. האם קיימים גם מוגבים- מוגבות ממין זכר? המוגב הראשון היה מוגב ממין זכר, למען האמת. מה המקור האבולוציוני של זן המוגבות? מקורן של המוגבות באבות הקדמונים שהתמקמו בזימבבואה העתיקה לחופשה מרעננת. זה מסתדר עם תפישת הדארוויניזם? אני חותרת כנגד כל המיינסטרים הזה. מוגבות אמיתיות חותרות נגד הזרם ולא מאמינות לכל הבולשיט שדארווין מוכר בגרוש. חוטאות כנגד כל הנאה אפשרית. האם השאלות שלי היו מטרידות? הן היו עמוקות ומעוררות מחשבה. אם כן, למה ענית עליהם בכ"ז? שאלות הן נקבות לא פחות ממני. אם לא, מה אני צריך לשאול בפעם הבאה בעוד כמה שנים כשאת תהיי הקורבן? שאלות שמוציאות אותי באור טוב
אחרי שלושת השאלות האחרונות את מרגישה מוטרדת אף יותר? דווקא נגולה אבן מליבי. ועכשיו? כואבות לי האצבעות. ועכשיו? ג'ף באקלי המלך. ועכשיו? יאללה בית"ר יאללה. ועכשיו? אני רוצה עוגה. כמה זמן לקח לך לענות לי על השאלות? 17 דקות. לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות ושניות מספר לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות, שניות מספר, ועוד כמה שניות לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 17 דקות, שניות מספר, עוד כמה שניות וחצי דקה לאחר שענית על השאלה האחרונה- כמה זמן לקח בסה"כ? 18 דקות
האם תסלחי לי אי-פעם על זה שפרקתי על חשבונך דחף חזק להציק למישהו? היית מת! אם התשובה הייתה לא- איך אוכל לשכנע אותך לסלוח לי? כמו שעשתה המיסטיקנית על מנת לרצות אותי ובכך זכתה להסבר מה היא מוגבה: להקריב לי עכבר מעבדה של טבעול (היי, צמחונים בדרך.), לערוך פולחן ולהלל אותי בכל פה ולשון. אם התשובה הייתה כן- אמרו לך פעם שאת אדם שסולח בקלות? הבנת הנקרא, אמרתי לא! ערב טוב ערב טוב