הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

השבוע הקורבן שלנו היא\הוא..
יעל
[מוגבה בהכחשה] ולשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: להקה\אמן אהוב\ה: שיר אהוב של אליס: שיר אהוב לא של אליס: יש לך משהו להגיד?
תמונה שלך> קדימה שאלותתת

shani judd

New member
נו טוב..

אמ.. גיל: 15 וחצי מקום מגורים: באר שבע להקה\אמן אהוב\ה: לוסטפרופטס, מקפליי שיר אהוב של אליס: אין משהו ספציפי כרגע שיר אהוב לא של אליס: כנ"ל:p יש לך משהו להגיד?אמ כן..אא לא
חג שמח?

everynormal

New member
טוב אני ראשונה!

שנה מה קורה??? מה שלומך? איך עבר החג? אכלתם חלבי? מוכנה לבגרות ביום שלישי? ניגנת על הבס היום? כמה זמן? ניפגש ביום ראשון? לילה טוב שנה

shani judd

New member
אוריאן המאאגניבה..../images/Emo9.gif

שנה מה קורה??? מצויין מה איתך?:) מה שלומך? שלומי נהדר איך עבר החג? היה נחמד מאוד אכלתם חלבי? ברור.. מוכנה לבגרות ביום שלישי? אמאמ..מקווה ניגנת על הבס היום? לא, דווקא חזרתי קצת למקורות..על הקלאסית כמה זמן? חצי שעה ככה ניפגש ביום ראשון? I wish

שני! (זה תרתי משמע, כי אני גם כותב שני ../images/Emo3.gif )

כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה? איפה הסוסים? להיות או לא להיות? איך שניצחת? האם את אומרת שאני רק שלך? האם את אומרת שזה לא מסובך? כמה חול? כמה יוסי?

shani judd

New member
אכן :)

כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה? 2 איפה הסוסים? בבית להיות או לא להיות? לא סגורה על זה.. איך שניצחת? לא ידוע האם את אומרת שאני רק שלך? נהה..:p האם את אומרת שזה לא מסובך? לא, ביים לא אמרתי דבר כזה כמה חול? כמה שיותר כמה יוסי? כמה שפחות

mary06

New member
מה, חשבת שההתעללות נגמרה?../images/Emo123.gif

*נכון שאהבת את הסינגל החדש של נייטוויש Eva? איך לא שמעת??! כל העולם כבר ביקר את השיר והסולנית החדשה...את לא מעודכנת /: *את אוהבת את החיים שלך? *ועכשיו באמת, אם היו מציעים לך להחליף חיים עם מי שבא לך, מי זה היה? *כמה זמן את מקשיבה לאליס? *ובכלל..איך התוודעת לראשונה לאליס? *הוצאתי רישיון היום, לא תברכי אותי? *עד כמה זה מבאס להוציא רישיון מבלי שיהיה רכב לנהוג עליו? <<אעזור לך פה..זה דיי מבאס>> *מה החלום הכי גדול שלך? יופי, ומה את עושה כדי להגשים אותו? *כמה פעמים ראית את "סינגלס" רק כדי לראות את אליס מופיעים? *את מאמינה באלוהים? *קראת את "אליסה בארץ הפלאות"? ובאנגלית? את מסכימה שזה ספר מטומטם? *היית מעדיפה שיכרתו לך את הרגל או את היד? *מה הדבר הכי מגעיל שיצא לך לטעום? *מה צבע הקירות בחדר שלך? *יצא לך לאבד את הדרך במקום שהיית בו בעבר? *היית רוצה לגור בארץ אחרת? איזו? למה? ומה עם הציוניות?!? *למה שיט קורה לכל כך הרבה אנשים? *היית מעדיפה לעבוד כל חייך ולהשיג את המטרות שלך, או לזכות בלוטו? *איזה שיר של אליס גורם לך לבכות? *צחקת פעם על מישהו שבכה ב"ארמגדון"? *נמאס לך ממני בשלב הזה? *שיר אהוב של בריטני ספירס? (את חייבת לענות את יודעת..) *נראה לך שהעולם עדיין יתקיים ב2010? *הדבר הכי מוזר שקרה לך? *את לוקחת תרופות לטיפול בבעיות נפשיות? *את תומכת בשיבוח גנטי של בני אנוש? *הגבר הכי סקסי עלי האדמה? *מה את מעדיפה לעשות: לאסוף דשן טבעי מפרות/לעבור ניתוח קיסרי ללא הרדמה/להקשיב לשיר של פריס הילטון בלופ אינסופי בגלל שאני נעשית עייפה..אוותר לך.. לסיכום..איזה שיא גינס את חושבת שאת מסוגלת לשבור? עבודתי הושלמה.

shani judd

New member
לא ../images/Emo3.gif

*נכון שאהבת את הסינגל החדש של נייטוויש Eva? לא שמעתי
איך לא שמעת??! כל העולם כבר ביקר את השיר והסולנית החדשה...את לא מעודכנת /: חחחחח אופס
*את אוהבת את החיים שלך? לא הכי.. *ועכשיו באמת, אם היו מציעים לך להחליף חיים עם מי שבא לך, מי זה היה? לא יודעת..אף פעם לא חשבתי על זה *כמה זמן את מקשיבה לאליס? בכיתה טק אהבתי רק את דמ בונס ואז כבר בהמשך התחלתי לשמוע אותם יותר *ובכלל..איך התוודעת לראשונה לאליס? אוריאן, כבוד:) *הוצאתי רישיון היום, לא תברכי אותי? מזל טוב אחותי
*עד כמה זה מבאס להוציא רישיון מבלי שיהיה רכב לנהוג עליו? <<אעזור לך פה..זה דיי מבאס>> וכמו שנאמר, כן זה די מבאסP: *מה החלום הכי גדול שלך? גם על זה לא חשבתי..אם תשימי לב אני לא חושבת הרבה יופי, ומה את עושה כדי להגשים אותו? נאדה *כמה פעמים ראית את "סינגלס" רק כדי לראות את אליס מופיעים? חחח האמת שפעם אחת..כי זה סרט די מעפן *את מאמינה באלוהים? אמ..כן? *קראת את "אליסה בארץ הפלאות"? ובאנגלית? את מסכימה שזה ספר מטומטם? לגמריי
*היית מעדיפה שיכרתו לך את הרגל או את היד? את הרגללל!! *מה הדבר הכי מגעיל שיצא לך לטעום? חח יש הרבה *מה צבע הקירות בחדר שלך? צהוב:] *יצא לך לאבד את הדרך במקום שהיית בו בעבר? חח נראה לי שכן.. *היית רוצה לגור בארץ אחרת? איזו? למה? ומה עם הציוניות?!? הלוו חקירה
*למה שיט קורה לכל כך הרבה אנשים? ממ..מה? *היית מעדיפה לעבוד כל חייך ולהשיג את המטרות שלך, או לזכות בלוטו? תלוי מה יותר נגיש *איזה שיר של אליס גורם לך לבכות? לבכות? לא יצא לי משיר של אליס.. *צחקת פעם על מישהו שבכה ב"ארמגדון"? חס וחלילה *נמאס לך ממני בשלב הזה? האמת שלא את מגניבה לאללה:) *שיר אהוב של בריטני ספירס? (את חייבת לענות את יודעת..) אממ חח דווקא יש..רק שכחתי את שמו אאאא evreytime *נראה לך שהעולם עדיין יתקיים ב2010? ברור שלא..יפול מטאור
*הדבר הכי מוזר שקרה לך? אנערףXD *את לוקחת תרופות לטיפול בבעיות נפשיות? חחחחחחחח לא, עדיין.
*את תומכת בשיבוח גנטי של בני אנוש? שיבוח שיבוח:) *הגבר הכי סקסי עלי האדמה? יש הרבה|: *מה את מעדיפה לעשות: לאסוף דשן טבעי מפרות/לעבור ניתוח קיסרי ללא הרדמה/להקשיב לשיר של פריס הילטון בלופ אינסופי בגלל שאני נעשית עייפה..אוותר לך.. לסיכום..איזה שיא גינס את חושבת שאת מסוגלת לשבור? לענות על שאלונים שלך?חחח

Girl In The Box

New member
../images/Emo9.gif

היי!!:] מה נשמע? איך עבר עליך היום? מה את עושה עכשיו? איזה שיר את הכי שומעת בזמן האחרון? איזו להקה את הכי שומעת בזמן האחרון? איזה להקות/אמנים את אוהבת חוץ מאליס? איזה שפה/ות את אוהבת? באיזה מדינות היית רוצה לבקר? מה את הכי אוהבת לעשות? יום טוב

shani judd

New member
D:

היי!!:] שלוום
מה נשמע? אחלה איך עבר עליך היום? ממ רגיל חח מה את עושה עכשיו? אוכלתXD איזה שיר את הכי שומעת בזמן האחרון? יש הרבהה איזו להקה את הכי שומעת בזמן האחרון? לוסטפרופטס וסינריגה איזה להקות/אמנים את אוהבת חוץ מאליס? מקפליי ואלה שרשומים למעלה איזה שפה/ות את אוהבת? אנגלית בריטית
באיזה מדינות היית רוצה לבקר? כל מדינה שלא נקראת ישראל:p מה את הכי אוהבת לעשות? לנגן ולמוע מוזיקה :]] יום טוב גם לך

למעלה