הפינה השבועית שלי

bati77

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo140.gifהפינה השבועית שלי../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

אז בסוף חזרתי היום מקורס מד"מים ולא ביום שבת.. חחח אז יש את הפינה - אם מישו זוכר..
שיר השבוע של דניאל?
שיר השבוע לא של דניאל?
משהו שעשה לי את השבוע?
משהו שהרס לי את השבוע?
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?
סופשבוע נעים לכולםםםם באביי..

.... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל? מיתר קרוע שיר השבוע לא של דניאל? מחוץ לתחרות- אביב גפן משהו שעשה לי את השבוע? פגשתי שתי חברות, אחת מת"א והשניה מרחובות, אחריי המון זמן שלא ראיתי אותן משהו שהרס לי את השבוע? הפסדתי את ההופעה של אביב בגלל בעיות עם זה שהיה צריך לבוא איתי.
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? עטור מצחך בביצוע של אביב. ענק.

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל? נמממ עשן בעיניי (הסולו פסנתר מדהים כל פעם מחדששש) שיר השבוע לא של דניאל? לא יודעת :| משהו שעשה לי את השבוע? מפגשפורום אתמול משהו שהרס לי את השבוע? רק העייפות המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? המממ הדיסק של הצפרדע המשוגעת מגניב ביותר

ברררר

New member
מממממ

שיר השבוע של דניאל?אין כמו האהבה שלך- נווו הרבה ברדיו וזה... שיר השבוע לא של דניאל?BAD DAY משהו שעשה לי את השבוע?הייתי בת"א משהו שהרס לי את השבוע?עברי החליט להוציא את איד השירים האהובים עלי ביותר "להבין את המים" מה שהרס לי את השבוע כי אני לא מתה לשמוע את כל פרחות ישראל שרות את זה..... המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?קודלפליי- כל הדיסקים!!

keds

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע של דניאל?סדגש| אחרת,לבן. שיר השבוע לא של דניאל? יש מלא.. חח.. בעיקר של עברי לידר. משהו שעשה לי את השבוע שהייתי בההופעה שלו ביום חמישי! משהו שהרס לי את השבוע? לא יודעת
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? אם יש לך יס וויקאנד-יס. אז תדליקו יש תוכניות שאני אוהבת

red butterfly

New member
...

שיר השבוע של דניאל? אחרת שיר השבוע לא של דניאל? נימרוד שיקלר - פריז משהו שעשה לי את השבוע? הופעה של נימרוד שיקלר
משהו שהרס לי את השבוע? אין המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? הדיסק של נימרוד שיקלר :)

AVIV80

New member
:)

שיר השבוע של דניאל? הכל שיר השבוע לא של דניאל? זה עושה לי שמח אינפקציה משהו שעשה לי את השבוע? ההופעה של דניאל סלומון בבארבי משהו שהרס לי את השבוע? שיחה עם מישו לגבי המעונות המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? הזמן האמיתי ספר מרתק

keds

New member
נכון שאת אוהבת את נימרוד שקילר?

חחחחחחח, סתם

S h A b i T

New member
יא

שיר השבוע של דניאל? כולם אוהבים את דניאל
שיר השבוע לא של דניאל? שלי - אינפקציה. משהו שעשה לי את השבוע? משום מה כל השבוע הזה מעורפל אצלי.. אני רק זוכרת שנהנתי מכל רגע. :) משהו שהרס לי את השבוע? שומדבר. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? אני שומעת את המכתב עכשיו. אחרי משו כמו הרבה שנים, ואני אפילו נהנת. מוזר. אז תשמעו אותו, זה כיף.

whynot5

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דניאל? בא מכאב. שיר השבוע לא של דניאל? לאונרדו- עברי לידר. משהו שעשה לי את השבוע? אילת אילת אילת! היום! משהו שהרס לי את השבוע? בצום התקוע הזה.. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? לו'דעת..

LOLI152

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל: אחרת! שיר השבוע לא של דניאל: אמ.. משקאות חריפים של שייגעצ משהו שעשה לי את השבוע: לא יודעת משהו שהרס לי את השבוע: גם לא יודעת. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר ןכד')? מה שבחורה רוצה, סרט, דיי ישן.

all star girl

New member
:]

שיר השבוע לא של דניאל? לפעמים של היהודים. שיר השבוע של דניאל? אוהב אותך. משהו שעשה לי את השבוע? אמ הוא רק התחיל. משהו שהרס לי את השבוע? כלום :] המלצה על דיסק? מנועים קדימה של אלגי'ר

למעלה