הקשיבו הקשיבו

purple rain2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

עקב מתקפת הספויילרים וחסימת גולשים רבים, הגעתי למסקנה שזה פשוט לא יכול להימשך ככה שחמש דקות שאני לא על המחשב וכבר המאפיה משתלטת על הפורום. בקיצור, מעתה מופעלת בפורום מערכת ניטור הודעות- משמע כל הודעה של גולש חדש תעבור קודם כל דרכי ואני אצטרך לאשר אותה ורק אז היא תופיע בפורום, וככה (אני מקווה, אלא אם כן מישהי מכן תחליט להיות כלבה
) נחסל כליל את המגפה
לידיעתכן

purple rain2

New member
כן, כל הודעה.

ואם זה לא ספויילר אני מאשרת ואז ההודעה מתפרסמת בפורום.

בר2י

New member
רעיון טוב אבל..

אם את לא על המחשב..אז לא נוכל לפרסם הודעות בפורום או שזה רק למשתמשים חדשים?

Dark Force

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני לא חושב שזה רעיון טוב.. אנחנו לא יכולים לצפות ממך להיות פה 24 שעות- אני נגד הרעיון כל עוד יש מנהלת אחת..

purple rain2

New member
זה רק למשתמשים חדשים.

אתם מורשים, כפי שראית (ברגע ששלחת את ההודעה היא נשלחה).

בר2י

New member
אוקיי,רציתי רק לוודא חח

אגב איך עשית את זה? כאילו יש אופציה כזו למנהלים לעשות סינון הודעות לפני שהן מתפרסמות בפורום?

purple rain2

New member
אין צורך.

וזה בלאו הכי לא משפיע עליכם, גולשי הפורום שאני כבר מכירה, אלא רק על גולשים חדשים וזה חד פעמי- כלומר ברגע שאני רואה שגולש מסוים שולח כמה הודעות "לפי הספר" אני מאשרת אותו, ואז בפעם הבאה ההודעה שלו לא תעבור סינון. זו פשוט מלחמה יעילה ביותר נגד הספויילרים.

purple rain2

New member
מה גם ש...

אפילו אם יהיה עוד מנהל, זה לא פייר לצפות שנדגור על הפורום 24/7. והרי מספיקות 5 דקות כדי שמישהו יבוא ויתחיל להציף בספויילרים ושאנשים יראו את זה. ככה ששיטת הניטור יעילה יותר מכמה מנהלים.

למעלה