Live for the Day
New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifברוכים הבאים../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif
שלום וברוכים הבאים לפורום טוק שואוז בתפוז [1876]. שמי גל ואני בן 16 מירושלים ואני מנהל הפורום. בפורום נדון בכל תוכניות הטוק שואוז המשודרות בארץ ובעולם[אופרה ווינפרי,גיי לנו,קונאן אובריין,דיווד לטרמן,לארי קינג,ד"ר פיל ועוד רבים וטובים]. בפורום תוכלו להתעדכן בתמונות הכי חדשות! בראיונות הכי חמים! וכמובן בכל החדשות שקשורות לתוכניות טוק שואוז למינהן. אך לפני הכל, אני רוצה להבהיר מספר כללים כדי שלכולנו תהיה אווירה נעימה בפורום
לפני שאתם לוחצים על "הוספת הודעה חדשה", בבקשה, בדקו אם לא קיימת בדף הפורום הודעה בנושא שאתם רוצים לפתוח. יפתחו בכל עמוד מספר נושאים מרוכזים כגון "שאלות" ו"חדשות" וכו'..
אם אתם אכן בדקתם בדף הפורום וראיתם שקיימת הודעה בנושא ושרשרתם אליה את הודעתכם אך ההודעה אינה "קופצת" אתם רשאים לפתוח הודעה חדשה.
אם אתם רוצים לכתוב דבר מסויים אך אתם מרגישים שהנושא אינו די חשוב כדי לפתוח הודעה חדשה אתם יכולים לנצל"ש[ניצול שרשור] .
כל הודעה שתכלול שפה בוטה,תמונות בוטות או כל דבר העובר על זכויות יוצרים - תמחק
אין לכתוב בפורום פרטים אישים כמו מספר טלפון וכתובת.
שיחות אישיות - יבוצעו על גבי מסרים ולא בפורום.
אסור לדבר בפורום על הורדות לא חוקיות. לכל בקשה, שאלה, טענה או תהייה אנא פנו אליי במסר
שלום וברוכים הבאים לפורום טוק שואוז בתפוז [1876]. שמי גל ואני בן 16 מירושלים ואני מנהל הפורום. בפורום נדון בכל תוכניות הטוק שואוז המשודרות בארץ ובעולם[אופרה ווינפרי,גיי לנו,קונאן אובריין,דיווד לטרמן,לארי קינג,ד"ר פיל ועוד רבים וטובים]. בפורום תוכלו להתעדכן בתמונות הכי חדשות! בראיונות הכי חמים! וכמובן בכל החדשות שקשורות לתוכניות טוק שואוז למינהן. אך לפני הכל, אני רוצה להבהיר מספר כללים כדי שלכולנו תהיה אווירה נעימה בפורום