ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

רגערגערגע, לפני ראיון. ישלי משו לספר
... אני באה למפגש!!1111111 יהיייייי
ועכשיו- לראיון.
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
צליל(ית!!!11111)
(
B a m b o o o k
) שוטו כפרעות

אפרת P

New member
צליעיל../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

שבת שבת שבת וכולנו כופרים
הורים זה חרא? הורים זה חרא! מה שלומך? איך הייתה שבת? את יודעת שאני מתגעגעת אליך? יא מבריזנית? אמאשלך? באה למפגש?

B a m b o o o k

New member
אפרתי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שבת שבת שבת וכולנו כופרים- אכן כולנו כופרים הורים זה חרא? כן די... הורים זה חרא! צודקת! מה שלומך? נחמד איך הייתה שבת? שקטה... למזלי את יודעת שאני מתגעגעת אליך? גם אני המוןןןן
יא מבריזנית? לאלאלא זה לא אניייי
באמת שלא אמאשלך? יאפ באה למפגש? אני מקווה

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אסי יאשמנה!../images/Emo11.gif

אם את באה למפגש- את תהיה המרואיינת הבאה ולא איכפת לי מצלילית (סתם צלילע נשמה אני אוהבת אותך
) בכל מקרה, אנחנו עושות עיסקה? אם אני רואה אותך במפגש ואת באה אליי ומביאה לי חיבוק- את תהיה המרואיינת הבאה
.

אל תקראי לי שמה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

את גסת רוח
נראה אולי אני אבוא ואם כן אני המרואיינת!!!!!

horse girl1

New member
../images/Emo4.gif נאמ נראה..../images/Emo79.gif

בעיקרון תיכננתי לבוא רק ב-13 ורוב המפגשים יוצאים לי אז, ויש מבחן בערבית ביום חמישי, והוו צריך לבדוק, באיזה שעה?

צלילוש3

New member
../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: עוד 9 ימים 15:) תאריך לידה: 20.3.91 מקום מגורים: באר שבע משו שהיית רוצה לספר לנו: לא רוצה לספר לכם כלום

למעלה