אלונית 2006
New member
../images/Emo15.gif../images/Emo155.gif חגשמיח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif|מצרי|
אומג חג שמח! ובנימה פחות פאקצתית, אני מאחלת לכולם חג שמח ונפלא~! *מזמזמת שירי חג במסטוליות האופיינית שלי*
זה שרשור של "מה אני עשיתי לכבוד החג!" וגם כל מיני הזיות, קרמבואים, ציורים ושטויות של ליל סדר! אני אכתוב את דו"ח ליל הסדר אחר כך, אבל אל תצפו ממני לשפיות! אח שלי עומד על זה שאני אשתה את כל ארבע הכוסות. ואני שיכורה גם במצב רגיל! אבל תמצית של היומיים האחרונים! סידרתי את הארון, לבשתי סינר בצבע אדום כדי לא ללכלך את עצמי לגמרי, שמתי מטפחת ירוקה על השיער {"שלא יכנסו שיערות לגפילטע!" בעעע אני שונאת גפילטע}, והסתובבתי בבית עם חיוך ענקי על הפרצוף, שרה שירי חג של גן ילדים ומנקה עד שלוש לפנות בוקר (מצאתי עצמי מטאטאת את הכניסה תוך כדי שירה של "נמורי משו! נמרו משו! סאטה סאטה נאני גה דקירו קאנה!" במשך חצי שעה). היום אני קמה, מזנקת מהמיטה ישר למטבח ומתחילה לקלף אגסים ללפתן של אמא ותפוחים לחרוסת (יאמי! *פרצוף מסטול*), לרסק, לחתוך, לגלען ולקלף כל דבר בטווח יד! והכנתי תערובת לקניידעלך (שזו עבודת שרירים! נורא קשה לערבב רת זה)... ואז ניקתי תחדרים (רמז- רק שאמא לא תמצא את היאוי במגרה!)..... ועכשיו אני עושה סבב וטוחנת לאנשים בראש "חגשמיח!" נו, אז מה איתכם?
אומג חג שמח! ובנימה פחות פאקצתית, אני מאחלת לכולם חג שמח ונפלא~! *מזמזמת שירי חג במסטוליות האופיינית שלי*