לא ../images/Emo3.gif
*נכון שאהבת את הסינגל החדש של נייטוויש Eva? לא שמעתי
איך לא שמעת??! כל העולם כבר ביקר את השיר והסולנית החדשה...את לא מעודכנת /: חחחחח אופס
*את אוהבת את החיים שלך? לא הכי.. *ועכשיו באמת, אם היו מציעים לך להחליף חיים עם מי שבא לך, מי זה היה? לא יודעת..אף פעם לא חשבתי על זה *כמה זמן את מקשיבה לאליס? בכיתה טק אהבתי רק את דמ בונס ואז כבר בהמשך התחלתי לשמוע אותם יותר *ובכלל..איך התוודעת לראשונה לאליס? אוריאן, כבוד
*הוצאתי רישיון היום, לא תברכי אותי? מזל טוב אחותי
*עד כמה זה מבאס להוציא רישיון מבלי שיהיה רכב לנהוג עליו? <<אעזור לך פה..זה דיי מבאס>> וכמו שנאמר, כן זה די מבאסP: *מה החלום הכי גדול שלך? גם על זה לא חשבתי..אם תשימי לב אני לא חושבת הרבה יופי, ומה את עושה כדי להגשים אותו? נאדה *כמה פעמים ראית את "סינגלס" רק כדי לראות את אליס מופיעים? חחח האמת שפעם אחת..כי זה סרט די מעפן *את מאמינה באלוהים? אמ..כן? *קראת את "אליסה בארץ הפלאות"? ובאנגלית? את מסכימה שזה ספר מטומטם? לגמריי
*היית מעדיפה שיכרתו לך את הרגל או את היד? את הרגללל!! *מה הדבר הכי מגעיל שיצא לך לטעום? חח יש הרבה *מה צבע הקירות בחדר שלך? צהוב:] *יצא לך לאבד את הדרך במקום שהיית בו בעבר? חח נראה לי שכן.. *היית רוצה לגור בארץ אחרת? איזו? למה? ומה עם הציוניות?!? הלוו חקירה
*למה שיט קורה לכל כך הרבה אנשים? ממ..מה? *היית מעדיפה לעבוד כל חייך ולהשיג את המטרות שלך, או לזכות בלוטו? תלוי מה יותר נגיש *איזה שיר של אליס גורם לך לבכות? לבכות? לא יצא לי משיר של אליס.. *צחקת פעם על מישהו שבכה ב"ארמגדון"? חס וחלילה *נמאס לך ממני בשלב הזה? האמת שלא את מגניבה לאללה
*שיר אהוב של בריטני ספירס? (את חייבת לענות את יודעת..) אממ חח דווקא יש..רק שכחתי את שמו אאאא evreytime *נראה לך שהעולם עדיין יתקיים ב2010? ברור שלא..יפול מטאור
*הדבר הכי מוזר שקרה לך? אנערףXD *את לוקחת תרופות לטיפול בבעיות נפשיות? חחחחחחחח לא, עדיין.
*את תומכת בשיבוח גנטי של בני אנוש? שיבוח שיבוח
*הגבר הכי סקסי עלי האדמה? יש הרבה|: *מה את מעדיפה לעשות: לאסוף דשן טבעי מפרות/לעבור ניתוח קיסרי ללא הרדמה/להקשיב לשיר של פריס הילטון בלופ אינסופי בגלל שאני נעשית עייפה..אוותר לך.. לסיכום..איזה שיא גינס את חושבת שאת מסוגלת לשבור? לענות על שאלונים שלך?חחח