חגשמיח
|מצרי|

../images/Emo15.gif../images/Emo155.gif חגשמיח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif|מצרי|

אומג חג שמח! ובנימה פחות פאקצתית, אני מאחלת לכולם חג שמח ונפלא~! *מזמזמת שירי חג במסטוליות האופיינית שלי*
זה שרשור של "מה אני עשיתי לכבוד החג!" וגם כל מיני הזיות, קרמבואים, ציורים ושטויות של ליל סדר! אני אכתוב את דו"ח ליל הסדר אחר כך, אבל אל תצפו ממני לשפיות! אח שלי עומד על זה שאני אשתה את כל ארבע הכוסות. ואני שיכורה גם במצב רגיל! אבל תמצית של היומיים האחרונים! סידרתי את הארון, לבשתי סינר בצבע אדום כדי לא ללכלך את עצמי לגמרי, שמתי מטפחת ירוקה על השיער {"שלא יכנסו שיערות לגפילטע!" בעעע אני שונאת גפילטע}, והסתובבתי בבית עם חיוך ענקי על הפרצוף, שרה שירי חג של גן ילדים ומנקה עד שלוש לפנות בוקר (מצאתי עצמי מטאטאת את הכניסה תוך כדי שירה של "נמורי משו! נמרו משו! סאטה סאטה נאני גה דקירו קאנה!" במשך חצי שעה). היום אני קמה, מזנקת מהמיטה ישר למטבח ומתחילה לקלף אגסים ללפתן של אמא ותפוחים לחרוסת (יאמי! *פרצוף מסטול*), לרסק, לחתוך, לגלען ולקלף כל דבר בטווח יד! והכנתי תערובת לקניידעלך (שזו עבודת שרירים! נורא קשה לערבב רת זה)... ואז ניקתי תחדרים (רמז- רק שאמא לא תמצא את היאוי במגרה!)..... ועכשיו אני עושה סבב וטוחנת לאנשים בראש "חגשמיח!" נו, אז מה איתכם?

Aneduune

New member
ווא XD

נראה שעבר עלייך ניקיון ממש נחמד.^____^ שום דבר מיוחד. ם: כמו כל שנה, אני מניחה. חג שמח!!!1111 D:::::::::::

Hinamori

New member
זה היה אחד מלילות הסדר הנחמדים. ^^

היה טעים וטבעוני והכלב של בן דוד שלי בא להפחיד את האפי והוא היה ממש חמוד והפרווה שלו מאממת D= לא סידרתי את החדר... אני לא אעשה את זה גם אם ישלמו לי <_< אבל אמא שלי סדרה את שאר הבית עם ניטין. XD [פאק, כשתהיה לי דירה משלי היא תראה יותר גרוע מהדירה של סאטו מNHK בתקופה שהוא גילה את משחקי ההנטאי. X_x;;;;]

../images/Emo15.gif דו"ח הסדר!

אח שלי חסר חוש הומור! ואין לי מתנת אפיקומן. המעפן הזה שכח להחביא אותו, ואכל אותו בטעות >< כל הכבוד, ניסאמה. *ממלמלת משהו על זה שהוא חייב לי בגדול ביום ההולדת שלי* בכול אופן, האחיינית שלי הייתה בערך קרן האור היחידה בסדר המשמים הזה.... הגרון שלי התפגר. זה נשמע ככה. "אוקי, ניצנע, את קוראת הכי מהר מכולם. יאללה טוסי עם ההגדה!" ושברתי את השיניים בחד גדיא כרגיל... ובקטע עם "הירדן יסוב אחור" מרוב זריזות קראתי "הירדון" ועכשיו אח שלי לא מספיק לצחוק על זה. ואוניצ'אן בחו"ל עם החבר שלו, הטחון הזה. אבל הוא הבין בהחלט מה שצעקתי לו בטלפון "קילקלת ת'סדר חתיכת דרעק, אז חסר לך שאתה לא מביא לי משהו ממש שווה מהדיוטי פריי!" נחזור לאחיינית שלי. רצה בבית בפרצוף עם חיוך ענקי (זה הזמן לעשות אוווו כי היא חמודה רצח) ומעבירה את המנות שלה ממקום למקום. מאמא לאבא, מאבא לסבתא, מסבתא לדודה ומהדודה לאמא וחזרה. היא מתדלקת על הקינוחים של סבא פעם בכמה דקות וחוזרת לרוץ. מתוקה כזו *____* טוב, בערך באחת התקפלתי וזחלתי לפינה של החדר של האחיניית שלי, התקפלתי על השטיח בין בובות הפרווה והלכתי לישון. כמסתבר הם חיפשו לאן נעלמתי כי הייתי קבורה בבובות. הם קלטו את הנעל שלי מציצה מתחת לכלב פרוותי גדול. XD

Goggle Girl

New member
אפיקומן ../images/Emo23.gif

אמא: *לא מצליחה לשבור את המצה* ;; עדי: תני לי *שוברת את המצה* *מחזיקה את הצד שהוכרז כאפיקומן* מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!! +_+ שלי!!!! +3+

Hinamori

New member
אפיקומן...

כל שנה החביאו לי אותו מתחת למפה לייד הדוד שהחביא. ו"חיפשתי" אותו לבד כי כל הבני דודים שלי מעל גיל 18. וכל הזמן שכחו לתת לי את המתנה >:

cRitiCaL KitTy

New member
אפיקומן...../images/Emo113.gif

כבר שנה שניה שאני מוצאת אותו... השנה עשיתי מאפייה עם הבת דודה שלי. מצאתי את האפיקומן, התחילו לרדוף אחריי, נתתי אותו לה, כדי שלא ייקחו אותו ממני והיא נתנה אותו לאמא.____.; אמא שלי דחפה אותו במכנסיים כדי שאף אחד לא ייקח אותו והיא לא תצטרך לתת מתנות>>;

The Snow fox

New member
כיצד עבר עליי פסח בימים האחרונים:

"שיר של אש ושל קרח" הם ספרים ממש ממש טובים. אה, והיה גם ליל הסדר.

keep smiling

New member
ווהו, סדר איכותי~

מלא צחוקים וכאלה. ולישון. ממ...כן, לישון.~

השנה

לא יצא שנעשה את הסדר עם אף אחד מהצד של אבא. אז עשינו עם סבא בחדרוכל של אפיקים, ובמשך 55% מהזמן תחבתי את האף ברוצח מלכותי (
) וביתר אכלתי.

The Snow fox

New member
אה, אם אהבת את ספריה של רובין הוב

תקראי את שיר של אש ושל קרח.

לבנדר א

New member
למיטב ידיעתי

יצא רק הראשון שלה. אבל אותו קראתי, ויש שם הרבה ליצן.

למעלה