ה1 באפריל!!111

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ה1 באפריל!!111../images/Emo123.gif

שיהיה לכולנו אחדבאפריל משעשע(
) ביותר לכוווולנו!
בלי יותר מידי שטויות!
תהנו
.

AvtipuS

New member
כמעט הרסתי לך תמתיחה >.<

כי כתבתי בפורום שם ששחר אמר אתמול בבוקר שיש הופעה ביום רביעי, אז... שלחת לי במסר: היי אני קרן.. מנהלת פורום מוניקה וגם פעילה בשייגעצ ראיתי שכתבת הודעה על זה שכן יש הופעות אז זהו שיש ואני עובדת על הפורום אז זה די בא בזמן לא טוב.. סורי אני יודעת שלא ידעת אבל זה ממש ממש הרס לי אז נאלצתי לשרשר את מה ששלחת לשירשור אחר שלא רואים אותו ישר בפורום ולא מחקתי אבל אל תדאג אני אחזיר שוב את השירשור שיראו אני רק רוצה שבבקשה אל תגלה כלום זה ממש חשבו לי תודה מראש קרן
תשאלו את ליל, מההתחלה הייתה לי הרגשה שהשירשור שלך שם הוא מתיחה

../images/Emo204.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתתתתת!!!
הייתי על סף בכי בגללך!! לא עושים דברים כאלהההההה!!!!!!!!!!
בדיוק לפני שנייה וחצי אמרתי לאמא שהם לא מופיעים ומרוב שחפרתי לה על ההופעה הזאת אפילו היא כמעט בכתה! [טוב לא, אבל..
] לא יפה!!!

אפרת P

New member
זה המתיחה הכי קורעת בארץ!../images/Emo112.gif

קרן..
את גדולה!!!
בכל מקרה הייתי באה אליך, מוניקה זה רק תירוץ

אין אבל../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

יאללה צחוקים! 1 באפריל... ודרך אגב.. את בכלל לא בפורום מוניקה..אז זה לא משנה כי עבדתי על הפורום זה לא אשמתי שידעת מזה

../images/Emo204.gifהי! זו כן אשמתך!

[נראלי..חחחחח] כי איתמר כתב בפורום שייגעצ בהייד שמוניקה ביטלו.. ואז נראלי שעידן כתב מש'ו פה ואז נכנסתי לפורום מוניקה [שאגב, מזמן, עוד בתקופה שחן היה מנהל, הייתי בו.] וראיתי אתזה.. טוב, אבל חפיף... העיקר שהם מופיעים, נרגעתי

לא אשמתי../images/Emo194.gif

חאלס כבר.. בדיחה 1 באפריל טוב פאק למה אני צריכה להסביר את עצמי! ונכון העיקר שהם מופיעים

../images/Emo121.gifאוקי... זה היעה נשמע רע!!!

ועוד שזה יוצא ממך. בטח התכוונת: להכניס ולהוציא, להכניס ולהוציא, יופי קרן את מתקדמת...

למעלה